fbpx

HOT-TUNNIT

HOT-tunnit – Kehon ja mielen hyvinvointia

Lämpö ja liike yhdessä vaikuttavat koko kehoon ainutlaatuisella terveyttä ja hyvinvointia edistävällä tavalla! Hot-Studiomme on lämmitetty 35-38 asteeseen. Lämpö rauhoittaa mieltä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä antaa harjoitukselle lisähaastetta, joten keho hyötyy lämmöstä monin tavoin. Lämpö myös lisää lihasten venyvyyttä sekä nivelten liikkuvuutta mahdollistaen asentojen työstämisen pidemmälle ja syvemmälle lyhyemmässä ajassa ja pienemmällä loukkaantumisriskillä. Hikoilu puolestaan nuorentaa ihoa, kehon suurinta elintä. Syke nousee ja verenkierto paranee. Terveydellistä vaikutusta on koko sydän- ja verenkiertoelimistölle, ja kudoksiin pääsee virtaamaan rikasta ja ravitsevaa verta kun kehon eri alueet ja osat vuorollaan puristuvat ja vapautuvat asentosarjoissa ja venytyksissä. Lisäksi kehon lämpötilan hiljalleen nostaminen kiihdyttää immuniteettisysteemin toimintaa ja siten edesauttaa kehoa taistelemaan tulehduksia vastaan ja poistamaan haitallisia myrkkyjä. Lämmöllä on uskomaton parantava vaikutus, jota on käytetty hyväksi kulttuureissa ympäri maailman jo vuosituhansien ajan.

HOT-tunnit saavat sinut sekä näyttämään hyvältä että tuntemaan olosi hyväksi koska ne toimivat sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. HOT-tunnit muokkaavat kehoasi vahvemmaksi, hoikemmaksi ja joustavammaksi, mutta asennot vaikuttavat myös kehon sisällä. Hermosto, aineenvaihduntaan ja ruuansulatukseen vaikuttavat elimet, immuniteettisysteemi ja hormoonitoiminta, kaikki saavat osansa HOT-tuntiemme hyvistä vaikutuksista. HOT-tuntimme myös rauhoittavat ja virkistävät mieltä antamalla tauon päivän ajatustyöstä. Voit miltein tuntea miten stressi helpottaa kun astut matolle lämpimään saliin! Powerin HOT-studio tarjoaa Sinulle hyvän treenin ja saa sinut tuntemaan olosi energiseksi ja kevyemmäksi.

Huomioithan, että kaikille HOT-Studion tunneille tarvitset mukaan oman maton sekä ison pyyhkeen ja vesipullon.

 

HOT MOBILITY & STRETCHING 30 / 45

Helppo ja miellyttävä tunti, jonka tavoitteena on lisätä liikkuvuutta ja palauttaa kehoa. Tunti koostuu yksinkertaisista liikkuvuutta lisäävistä liikkeistä sekä venyttelystä ja rentoutumisesta. Tunti sopii kaikille!

 

HOT PILATES

HOT Pilates on dynaaminen 55 minuutin tunti, joka on haastava koko kehon harjoitus 38°C HOT-studiossamme. Tunti sisältää perinteistä mattopilatesta yhdistettynä voimaintervalliharjoitteluun. HOT Pilates vahvistaa lihaksia ja polttaa rasvaa samalla kun se sisältää tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta lisääviä harjoituksia. Tunti on suunniteltu kaiken tasoisille treenaajille ja sitä rakastavat sekä naiset että miehet. HOT Pilates on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisätä voimaa, vahvistaa pitkiä lihaksia, luoda vahvemmat syvät vatsalihakset ja tuntea olonsa upeaksi. Muista ottaa mukaan vesipullo ja pyyhe, koska tällä tunnilla hiki lentää!

 

HOT PILATES ENERGY 45

Tunti on tehokasta ja energia/voimapilates-pohjaista harjoittelua, joka tekee hyvää koko keholle. Harjoitteita saatetaan tehostaa käyttämällä pilatesrenkaita tai painopalloja, joiden avulla liikkeiden tehoa voidaan lisätä tai harjoitteita voidaan vastavuoroisesti myös helpottaa. Harjoitus parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa ja saat siitä hyötyä myös muihin lajeihin, kuten joogaan, juoksuun, kuntosaliharjoitteluun tai vaikkapa tanssiin. Tunti sopii kaikille!

 

HOT PILATES STRETCHING 45

Tunti on yhdistelmä Pilatesta ja syvävenyttelyä. Tunnilla keskitytään lisäämään kehon liikkuvuutta, vapauttamaan lihaskireyksiä ja korjaamaan mahdollisia lihaskireydestä johtuvia virheasentoja. Tunti sopii kaikille!

 

HOT YOGA (DYNAAMINEN FLOW)

Dynaaminen, hikinen ja haastavakin tunti joka perustuu hathajoogaan. Tunti etenee ns. flow’na, liikkeet seuraavat toisiaan jatkumona. Kehittää voimaa ja lisää liikkuvuutta.

 

HOT YIN YOGA 45

Yin on restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Yin-joogassa käytetään passiivia asentoja, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin; jänteisiin, nivelsiteisiin ja rustoihin, jotka ovat usein vaikeita aktivoida ja aukaista. Rauhallinen ja pehmeä tunti. Tunti sopii kaikille!