CRYO HOIDOT

POWER CENTERIN CRYO°CABIN™ HUIPPUKYLMÄHOIDOT

Vartaloon kohdistettu huippukylmähoito, eli cryo-hoito, on pitkään ollut huippu-urheilijoiden suosiossa vaativien urheilusuoritusten jälkeen. Ei ihme, sillä huippukylmähoito auttaa muun muassa vähentämään erilaisia lihaskipuja sekä nopeuttamaan lihasten palautumista. Mutta hoitomuodolla on monia muitakin positiivisia vaikutuksia niin kehossa kuin mielessä. Tutustu hoitomuodon hyötyihin ja varaa aika!

Mitä Cryo-hoito oikein on?

Huippukylmähoidon kehittäjänä pidetään japanilaista professoria, T. Yamauchia. Hän kehitteli hoitomuotoa 1970-luvulla Japanissa, josta huippukylmähoito alkoi kantautua muualle maailmaan 1980-luvulla. Suomeen cryo-hoito saapui 2000-luvun alussa ja Suomessakin valmistetaan nykyään todella korkealaatuisia kylmähoitolaitteita, kuten CTN Groupin valmistamaa Cryo° Cabinia™.
Asiakas menee hoidon aikana seisomaan kylmähoitolaitteeseen siten, että pää on laitteen ulkopuolella hoidon aikana. Kylmähoidossa laitteen lämpötila lasketaan todella alhaiseksi, jopa -130 asteeseen, jotta kylmähoidon hyödyt saadaan valjastettua. Kyseessä on siis todella äärimmäinen lämpötilan laskeminen, jolla on runsaasti positiivisia vaikutuksia kehoon.
Koska cryo-hoito laskee lämpötilan todella matalaksi, ei hoito kestä kuin muutaman minuutin. Lisäksi asiakas suojautuu tarpeen mukaan kylmältä tossuilla. Lisäksi asiakkaalla voi olla alusvaatteet tai esimerkiksi uimapuku. Kylmäkaapissa päähän ei kohdisteta lämpötilan laskua.
Cryo-hoitokaapin lämpötilan lasku mahdollistuu nestemäisen typen avulla. Nestemäinen typpi on kuivaa ja kylmää höyryä, joten kylmähoito ei tunnu samalta kuin esimerkiksi avannon kylmä vesi. Tuntemukset hoidon aikana eivät siis ole samankaltaiset kuin vaikka avantouinnissa. Kylmähoito on turvallista ja hoito tehdään aina Powerin työntekijän valvonnassa.

Cryo-hoidon hyödyt:

HYVINVOINTI
Parantaa yleistä hyvinvointia ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.

KAUNEUS
Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 Kcal.

URHEILU
Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.

TERVEYS
Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja, sekä tehostaa kehon omaa vastuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista ja lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.

IHON HYVINVOINTI
Vähentää turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.

PAREMPI UNI JA VÄHEMMÄN STRESSIÄ
Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.

Cryo Cabin PowerCenter Keravalla

Cryo-hoidon vaiheet:

  1. Täytät lomakkeen, jossa on hoidon kontraindikaatiot, eli mahdolliset asiat,jotka estävät hoidon tekemisen.
  2. Riisut vaatteesi. Jätä yllesi alusvaatteet tai uima-asun.
  3. Puet päällesi kylpytakin ja tohvelit.
  4. Kylpytakki jätetään kapselin ulkopuolelle, mutta tohvelit jätetään jalkoihin.
  5. Astut kylmähoitolaitteeseen, jonka lämpötilaa aletaan laskemaan aina -130 asteeseen asti.
  6. Hoito kestää n. 3 min, jonka jälkeen astut laitteesta ulos ja voit pukea päällesi.

Cryo-hoitoja Powerilla jonotusperiaatteella:

Aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18 ja lauantaisin 11-12.

HINTA:

39 € / henkilö

Yli 3 hengen ryhmät sovittavissa ajanvarauksella: juha@powercenter.fi

RYHMÄT HINTA:

3-5 hlöä: 29 € / henkilö
6-9 hlöä: 25 € / henkilö
10 ja yli: 20 €/henkilö