Power Centerin huimat heinäkuun tarjoukset – treenaa kesällä ja säästä!

Heinäkuu on täällä, ja meillä on upeita tarjouksia sinulle! Nyt on aika saada kuntoiluun uutta potkua ja samalla säästää rahaa. Tutustu alla oleviin kuumiin heinäkuun tarjouksiimme.

– 50x sarjakortti kuntosalille vain 300 €

Tämä mahtava tarjous antaa sinulle mahdollisuuden treenata joustavasti ja säästää samalla rahaa. Muista, että sarjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, joten voit hyödyntää sen tarpeidesi mukaan pitkän ajan.

– Lisäksi heinäkuun kunniaksi tarjoamme sinulle 12 viikon kuntosalikortin huimaan hintaan vain 149 €!

– Uusille asiakkaille jäsenyys ilman liittymismaksua (norm. 29 €) koko heinäkuun ajan!

Muistathan, että kaikki tarjoukset ovat voimassa 31.7.2023 saakka. Voit ostaa tarjoukset helposti verkkokaupastamme tai asioida Powerin vastaanotossa aukioloaikoinamme.

Älä jää paitsi näistä upeista tarjouksista!

Ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit lomailevat heinäkuussa – paluu kesäaikatauluun elokuussa!

Nyt lepäillään ja ladataan akkuja kesäisen aurinkoisissa maisemissa. Tuntiemme paluu kesäaikatauluun tapahtuu elokuun alusta maanantaina 31.7. alkaen. Näin saatte jälleen nauttia monipuolisista ryhmäliikuntatunneista ja HOT-tunneista, jotka auttavat pysymään aktiivisina ja energisinä kesän loppuajan.
Uusi syysaikataulumme julkaistaan elokuun aikana, joten voitte odottaa innolla uusia ja inspiroivia tunteja syksyn kynnyksellä.

Ihanaa kesälomaa teille kaikille! Nauttikaa aurinkoisista päivistä, rentoutukaa ja virkistykää parhaalla mahdollisella tavalla. Muistakaa myös pitää itsestänne huolta, liikkua salilla ja luonnossa sekä toki levätä ennen syksyn saapumista.

Kesäterkuin,
Anna, Suski, Jesse, Jasmin ja Jukka

Seuraavat Kuntoremontti-ryhmät käynnistyvät maanantaina 14.8.2023!

Varmista pian paikkasi suosittuun Kuntoremontti-ryhmään, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä ja ryhmät täyttyvät nopeasti.

5 VIIKON KUNTOREMONTTI (startti)
1x treeni viikossa 159 € (aloitus 14.8.2023)

10 VIIKON KUNTOREMONTTI
2x treeniä viikossa 420 € (aloitus 14.8.2023)

Treenipäivät ja ajat ovat:
5 viikon kuntoremontti starttiryhmällä maanantaisin klo 19.15-20.15
10 viikon kuntoremontti maanantaisin klo 18-19 ja/tai torstaisin klo 19-20

HUOM! Kuntoremontti on oltava maksettuna jotta ilmoittautuminen otetaan vastaan. Maksun voit suorittaa verkkokaupassamme tai Power Centerin vastaanottoon sen aukioloaikoina.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jasmin@powercenter.fi

Syyskuun uutiskirje

🌟 KOKEILE LPG-HOITOJA POWERIN UUDESSA HOITOTILASSA ALASALISSA!🌟 Etsitkö tehokasta ja miellyttävää tapaa huoltaa ja hoitaa kehoasi? Nyt on tilaisuutesi kokeilla LPG-hoitoja Powerin upouudessa ja viihtyisässä hoitotilassamme. Tarjoamme uusille asiakkaille...

Elokuun uutiskirje

VALMISTAUDU SYKSYYN VOIMALLA! Powerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit palaavat viimein kesätauolta. Elokuun ajan voimassa on vielä kesäaikataulu pienin muutoksin, mutta syyskuusta eteenpäin astumme uuteen aikatauluun. Tule mukaan energiseen joukkoomme ja koe, miten...

Uudet ilmastointilaitteet

Arvoisa Power Centerin asiakas, Haluamme iloisesti ilmoittaa, että olemme tilanneet uusia ilmastointilaitteita varmistaaksemme miellyttävän ja viileän ympäristön kaikille asiakkaillemme. Tiedämme, että kuumat kesäpäivät voivat olla haastavia, ja haluamme tarjota...

Kesäkuun uutiskirje

POWERIN VASTAANOTTO SIIRTYY KESÄAIKAAN 1.6. ALKAEN Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua ennen Juhannusta 1.-22.6.2023 seuraavasti: MA-PE KLO 16-19LA-SU SULJETTU Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua välillä 23.6.-30.7.2023 seuraavasti: MA-TO KLO 16-19PE-SU...

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

Kesätarjous!