fbpx

Henkilökunta

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Anna Kallio

ANNA KALLIO

Olen Anna Kallio sähäkkä ja napakka energiapakkaus, liikunnanohjaaja, koulutettu LCF Life Coach® sekä ravintovalmentaja. Olen ohjannut vuodesta 2006 lähtien ryhmäliikuntatunteja sekä olen myös toiminut esimiestehtävissä liikunta-alalla. Oma lajitaustani kolmeltakymmeneltä liikuntavuodelta on erittäin monipuolinen ja kokeilen edelleen mielelläni uusia lajeja sekä harjoitteita. Erityisesti rankat intervallijumpat sekä toiminnallinen harjoittelu ovat lähellä sydäntäni. Minulle on erittäin tärkeää, että asiakas saa ohjauksistani irti sen, mitä useat ryhmäliikuntatunnille tai yksityisohjauksiin osallistuvat tulevat hakemaan eli hyvän ja kokonaisvaltaisen treenin. Lupaan että kanssani treenaat taatusti kovaa ja hiki lentää. Kannustan haastamaan omaa kroppaa ja tavoittelemaan tuloksia.
Ohjaan myös kehonhuoltotunteja sekä Pilatesta, sillä vaativa ja rankka treeni tarvitsee vastapainoksi kehonhuoltoa sekä rentoutusta. Ohjauksessani korostuu ajatus, että oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen kannalta on tärkeää myös huoltaa kehoa. Nähdään Powerin jumpissa tai kuntosalin puolella!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Suski Mantila

SUSKI MANTILA

Olen Suski Mantila, liikunta-alan ammattilainen Helsingistä. Aktiiviurallani kilpailin kehonrakennuksessa ja voimanostossa. Nykyisin treenaan lähinnä omaksi ilokseni ja yritän pysyä edelleen mahdollisimman hyvässä kunnossa.
Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2003. Peruskoulutukseltani olen lähihoitaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja personal trainer. Olen lisäkouluttanut itseäni aktiivisesti myös viime vuosina painonnoston, voimailun, kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin ja liikkeen laadun lisäkoulutuksin. Sydämeltäni olen 100 % jumppa- sekä ryhmäliikunnanohjaaja ja siitä nautin edelleenkin eniten. Toimin myös kehonrakentajien sekä fitnesskilpailijoiden poseerausvalmentajana sekä Suomen fitnessurheiluliiton tuomarina.
Ohjaan salilla ryhmäliikuntaa sekä fitnessurheilijoiden poseeraustreenejä. Minut löytää myös Powerin tiskin takaa.
Toivottavasti saan jakaa kanssanne monta mahtavaa treenihetkeä. Nähdään Powerilla!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Juha Mentula

JUHA MENTULA

Olen Juha Mentula, pitkänlinjan kuntosaliharrastaja. Kolmetoistavuotiaana levytankoon koskin ensimmäisen kerran ja välittömästi voimailukärpänen puraisi niin kovasti, ettei vieläkään into treenaamiseen ole lopahtanut. Intoa on vaikka muille jakaa ja nyt saan mahdollisuuden välittää sitä Powercenterin kautta!
Toimin urheiluhierojana. Olen myös personal trainer ja teen voimavalmennusta.
Kilpailu-urani olen tehnyt voimanoston saralla, mutta myös kehonrakennuslavalla on tullut näyttäydyttyä. Yli kaksikymmentä vuotta on takana kuntosaliharjoittelua ja nyt saan seuraavat tulevat vuodet harjoitella saman katon alla teidän kanssanne Powerilaiset!
Nähdään Power Centerillä!

Jasmin Mantila

JASMIN MANTILA

Olen Jasmin Mantila, vuonna 2017 valmistunut liikuntaneuvoja Helsingistä. Omaa taustaa löytyy telinevoimistelun ja Team Gymin puolelta yli 10-vuotta, ja nykyään kilpailen vapaaohjelmafitnesissä.
Olen valmentanut myös lasten telinevoimistelun kilpa- ja harrasteryhmiä vuodesta 2011 saakka. Powerilla ohjaan kuntosalin sekä ryhmäliikunnan puolella.
Treeneissäni haastat itseäsi uusilla tavoilla ja uusilla taidoilla. Minut löydät myös tiskin takaa.
Nähdään Powerilla!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Jasmin Mantila

ANNIINA WALLENIUS

Olen Anniina Wallenius, Power Centerin iloisen energinen asiakaspalvelija ja ryhmäliikuntaohjaaja.
Liikunta ja sen tuoma ilo ihmisille oivalluksineen, ovat lähellä sydäntäni. Ohjausvuosia ryhmäliikunnoissa minulla on takana toistakymmentä.
Pidän tärkeänä, että jokainen asiakas viihtyy, tuntee olonsa hyväksi ja saa salilla olostaan voimaa jaksaa arjessa paremmin kuntotasostaan riippumatta. Salille toivotan kaikki asiakkaat tervetulleeksi hymyssä suin.
Tule tutustumaan Powerin rentoon ilmapiiriin ja ottamaan ilo treenistä kuin treenistä!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Jasmin Mantila

JUKKA RUOTSALAINEN

Olen Jukka Ruotsalainen, pitkän linjan liikunnan ammattilainen. Tanssi on ollut aina lähellä sydäntäni ja tämä näkyy tunneillani. Olen ohjannut lähes kaksikymmentä vuotta tunteja pääkaupunkiseudulla. Erikoisosaamistani ovat erilaiset tanssi- ja kehonhuoltolajit, mm. klassinen Pilates ja Astangajooga. Olen myös intohimoinen sisäpyöräilijä. Tunneillani on hauska, rento ja hikinen tunnelma. Vapaa-ajallani olen koiraharrastaja, ja kotoani löytyy lauma Italianvinttikoiria ja Azawakheja.

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Jasmin Mantila

JAMI TURTIAINEN

Olen Jami Turtiainen, kokenut kamppailulajien harrastaja. Olen kilpaillut monissa eri kamppailulajeissa ja omaan mustan vyön Taekwondossa. Ohjaan Powerilla Cardio Kickboxingia, tervetuloa tunnille!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Jasmin Mantila

NINNI KYKYRI-KARJALAINEN

Olen Ninni Kykyri-Karjalainen iloinen, energinen ja aito, koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja Personal Trainer. Ohjaan monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja Powerille tulen ohjaamaan sekä lihaskunto- että tanssitunteja.
Mielestäni ryhmäliikunnassa tärkeintä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunnan ilo pilke silmäkulmassa.