Marraskuun ajankohtaisia asioita ja tulevia tapahtumia. Hyviä treenejä ja nähdään salilla!

AVOIMET OVET JA INBODY-MITTAUSPÄIVÄ LAUANTAINA 14.11.2020

Järjestämme lauantaina 14.11.2020 salilla avoimien ovien päivän klo 10-15. Inbody- mittauksista vastaa Easyway hintaan 25 € /
henkilö. Tuo ystävät, sukulaiset ja puoliso tutustumaan Keravan monipuolisimpaan kuntokeskukseen!
Luvassa tarjouksia kuntosali- ja ryhmäliikuntakorteista, lisäravinnetarjouksia sekä tietenkin mahtavat treenit!

Lämpimästi tervetuloa!

Avoimien ovien ryhmäliikunta-aikataulu:

klo 10-10.45 Barre / Riina (yläsali)
klo 10.30-11.15 Cross Training / Suski (alasali)
klo 11-11.45 Pump / Riina (yläsali)
klo 12-12.45 Core / Anna (yläsali)
klo 13-13.45 Kehonhuolto / Anna (yläsali)

HUOM! Ryhmäliikuntatunneille pääsee vain varaamalla paikan tunnille täältä.

MARRASKUUN HUIPPUTARJOUS!
10x kortti kuntosalille tai ryhmäliikuntaan vain 75 €!

Tarjous on voimassa 1-30.11.2020.

UUDISTAMME RYHMÄLIIKUNTAVALIKOIMAAMME!

Syksyn 2020- kevään 2021 aikana ryhmäliikunta-aikataulumme vahvistuu Les Mills BODYPUMP® sekä Les Mills BODYCOMBAT®-tunneilla!

BODYPUMP® on musiikin tahtiin suunniteltu voimatreeni – treeni, jossa haastat sekä itsesi että voimatasosi. Tunnin aikana treenataan läpi kaikki kehon isot lihasryhmät levytankoa apuna käyttäen. Valitset itse juuri sinulle sopivat ja omaa voimatasoasi haastavat painot.

BODYCOMBAT® on taistelulajien inspiroima ja motivoivan musiikin tahtiin suoritettava koko kehon kuntoharjoittelu. Tunnilla suoritettavat lyönnit ja potkut vahvistavat koko kehoa, parantavat kuntoa, sekä vahvistavat keskivartalon lihaksia. Kaikki liikkeet suoritetaan ilman kontaktia.

NAISTEN PUKUHUONEEN REMONTIN VALMISTUMINEN

Naisten pukuhuoneen remontti alkaa vihdoin pikkuhiljaa valmistumaan. Pahoittelemme remontin venymistä, mutta olemme halunneet varmistaa että remontti tehdään alusta loppuun kunnolla ja huolellisesti. Olemme todella iloisia siitä, että pääsemme ihan näillä näppäimillä avaamaan naisasiakkaittemme käyttöön kunnolliset pukuhuone- ja suihkutilat mihin on asiakkaiden mukava tulla. Ilmoitamme avajaispäivän myöhemmin ja avajaispäivänä tarjoamme treenaamaan tuleville naisille ilmeisen juoman kiitokseksi kärsivällisyydestä!

PARANNA KEHOSI LIIKKUVUUTTA!

Tarjoamme kaikille 12- ja 24 kk jäsenillemme ilmaisen 4 viikon liikkuvuus- valmennuksen Power Appiin. Valmennus on Personal Trainerimme Jasmin Mantilan suunnittelema ja se sisältää helposti kotona tai salilla toteutettavan kokonaisuuden jolla parannat liikkuvuuttasi ja lisäät kehosi hyvinvointia. Treenit ovat sopivan lyhyitä (n. 30 min) ja sopivat kaikille. Valmennus sisältää neljä erilaista liikkuvuustreeniä sekä kehonhallintatreenin mikä toimii loistavasti myös lämmittelynä.
Valmennus starttaa 16.11.2020, ja sen saavat ilmaiseksi käyttöönsä kaikki 13.11.2020 mennessä mukaan ilmoittautuneet jäsenet! Jos et ole jäsen, mutta haluat mukaan valmennukseen, voit ostaa sen hintaan 14,90 €.

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen suski@powercenter.fi

UUSIA TREENIVÄLINEITÄ SALILLA

Asiakkaittemme pyynnöstä olemme hankkineet salille 2 kpl etukyykkyhaarniskoita sekä farmarikävelyyn tarkoitetut tangot (1 tanko painaa 15 kg) . Haarniskat löydät yläkerran kyykkypaikalta sekä alakerran toiminnalliselta alueelta, tangot löytyvät alakerrasta.
Reippaasti vaan testaamaan! Kysy tarvittaessa henkilökunnaltamme apua käytössä.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Lokakuun uutiskirje

Lokakuun supertarjous, yläkerran voimailusalin uusi talja, uudet ryhmäliikuntatunnit, sekä muita ajankohtaisia asioita!

Syyskuun uutiskirje

Uusien ohjaajien ja alasalin uuden laitteen esittely, sekä tietoa mahtavista jäseneduista!

Elokuun uutiskirje

Tietoa Powerin ryhmäliikunnan startista kesätauon päätteeksi, Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalista ja -tutustumistunnista, InBody770-mittauksesta, naistensalin uudesta Multi Hip -laitteesta, sekä sarjakorttimuuksista ja respan aukioloajoista!

Heinäkuun uutiskirje

Tietoa heinäkuun korttitarjouksesta, käsilläseisontavalmennuksesta, sekä respan aukioloajoista kesällä..

Barre