HEI POWERIN ASIAKAS, KESÄ ON VIHDOIN SAAPUNUT!

Kesäkausi tuo mukanaan monta asiakkaittemme viihtyvyyttä lisäävää uudistusta. Ensin muutama sana koskien pandemiatilannetta: Koska tilanne pandemian suhteen ei vieläkään ole täysin ohi, noudatamme edelleenkin salillamme erityistä varovaisuutta: pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta sekä pitämään turvavälejä muihin asiakkaisiin. Aivasta ja yski hihaasi ja pese kädet usein. Powerin ryhmäliikunta on suljettu vielä kesän yli. Seuraamme viranomaisten suosituksia syksyn suhteen.

CRYO°CABIN™ KYLMÄHOITOKAAPPI NYT POWERILLA!

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan.

 

Tervetuloa kesäkuun ajan Power Centerin huippukylmähoitoihin!


HINNASTO:

1x 39€
1x 3-5 hlö 29€ / hlö (asiakkaat saapuvat ryhmänä ja hoidot tapahtuvat peräkkäin)


HOIDOT ILMAN AJANVARAUSTA SAAPUMISJÄRJESTYKSESSÄ:

MA 17-18
KE 17-18
TO 17-18
LA 11-12

Yhteen hoitokertaan voit varata aikaa n. 10-15 min.

RYHMÄVARAUKSET AJANVARAUKSELLA (min. 3 hlöä) TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: juha@powercenter.fi


HUIPPUKYLMÄHOIDON HYÖDYT:


HYVINVOINTI

Parantaa yleistä hyvinvointia ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.

KAUNEUS
Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 Kcal.

URHEILU
Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.

TERVEYS
Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja, sekä tehostaa kehon omaa vastuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista ja lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.

IHON HYVINVOINTI
Vähentää turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.

PAREMPI UNI VÄHEMMÄN STRESSIÄ
Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.

KESÄTREENIT POWER APPIIN VAIN 9,90€

Myös kesällä on tärkeää pitää lihaskuntoa yllä. Valmentajamme ovat suunnitelleet salille 8 viikon 2-jakoisen ohjelman, jolla treenaat koko kropan läpi nopeasti ja tehokkaasti. Valmennuksen hinta on 9,90€ ja se on myynnissä 30.6.2020 saakka. Valmennuksen hintaan kuuluu ainoastaan treeniohjelma sekä apin käyttöoikeus.

Kuntosali PowerCenter Kerava

KESÄKUUN TARJOUS

Kesäkuun tarjouksena 12 viikon kesäkortti kuntosalille vain 150€! Tarjous on voimassa 19.6.2020 saakka.

Kesäkuun tarjous kuntosalille

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Lokakuun uutiskirje

Lokakuun supertarjous, yläkerran voimailusalin uusi talja, uudet ryhmäliikuntatunnit, sekä muita ajankohtaisia asioita!

Syyskuun uutiskirje

Uusien ohjaajien ja alasalin uuden laitteen esittely, sekä tietoa mahtavista jäseneduista!

Elokuun uutiskirje

Tietoa Powerin ryhmäliikunnan startista kesätauon päätteeksi, Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalista ja -tutustumistunnista, InBody770-mittauksesta, naistensalin uudesta Multi Hip -laitteesta, sekä sarjakorttimuuksista ja respan aukioloajoista!

Heinäkuun uutiskirje

Tietoa heinäkuun korttitarjouksesta, käsilläseisontavalmennuksesta, sekä respan aukioloajoista kesällä..

Barre