Henkilökunta

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Anna Kallio

ANNA KALLIO

Olen Anna Kallio sähäkkä ja napakka energiapakkaus, liikunnanohjaaja, jonka tunneilla tehdään eikä meinata. Vuodesta 2006 lähtien olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja sekä olen myös toiminut esimiestehtävissä liikunta-alalla. Oma lajitaustani kolmeltakymmeneltä liikuntavuodelta on erittäin monipuolinen ja kokeilen edelleen mielelläni uusia lajeja sekä harjoitteita.
Erityisesti rankat intervallijumpat sekä toiminnallinen harjoittelu ovat lähellä sydäntäni. Minulle on erittäin tärkeää, että asiakas saa tunneillani irti sen, mitä useat ryhmäliikuntatunnille osallistuvat tulevat hakemaan eli hyvän ja kokonaisvaltaisen treenin. Lupaan sen että tunneillani treenataan taatusti kovaa ja hiki lentää. Kannustan haastamaan omaa kroppaa ja tavoittelemaan tuloksia.
Ohjaan lisäksi kehonhuoltotunteja sekä Pilatesta, sillä vaativa ja rankka treeni tarvitsee vastapainoksi kehonhuoltoa sekä rentoutusta. Ohjauksessani korostuu ajatus, että oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen kannalta on tärkeää myös huoltaa kehoa. Olen koulutettu LCF Life Coach ja teen tilauksesta mentaalivalmennuksia niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Nähdään Powerin jumpissa tai salilla!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Suski Mantila

SUSKI MANTILA

Olen Suski Mantila, liikunta-alan ammattilainen Helsingistä. Aktiiviurallani kilpailin kehonrakennuksessa ja voimanostossa. Nykyisin treenaan lähinnä omaksi ilokseni ja yritän pysyä edelleen mahdollisimman hyvässä kunnossa.
Olen työskennellyt liikunta-alalla 16 vuotta. Peruskoulutukseltani olen lähihoitaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja personal trainer. Olen lisäkouluttanut itseäni aktiivisesti myös viime vuosina painonnoston, voimailun, kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin ja liikkeen laadun lisäkoulutuksin. Sydämeltäni olen 100 % jumppa- sekä ryhmäliikunnanohjaaja ja siitä nautin edelleenkin eniten. Toimin myös kehonrakentajien sekä fitnesskilpailijoiden poseerausvalmentajana sekä Suomen fitnessurheiluliiton tuomarina.
Ohjaan salilla ryhmäliikuntaa sekä fitnessurheilijoiden poseeraustreenejä. Minut löytää myös Powerin tiskin takaa.
Toivottavasti saan jakaa kanssanne monta mahtavaa treenihetkeä. Nähdään Powerilla!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Juha Mentula

JUHA MENTULA

Olen Juha Mentula, pitkänlinjan kuntosaliharrastaja. Kolmetoistavuotiaana levytankoon koskin ensimmäisen kerran ja välittömästi voimailukärpänen puraisi niin kovasti, ettei vieläkään into treenaamiseen ole lopahtanut. Intoa on vaikka muille jakaa ja nyt saan mahdollisuuden välittää sitä Powercenterin kautta!
Toimin urheiluhierojana. Olen myös personal trainer ja teen voimavalmennusta.
Kilpailu-urani olen tehnyt voimanoston saralla, mutta myös kehonrakennuslavalla on tullut näyttäydyttyä. Yli kaksikymmentä vuotta on takana kuntosaliharjoittelua ja nyt saan seuraavat tulevat vuodet harjoitella saman katon alla teidän kanssanne Powerilaiset!
Nähdään Power Centerillä!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Jasmin Mantila

JASMIN MANTILA

Olen Jasmin Mantila, vuonna 2017 valmistunut liikuntaneuvoja Helsingistä. Omaa taustaa löytyy telinevoimistelun ja Team Gymin puolelta yli 10-vuotta, ja nykyään kilpailen vapaaohjelmafitnesissä.
Olen valmentanut myös lasten telinevoimistelun kilpa- ja harrasteryhmiä vuodesta 2011 saakka. Powerilla ohjaan kuntosalin sekä ryhmäliikunnan puolella.
Treeneissäni haastat itseäsi uusilla tavoilla ja uusilla taidoilla. Minut löydät myös tiskin takaa.
Nähdään Powerilla!

PowerCenter Kerava, kuntosalin henkilökunta, Jasmin Mantila

RIINA TOIVIAINEN

Olen Toiviaisen Riina – innolla ja intohimolla liikuntaan suhtautuva liikunta-alan ammattilainen. Koulutustaustani on liikunnanohjaaja (AMK) sekä liikuntaneuvoja. Taskustani löytyy lisäksi personal trainerin lisenssi, jonka pohjalta olen toiminut myös henkilökohtaisena valmentajana. Valmentajana pyrin aina kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen pienin mutta varmoin askelin.
Suurin liekki kohdallani kuitenkin syttyy ryhmäliikunnanohjaajana ja tunneillani haluankin saada aikaan energistä, hyvää oloa – kannustaa itsensä ylittämisiin ja onnistumisiin. Päätavoitteenani on, että tunneilta lähdetään hikisinä mutta hymyissä suin.
Liikunnanohjaajana olen toiminut erinäisissä työtehtävissä jo kymmenisen vuotta ja tuona aikana ehtinyt ohjata hurjan skaalan erilaisia liikuntamuotoja. Lähimpänä sydäntäni ovat kuitenkin hikijumpat, rytmillinen liikunta sekä kehonhallinta.
Tulethan ylittämään itsesi ja ammentamaan liikunnan riemua kanssani Powerin ryhmäliikuntatunneile – nähdään siis siellä!