Tässä sinulle infoa kevään 2021 uutuuksista ja kirjeen lopussa on vielä ihana suussasulava jouluresepti. Oikein rentouttavaa joulun aikaa kaikille asiakkaillemme!

KEVÄÄN UUTUUDET KIDS CLUB & TEENS GYM!

Power Centerin kevätaikatauluun tulee toivottu uutuus: Lasten tunti.
Tunti on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kids Club on monipuolinen lasten liikuntakerho, missä harjoitellaan motorisia perustaitoja sekä voimistelun alkeita leikin ja ilon kautta. Ohjaajana toimii Liikuntaneuvoja LPT, voimisteluvalmentaja Jasmin Mantila. Jasmin toimii lasten voimisteluvalmentajana Helsingissä ja on valmentanut lapsia jo 10 vuotta, ensin apuvalmentajana ja nykyisin päätoimisena valmentajana.

Olemme saaneet lasten vanhemmilta paljon pyyntöjä lasten ohjattuun toimintaan. Tunnin aikana vanhempi saa rauhassa tehdä oman treeninsä kuntosalin puolella. Ja nyt tämä pyyntö siis toteutetaan! Tunnille tullaan paljain jaloin tai jumppatossuissa, mukaan vesipullo.

Ilmoittautumiset ryhmään ja lisätiedot: jasmin@powercenter.fi
Kids Club torstaisin Power Centerin jumppasalissa klo 17-17.50
Kevätkausi 16 viikkoa 7.1-29.4.2021 (Huom! Pääsiäisenä ei tuntia)
Hinta: 200 €

Keväällä alkava Teens Gym on 13-17 -vuotiaille nuorille suunnattu kuntosalilla treenaava ryhmä. Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti fyysisiä taitoja ja opetellaan liikeratoja ja –tekniikoita sekä vapailla painoilla että laitteissa. Teens Gym on innostava ja turvallinen tapa tutustuttaa nuori kuntosaliharjoittelun maailmaan. Ryhmään voivat osallistua nuoret, jotka eivät tällä hetkellä harrasta liikuntaa muualla sekä nuoret jotka kaipaavat oheisharjoittelua oman lajinsa tueksi. Kausimaksun hintaan kuuluu yhteistreenit kerran viikossa sekä harjoitusohjelma omatoimisia treenejä varten Power Appiin. Ohjaajana toimii Personal trainerimme, Suomen fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja Jesper Nyberg

Ilmoittautumiset ryhmään ja lisätiedot: suski@powercenter.fi
Teens Gym keskiviikkoisin klo 18-19
Kevätkausi 16 viikkoa 13.1-28.4.2021
Hinta: 350 €

KEVÄÄN RYHMÄLIIKUNTA UUTUUDET: SPINNING JA JOOGA

Power Center lisää ryhmäliikuntavalikoimaansa myös toisen toivotun uutuuden: Spinning eli sisäpyöräily alkaa tammikuussa 2021! Pienten muutostöiden kautta rakennamme jumppasalin yhteydessä olevaan toiminnalliseen tilaan Spinningsalin, ja tunnit pyörähtävät käyntiin tietenkin huippuohjaajien vetämänä.

Spinning polttaa rasvaa, parantaa kestävyyttä sekä hapenottokykyä todella tehokkaasti. Spinning sopii kaikille, sillä aloittelija voi vastusta säätämällä määritellä tunnin tason ja haastavuuden. Ohjaajiltamme saat myös aina neuvoja pyörän oikeaoppiseen säätämiseen ja polkutekniikkaan. Hyvä musiikki ja virtaava hiki takaavat tehokkaan ja nautinnollisen treenin!

Neljäs uutuus keväällä on paljon toivottu Jooga. Ihana, kokenut Joogaopettajamme Jukka Ruotsalainen ohjaa asiakkaitamme turvallisesti Joogan maailmaan.
Jooga vahvistaa kehoa ja lisää liikkuvuutta. Harjoitus myös rauhoittaa mieltä ja voi tuottaa kokemuksen liikemeditaatiosta. Jooga sopii ja sitä suositellaan kaikille.

Uusi ryhmäliikunta-aikataulu starttaa 11.1.2021
Ryhmäliikunnan jouluaikataulu on voimassa 14.12.2020-10.1.2021

Powerin kevään ryhmäliikunnat käynnistyvät maanantaina 11.1.2021. Kevään aikataulu tuo mukanaan uutuuksia, esimerkiksi jo mainitut lasten tunnit, spinningin ja Joogan sekä edellisessä uutiskirjeessä esitellyt Les Mills BodyPump sekä BodyCombat-tunnit. Lisäksi aikataulusta löydät Niska-selkä-tunnin, Cross Trainingin ja paljon muuta! Kaikki tunnit sekä tuntikuvaukset löydät Powerin nettisivuilta ryhmäliikuntaosiosta, pääset myös näppärästi varaamaan paikkasi tunneille varauskalenterimme kautta.

ESITTELEMME YLPEÄNÄ UUDISTUNEEN POWER APIN!

Olemme syksyn aikana kehitelleet Power Appia uudelle alustalle ja olemme nyt mielestämme löytäneet hyvän ja toimivan kokonaisuuden, johon lataamme asiakkaillemme sekä ilmaisia sekä maksullisia valmennuksia oman harjoittelun tueksi! Personal trainerimme valmentavat jo asiakkaitaan alustan kautta ja käyttökokemukset ovat olleet positiivisia.

Sovelluksen ominaisuuksia ovat esimerkiksi:

• Treeniohjelmat ja ravinto-ohjelmat yhdessä paikassa selkolukuisen seurannan ja suoritustyökalun kera.

• Monipuoliset seurantatyökalut tuovat valmennuksiin uuden ulottuvuuden ja tarjoavat rutkasti lisämotivaatiota matkallesi.

• Verkkovalmennusalusta toimii sekä mobiilisti että tietokoneella. Voit myös tulostaa ison osan materiaaleista.

Ensimmäisenä esittelemme ilmaiset 8 viikon valmennukset: FitPower sekä BasicPower

• FitPower on naisille suunniteltu kolmijakoinen treeniohjelma, jonka voi halutessaan suorittaa kokonaisuudessaan naisten salilla.

• BasicPower on miehille suunnattu kolmijakoinen treeniohjelma.

Molemmat valmennukset sisältävät treeniohjelmat, jotka sopivat kaikille. Näillä valmennuksilla pääset alkuun kuntosaliharjoittelussa, tai jos olet jo kokeneempi treenaaja, saat valmennuksilla vaihtelua omaan rutiiniisi ja ne ovat ilmaisia kaikille Power Centerin asiakkaille.

Valmennukset ovat jatkuvasti avoinna asiakkaillemme, eli voit hypätä mukaan koska tahansa. Valmennus käynnistyy aina maanantaisin, eli tulet saamaan ensimmäiset treeniohjelman liittymistä seuraavana maanantaina. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus puhelimeesi ja aloittaa treenit! Lisätietoa saat Power Centerin tiskiltä tai sähköpostilla suski@powercenter.fi

ANNA LÄHEISELLESI AINEETON JOULULAHJA

Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle Power Centerin respasta tai verkkokaupastamme.

JOULUINEN BANAANI-SUKLAALEIPÄ

Mikä ihanan herkullinen ja terveellinen banaani-suklaaleipä. Tämä leipä sopii täydellisesti välipalaksi, osaksi aamupalaa tai vaikkapa jälkiruoaksi.

Raaka-aineet:

• 4 kypsää banaania
• 1 dl kauramaitoa
• 1 dl kookosöljyä (sulatettu)
• 2 rkl vaahterasiirappia

• 2 rkl pellanvansiemeniä
• 2 tl vaniljajauhetta (esim. Foodin)
• 0,7 dl kookossokeria / ruokosokeria
• 1,2 dl kaurahiutaleita
• 1 tl ruokasoodaa
• 1 tl leivinjauhetta
• 1 tl kanelia
• 1/2 tl jauhettua inkivääriä
• 3 dl kaurajauhoja
• ripaus suolaa
• 100-150 g sokeritonta suklaarouhetta (esim. Brunberg suklaa sokeriton)

Valmistusaika noin 1 h

Valmistusohje:

Kuumenna uuni 180°C ja voitele kapea leipävuoka kookosöljyllä.
Muussaa banaanit ja sekoita joukkoon kaikki juoksevat aineet. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne banaaniseokseen.
Sekoita huolellisesti. Huom! Mikäli taikina vaikuttaa liian paksulta lisää loraus kauramaitoa tai jos taikina vaikuttaa liian ohuelta lisää muutama rkl kaurajauhoja.
Lisää seokseen lopuksi suklaarouhe, jätä suklaarouhetta hieman leivän päälle, joten ripottele rouhetta hieman vuoan pohjalle.
Kaada seos vuokaan ja paista noin 50 min.
Anna leivän jäähtyä täysin ennen leikkaamista.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Lokakuun uutiskirje

Lokakuun supertarjous, yläkerran voimailusalin uusi talja, uudet ryhmäliikuntatunnit, sekä muita ajankohtaisia asioita!

Syyskuun uutiskirje

Uusien ohjaajien ja alasalin uuden laitteen esittely, sekä tietoa mahtavista jäseneduista!

Elokuun uutiskirje

Tietoa Powerin ryhmäliikunnan startista kesätauon päätteeksi, Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalista ja -tutustumistunnista, InBody770-mittauksesta, naistensalin uudesta Multi Hip -laitteesta, sekä sarjakorttimuuksista ja respan aukioloajoista!

Heinäkuun uutiskirje

Tietoa heinäkuun korttitarjouksesta, käsilläseisontavalmennuksesta, sekä respan aukioloajoista kesällä..

Barre