fbpx

Elokuun uutiskirje

Elokuun uutiskirje

Kesä lähenee loppuaan ja on aika palata arkeen ja salitreenien pariin. Tästä uutiskirjeestä löydät tietoa ryhmäliikunnan
startista, tarjouksia ja tapahtumia. Toivotamme tehokasta syksyä kaikille, nähdään Powerilla!

INBODY770 KEHONKOOSTUMUSMITTAUS POWERILLA
TORSTAINA 13.8.
KLO 16-20

Kehonkoostumusmittausta on toivottu, joten järjestämme mittausillan Powerilla! Mittauksen tulee suorittamaan alan markkinajohtaja Easyway Finland ja mittaukset tehdään InBody770-laitteella, joka takaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset. Mittauksen hinta on 25 €, asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, eli ajanvarausta ei tarvita. Tervetuloa!

POWERIN RYHMÄLIIKUNTATUNNIT STARTTAAVAT MAANANTAINA 24.8.20

Iloisia uutisia ryhmäliikunnan ystäville! Powerin ryhmäliikunnat käynnistyvät maanantaina 24.8. Syksyn aikataulu tuo mukanaan uutuuksia, esimerkiksi kovassa nosteessa olevan Barren, ohjaajana uusi pirteä ja ammattitaitoinen ohjaajamme Riina Toiviainen sekä alakerran salissa CrossTrainingin, jonka ohjaajana toimii Suski Mantila.

Kaikki tunnit sekä tuntikuvaukset löydät Powerin nettisivuilta ryhmäliikuntaosiosta, pääset myös näppärästi varaamaan paikkasi tunneille varauskalenterimme kautta.

Tarjoamme Early bird- tarjouksena 4 viikon anytimekortin vain 39,90 €! Tarjous on voimassa 31.8.2020 saakka.

SYYSKAUSI TEHOKKAASTI KÄYNTIIN 5x PT-OHJAUSPAKETTI NYT VAIN 399 €!

Jos haluat tehokkaan alun syksyn treeneihin, kannattaa ehdottomasti käyttää apuna ammattitaitoisia Personal trainereitamme joiden sormet jo syyhyävät päästä treenauttamaan asiakkaitamme kohti tavoitteita!

Tarjoamme nyt superedullisen starttipaketin! Pakettiin kuuluu 5x 60 min ohjaus valitsemasi valmentajan kanssa. Tarjous on voimassa 31.8.2020 saakka.

CRYO KYLMÄHOIDOLLA MYÖS NÄKYVIÄ TULOKSIA SELLULIITIN HOIDOSSA!

Cryo huippukylmähoito on nopea, turvallinen ja terveellinen hoito, jonka suosio kasvaa kaikkialla maailmassa ja jota käyttävät sekä kuntoilijat ja huippu-urheilijat kohottaakseen suorituskykyä ja voidakseen paremmin. Kylmähoidolla voidaan vähentää selluliittia ja se voi olla tehokas lisä ja apukeino painonpudotukseen erityisesti heille, jotka syövät jo terveellisesti ja liikkuvat säännöllisesti.
Aineenvaihdunta tehostuu, iho voi paremmin ja yleinen vireystila paranee hoidon seurauksena. Hoito on turvallinen ja kestää enintään kolme minuuttia. Varpaitasi suojataan hoidon ajan ja tohveleilla. Hoidon jälkeen aineenvaihdunta lisääntyy nopeasti ja tehokkaasti kehon palatessa normaaliin lämpötilaan.

Kylmähoidon jälkeen veri on täynnä entsyymejä ja happea ja se voi auttaa ihoasi kiinteytymään ja parantumaan. Se myös lisää kollageenin tuotantoa ja antaa energisen tunteen. Kylmähoito voi, yhdistettynä aktiiviseen liikuntaan ja terveelliseen elämäntapaan, antaa nopeampia ja näkyvämpiä tuloksia. Jos haluat tehostaa rasvanpolttoa, vähentää selluliittia ja saada uutta tehoa palautumiseen ja yleiseen vireystilaan laita viesti meille osoitteeseen info@powercenter.fi tai tule jonottamatta hoitoon ma klo 17-18, ke klo 17-18, to klo 17-18 ja la klo 11-12.

Lisätietoa Cryo kylmähoidosta löydät Powerin nettisivuilta.