fbpx

Elokuun uutiskirje

Elokuun uutiskirje

Powerin ryhmäliikunta starttasi jälleen kesätauon jälkeen!

Kesäaikataulu on voimassa vielä elokuun ajan ja syksyn upea uudistettu aikataulu käynnistyy 29.8.2022. Luvassa on paljon uutuuksia sekä tietenkin jo aiemmin pyörineet suosikkitunnit.

Tämän lisäksi olemme avaamassa yläkertaan uutta HotYoga- Studiota, jonka toiminta käynnistyy syyskuussa. Jos tunnet itsesi stressaantuneeksi tai kaipaat palauttavaa ja rauhoittavaa liikuntamuotoa, pääset huoltamaan kehoa sekä mieltä ihanassa 35-38 asteen lämmössä jonka vaikuttaa aineenvaihduntaa kiihdyttävästi ja mieltä rauhoittavasti. Tuloksena on palautunut keho. Tuntivalikoimasta löytyy voimaa ja ryhtiä parantava HotPilates, rauhoittava HotYoga ja HotYinYoga, sekä palauttava HotMobility & Stretching.

HOT-TUNTIEN HINNAT:
Kertamaksu 16 €
10x sarjakortti 150 €
12 kk ja 24 kk jäsenille rajoittamaton ryhmäliikunta sekä HOT-tunnit +35 € / 4vko

Hot-tunneille tarvitset oman maton. Maton voit myös vuokrata meiltä hintaan 5 €/kerta.

VARAA PAIKKA TUNNILLE TÄÄLTÄ->

Intelligent Cycling- sisäpyöräilysalimme on nyt valmis ja odottelee innokkaita polkijoita!

Power Centerin spinning on nyt nimeltään Intelligent Cycling. Powerin IC- sisäpyöräily on nyt ainutlaatuinen elämysmatka innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla upeissa maisemissa. Valikoimastamme löydät aikaisten aamujen IC Wake Up, lyhyempää treeniä kaipaavalle IC Basic, sekä kokonaisvaltainen IC Ride 75. Kaikilla Intelligent Cycling ja Cycling-tunneillamme on ohjaaja.

Intelligent Cycling sopii kaikille

Intelligent Cyclingin upeat maisemat ja reitit tekevät sisäpyöräilystä mielenkiintoista ja selkeää. Pyöräilemme savannilla, sademetsässä, kaupungissa tai vaikka dinosaurusten keskellä! Screenillä näkyy jatkuvasti treenin intensiteetti sekä aika selkein graafisin kuvauksin.

Voit halutessasi käyttää tunneilla myös Intelligent Cycling -mobiilisovellusta omassa puhelimessasi. Sovelluksen käyttö edellyttää bluetooth-sykevyötä. Intelligent cycling -mobiilisovellus ladataan omaan puhelimeen ennen tuntia ja sovellukseen liitetään oma sykevyö. Ohjelmassa toimivat kaiken merkkiset sykevyöt, mutta sykevyössä täytyy olla bluetooth-valmius. Ennen tunnin alkua näet valkokankaalla numerosarjan, ”Ticket To Ride”. Kun kirjaat kyseisen tunnin Ticket-to-ride-numerosarjan omaan älypuhelinsovellukseesi, ohjaa sovellus sinua henkilökohtaisesti tuntityypin mukaisiin sykelukemiin ja rasitustuntemuksiin tunnin eri vaiheissa. Kaikille sisäpyöräilytunneille voit osallistua myös ilman sykevyötä.

Tervetuloa InBody770-mittaukseen la 27.8. klo 11-15

Mittauksista vastaa tuttuun tapaan markkinajohtaja Easyway Finland. Kehonkoostumusmittaukset tehdään InBody770-laitteella, joka takaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset. Mittauksen hinta on 30 € / hlö. Asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, eli ajanvarausta ei tarvita.

Toivottu ja monikäyttöinen Multi Hip -laite on saapunut naistensaliin!

Multi Hip -pakara-takareisilaitetta voi käyttää monipuolisesti lantion, pakaroiden sekä lähentäjien ja loitontajien harjoittamiseen. Se on helppokäyttöinen, painopakallinen laite. Käsille pidikkeet, joilla ylävartalon saa pidettyä tukevasti paikoillaan harjoittelun aikana. Pakara-takareisikoneen jalkavipu säätyy myös korkeussuunnassa, jolloin laite soveltuu kaikenkokoisille harjoittelijoille. Säädettävä aloituskulma. Tämä on erinomainen laite rankkoihinkin jalka- ja pakaratreeneihin!

Muutoksia sarjakortteihin

Power Centerin sarjakortit (10x, 20x ja 50x) käyvät nyt sekä kuntosalille että ryhmäliikuntaan! Pääset siis samalla kortilla osallistumaan ryhmäliikunatunneille sekä treenaamaan salilla. 50x kortti poistuu valikoimastamme 31.7.2022 vähäisen kysynnän vuoksi.

Tule kokeilmaan IC-tuntia!

Tervetuloa lauantaina 6.8. klo 10 ilmaiselle demotunnille kokemaan Power Centerin sisäpyöräilyuutuus Intelligent Cycling, ainutlaatuinen elämysmatka upeissa maisemissa! Näytetunti on 75 min intensiivinen ja tehokas treeni.

VARAA PAIKKA TUNNILLE TÄÄLTÄ->

Respan aukioloajat alkaen 1.8.2022:

MA-KE klo 16-20
TO klo 16-19
PE klo 15-18
LA-SU suljettu

Verkkokauppamme palvelee 24/7