VALMISTAUDU SYKSYYN VOIMALLA!

Powerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit palaavat viimein kesätauolta. Elokuun ajan voimassa on vielä kesäaikataulu pienin muutoksin, mutta syyskuusta eteenpäin astumme uuteen aikatauluun. Tule mukaan energiseen joukkoomme ja koe, miten ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla saavutat huippuvireen!

Tervetuloa mukaan huipputunneillemme ja anna syksyn inspiroida sinut kohti mahtavia tuloksia ja hyvää fiilistä!

RYHMÄLIIKUNTA- JA HOT-AIKATAULUT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Koe tehokkaat LPG-lihaskäsittelyt, hieronta sekä vartalonmuokkaus- ja kiinteytyshoidot!

LPG- Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen, joka nostaa kudosta ylöspäin. Lisäksi hoitopäässä on yhdistetty itsenäisesti liikkuvat rullat. Rullamekanismiin voidaan yhdistää jatkuvaa ja jaksottaista imua, sekä säätelemällä imun ja sen tauon keston suhdetta. Näin voidaan muokata kudosta halutulla tavalla, esimerkiksi saada vaikutus pinallisesti tai syvälle kudokseen. Hoidon vaikutus saadaan syvälle, jopa 10 cm syvyyteen.

LPG- Hoitolaite kehitettiin 1980-luvulla arpikudosten ja palovammojen hoitoon lääkinnälliseksi laitteeksi. Tutkimustyötä on tehty 30 vuotta ja tieteellisiä tutkimuksia on yli 140. Nykyään LPG:tä käytetään 110 maassa.

LISÄTIEDOT JA AJANVARAUKSET TÄÄLTÄ

Täydellinen tasapaino kehosi ja mielesi välillä – Pilates ryhmät starttaavat elokuussa!

Haluatko vahvemman kehon, paremman ryhdin ja lisää joustavuutta? Tutustu Pilates-harjoituksiin, jotka yhdistävät tarkat liikkeet, keskittymisen ja hengityksen luoden kokonaisvaltaisen kehonhallinnan ja lihasvoimaa kehittävän harjoituksen.

Sopii kaikille kuntotasosta riippumatta, Pilates tarjoaa rauhallisen, mutta haastavan treenin. Paranna ryhtiäsi, tue selkärankaasi syvillä lihaksilla ja pidä nivelesi hyvinvoivina tämän lempeän, mutta tehokkaan harjoitusmuodon avulla.

Miksi valita Pilates?

  • Paranna ryhtiäsi ja tasapainoasi arjessa
  • Vahvista syviä lihaksiasi ja kehonhallintaasi
  • Lempeä nivelille – sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta

Kokenut Pilates-opettajamme auttaa sinua oppimaan oikean tekniikan ja räätälöi harjoitukset juuri sinun tarpeisiisi.

Ilmoittaudu nyt alkeet- tai jatkotason ryhmään ja aloita matkasi kohti vahvempaa ja liikkuvampaa kehoa!

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET TÄÄLTÄ

Seuraavat Kuntoremontti-ryhmät käynnistyvät ma 14.8.2023!

Valmis muutokseen? Power Centerin kuntoremontti-pienryhmässä käynnistät elämäntapamuutoksesi turvallisesti ammattitaitoisten ohjaajien valvonnassa ja kannustavan ryhmän tukemana. Olitpa kokenut kuntoilija tai vasta-alkaja, me olemme täällä sinua varten!

Ikäsi ja kuntotasosi eivät ole este – Kuntoremontti on suunniteltu kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Tartu tilaisuuteen ja varmista paikkasi suosittuun Kuntoremontti-ryhmään nyt! Yhdessä teemme muutoksesta pysyvän ja saavutat tavoitteesi. Tervetuloa mukaan!

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET TÄÄLTÄ

Syyskuun uutiskirje

🌟 KOKEILE LPG-HOITOJA POWERIN UUDESSA HOITOTILASSA ALASALISSA!🌟 Etsitkö tehokasta ja miellyttävää tapaa huoltaa ja hoitaa kehoasi? Nyt on tilaisuutesi kokeilla LPG-hoitoja Powerin upouudessa ja viihtyisässä hoitotilassamme. Tarjoamme uusille asiakkaille...

Heinäkuun uutiskirje

Power Centerin huimat heinäkuun tarjoukset – treenaa kesällä ja säästä! Heinäkuu on täällä, ja meillä on upeita tarjouksia sinulle! Nyt on aika saada kuntoiluun uutta potkua ja samalla säästää rahaa. Tutustu alla oleviin kuumiin heinäkuun tarjouksiimme. –...

Uudet ilmastointilaitteet

Arvoisa Power Centerin asiakas, Haluamme iloisesti ilmoittaa, että olemme tilanneet uusia ilmastointilaitteita varmistaaksemme miellyttävän ja viileän ympäristön kaikille asiakkaillemme. Tiedämme, että kuumat kesäpäivät voivat olla haastavia, ja haluamme tarjota...

Kesäkuun uutiskirje

POWERIN VASTAANOTTO SIIRTYY KESÄAIKAAN 1.6. ALKAEN Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua ennen Juhannusta 1.-22.6.2023 seuraavasti: MA-PE KLO 16-19LA-SU SULJETTU Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua välillä 23.6.-30.7.2023 seuraavasti: MA-TO KLO 16-19PE-SU...

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

Kesätarjous!