HEI POWERIN ASIAKAS, KESÄ ON VIHDOIN SAAPUNUT!

Kesäkausi tuo mukanaan monta asiakkaittemme viihtyvyyttä lisäävää uudistusta. Ensin muutama sana koskien pandemiatilannetta: Koska tilanne pandemian suhteen ei vieläkään ole täysin ohi, noudatamme edelleenkin salillamme erityistä varovaisuutta: pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta sekä pitämään turvavälejä muihin asiakkaisiin. Aivasta ja yski hihaasi ja pese kädet usein. Powerin ryhmäliikunta on suljettu vielä kesän yli. Seuraamme viranomaisten suosituksia syksyn suhteen.

CRYO°CABIN™ KYLMÄHOITOKAAPPI NYT POWERILLA!

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan.

 

Tervetuloa kesäkuun ajan Power Centerin huippukylmähoitoihin!


HINNASTO:

1x 39€
1x 3-5 hlö 29€ / hlö (asiakkaat saapuvat ryhmänä ja hoidot tapahtuvat peräkkäin)


HOIDOT ILMAN AJANVARAUSTA SAAPUMISJÄRJESTYKSESSÄ:

MA 17-18
KE 17-18
TO 17-18
LA 11-12

Yhteen hoitokertaan voit varata aikaa n. 10-15 min.

RYHMÄVARAUKSET AJANVARAUKSELLA (min. 3 hlöä) TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: juha@powercenter.fi


HUIPPUKYLMÄHOIDON HYÖDYT:


HYVINVOINTI

Parantaa yleistä hyvinvointia ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.

KAUNEUS
Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 Kcal.

URHEILU
Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.

TERVEYS
Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja, sekä tehostaa kehon omaa vastuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista ja lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.

IHON HYVINVOINTI
Vähentää turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.

PAREMPI UNI VÄHEMMÄN STRESSIÄ
Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.

KESÄTREENIT POWER APPIIN VAIN 9,90€

Myös kesällä on tärkeää pitää lihaskuntoa yllä. Valmentajamme ovat suunnitelleet salille 8 viikon 2-jakoisen ohjelman, jolla treenaat koko kropan läpi nopeasti ja tehokkaasti. Valmennuksen hinta on 9,90€ ja se on myynnissä 30.6.2020 saakka. Valmennuksen hintaan kuuluu ainoastaan treeniohjelma sekä apin käyttöoikeus.

Kuntosali PowerCenter Kerava

KESÄKUUN TARJOUS

Kesäkuun tarjouksena 12 viikon kesäkortti kuntosalille vain 150€! Tarjous on voimassa 19.6.2020 saakka.

Kesäkuun tarjous kuntosalille

Syyskuun uutiskirje

🌟 KOKEILE LPG-HOITOJA POWERIN UUDESSA HOITOTILASSA ALASALISSA!🌟 Etsitkö tehokasta ja miellyttävää tapaa huoltaa ja hoitaa kehoasi? Nyt on tilaisuutesi kokeilla LPG-hoitoja Powerin upouudessa ja viihtyisässä hoitotilassamme. Tarjoamme uusille asiakkaille...

Elokuun uutiskirje

VALMISTAUDU SYKSYYN VOIMALLA! Powerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit palaavat viimein kesätauolta. Elokuun ajan voimassa on vielä kesäaikataulu pienin muutoksin, mutta syyskuusta eteenpäin astumme uuteen aikatauluun. Tule mukaan energiseen joukkoomme ja koe, miten...

Heinäkuun uutiskirje

Power Centerin huimat heinäkuun tarjoukset – treenaa kesällä ja säästä! Heinäkuu on täällä, ja meillä on upeita tarjouksia sinulle! Nyt on aika saada kuntoiluun uutta potkua ja samalla säästää rahaa. Tutustu alla oleviin kuumiin heinäkuun tarjouksiimme. –...

Uudet ilmastointilaitteet

Arvoisa Power Centerin asiakas, Haluamme iloisesti ilmoittaa, että olemme tilanneet uusia ilmastointilaitteita varmistaaksemme miellyttävän ja viileän ympäristön kaikille asiakkaillemme. Tiedämme, että kuumat kesäpäivät voivat olla haastavia, ja haluamme tarjota...

Kesäkuun uutiskirje

POWERIN VASTAANOTTO SIIRTYY KESÄAIKAAN 1.6. ALKAEN Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua ennen Juhannusta 1.-22.6.2023 seuraavasti: MA-PE KLO 16-19LA-SU SULJETTU Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua välillä 23.6.-30.7.2023 seuraavasti: MA-TO KLO 16-19PE-SU...

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Kesätarjous!