JOULU TULEE…

…Ja Powerilla voit tuttuun tapaan treenata joka päivä, myös pyhäpäivinä klo 4.30-24. Vastaanottomme ollessa suljettuna, voit näppärästi ostaa lisää treenikertoja tai -aikaa verkkokaupastamme joka on avoinna 24 h. Toivotamme kaikille asiakkaillemme oikein rauhaisaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023!

POWERIN VASTAANOTON AUKIOLOAJAT JOULUVIIKOILLA

MA 5.12. KLO 15-18
TI 6.12. KIINNI
MA 26.12. KIINNI
TI 27.12. KLO 16-19
KE 28.12. KLO 16-19
TO 29.12. KLO 16-19
PE 30.12. KLO 15-18
PE 6.1. KIINNI

AVAINKORTILLA JOKA PÄIVÄ KLO 4.30-24

VERKKOKAUPPAAN PÄÄSET TÄÄLTÄ .

LIIKUNTAEDUT VANHENEVAT VUODENVAIHTEESSA

Muistathan käyttää vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntaetusi ennen 31.12.2022. Vanhenevan liikuntaedun summa voidaan halutessasi ladata saldoksi asiakastilillesi, ja näin voit käyttää sen myös ensi vuoden puolella! Vanhentuneita liikuntaetuja emme voi ottaa vastaan. Toimi siis nyt!

SUOSITTU KUNTOREMONTTI STARTTAA MAANANTAINA 9.1.2023!

Power Centerin kuntoremontti- pienryhmässä starttaat elämäntapamuutoksesi turvallisesti ammattitaitoisten ohjaajiemme valvonnassa sekä kannustavan ryhmän tukemana.

Varmista pian paikkasi suosittuun Kuntoremontti-ryhmään, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä ja ryhmät täyttyvät nopeasti.

LISÄTIEDOT TÄÄLTÄ

RYHMÄLIIKUNNAN JOULUAIKATAULU ON VOIMASSA AJALLA 19.12.2022-8.1.2023

Muutamia poikkeuksia Powerin ryhmäliikunnan aikataulussa Itsenäisyyspäivänä sekä jouluviikoilla. 

LÖYDÄT JOULUNAJAN AIKATAULUN TÄÄLTÄ

POWERIN PIKKUJOULUT SEKÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄN VASTAANOTTO 5.12. ALKAEN KLO 18 ALASALISSA!

Vietämme iloisia pikkujouluja maanantaina 5.12. Powerin alasalissa. Alasali on varattu pikkujoulujuhlijoiden käyttöön klo 18-24, joten alasalissa ei voi tuolloin treenata. Yläkerransali on normaalisti kaikkien käytössä. Huomiothan että Powerin respa palvelee poikkeuksellisesti klo 15-18.

PAITA ALE!

Kaikki naisten ja miesten loput valkoiset Power Center t-paidat alennusmyynnissä! Myymme valkoiset paidat pois uusien tieltä.

Hinta nyt 10 €

(norm. 19 €)

Tervetuloa ostoksille Powerin respaan!

INBODY770-MITTAUKSIA TI 6.12. KLO 11-15

Järjestämme Powerilla Inbodykehonkoostumus-mittauspäivän Itsenäisyyspäivä tiistaina 6.12.2022 klo 11-15. Inbodymittauksista vastaa InBody Kehonkoostumusmittaus Uusimaa ja mittaukset tehdään InBody770-laitteella, joka takaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset. InBodymittauksen avulla saat luotettavia tuloksia, jolloin voit asettaa juuri oikeat tavoitteet ja seurata tarkasti niiden saavuttamista. Mittauksen hinta on 30 € / hlö, asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, eli ajanvarausta ei tarvita.

Lämpimästi tervetuloa!

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Lokakuun uutiskirje

Lokakuun supertarjous, yläkerran voimailusalin uusi talja, uudet ryhmäliikuntatunnit, sekä muita ajankohtaisia asioita!

Syyskuun uutiskirje

Uusien ohjaajien ja alasalin uuden laitteen esittely, sekä tietoa mahtavista jäseneduista!

Elokuun uutiskirje

Tietoa Powerin ryhmäliikunnan startista kesätauon päätteeksi, Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalista ja -tutustumistunnista, InBody770-mittauksesta, naistensalin uudesta Multi Hip -laitteesta, sekä sarjakorttimuuksista ja respan aukioloajoista!

Heinäkuun uutiskirje

Tietoa heinäkuun korttitarjouksesta, käsilläseisontavalmennuksesta, sekä respan aukioloajoista kesällä..

Kesäkuun uutiskirje

Vastaanoton aukioloajat kesäkaudella, tietoa ryhmäliikuntatuntien kesätauosta, Power Appin valmennuksista, sekä esittelyssä terveellinen kesäherkku Pina Colada Nice Cream!

Barre