POWERIN VASTAANOTTO SIIRTYY KESÄAIKAAN 1.6. ALKAEN

Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua ennen Juhannusta 1.-22.6.2023 seuraavasti:

MA-PE KLO 16-19
LA-SU SULJETTU

Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua välillä 23.6.-30.7.2023 seuraavasti:

MA-TO KLO 16-19
PE-SU SULJETTU

Verkkokaupassamme voit asioida 24h/vrk viikon jokaisena päivänä.
Tavoitat meidät myös näppärästi: info@powercenter.fi

Muistutus: Jäsenyyden tauottaminen vaatii lääkärintodistuksen

Jäsenyyksien tauottaminen ei ole mahdollista ilman lääkärintodistusta. Mikäli sinulla on lääkärintodistus, joka estää sinua käyttämästä palveluitamme, voit hakea taukoa jäsenyydellesi.

Huomioithan, että asiakkaalla on myös sairaslomatapauksissa 14 vrk omavastuuaika.

Tavoitteenamme on tarjota kaikille jäsenillemme turvallinen ja sujuva harjoitteluympäristö. Jäsenyyksien tauottaminen onkin poikkeustoimenpide, johon pyrimme suhtautumaan vakavasti ja vastuullisesti.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä jäsenyyksien tauottamisesta tai omavastuuaikaan liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@powercenter.fi tai 09-2741641, Autamme mielellämme!

Kiitos, että olet osa Power Centerin aktiivista yhteisöä. Toivotamme sinulle hyviä treenihetkiä ja terveyttä edistävää elämäntapaa!

Sopimusehdot ja säännöt löydät täältä

Ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit

Power Centerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit lomailevat 23.6.-30.7.2023 välisen ajan. Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat kesäaikataulun mukaisesti 31.7.-27.8.2023. Uusi syysaikataulumme starttaa maanantaina 28.8.2023!

HUOM! Tutustuthan tarkasti ryhmäliikunta- ja HOT-tuntiemme varaussääntöohin ja ehtoihin.

Varaussäännöt ja ehdot löydät täältä

Treenaa aina sisäjalkineissa sekä huomioi kanssatreenaajat

Pyydämme kaikkia asiakkaitamme huomioimaan että liikkuminen Power Centerin sisätiloissa on sallittu vain sisäjalkineissa! Ulkojalkineet jätetään kenkätelineisiin ulko-ovien luokse niille varattuun paikkaan.

Muistutamme myös että yleisen viihtyvyyden vuoksi sekä huomioimalla kanssatreenaajat, huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi.

Kuvaaminen ja videoiminen ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla – Tärkeä muistutus säännöistämme

Muistutamme ystävällisesti että kuvaaminen sekä videoiminen ryhmäliikuntatunneillamme on ehdottomasti kielletty ilman erillistä lupaa.

Muiden kuin itsensä kuvaaminen sekä videoiminen kuntosalin tiloissa on ilman lupaa on ehdottomasti kielletty.

Power centerin säännöt löydät täältä

Syyskuun uutiskirje

🌟 KOKEILE LPG-HOITOJA POWERIN UUDESSA HOITOTILASSA ALASALISSA!🌟 Etsitkö tehokasta ja miellyttävää tapaa huoltaa ja hoitaa kehoasi? Nyt on tilaisuutesi kokeilla LPG-hoitoja Powerin upouudessa ja viihtyisässä hoitotilassamme. Tarjoamme uusille asiakkaille...

Elokuun uutiskirje

VALMISTAUDU SYKSYYN VOIMALLA! Powerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit palaavat viimein kesätauolta. Elokuun ajan voimassa on vielä kesäaikataulu pienin muutoksin, mutta syyskuusta eteenpäin astumme uuteen aikatauluun. Tule mukaan energiseen joukkoomme ja koe, miten...

Heinäkuun uutiskirje

Power Centerin huimat heinäkuun tarjoukset – treenaa kesällä ja säästä! Heinäkuu on täällä, ja meillä on upeita tarjouksia sinulle! Nyt on aika saada kuntoiluun uutta potkua ja samalla säästää rahaa. Tutustu alla oleviin kuumiin heinäkuun tarjouksiimme. –...

Uudet ilmastointilaitteet

Arvoisa Power Centerin asiakas, Haluamme iloisesti ilmoittaa, että olemme tilanneet uusia ilmastointilaitteita varmistaaksemme miellyttävän ja viileän ympäristön kaikille asiakkaillemme. Tiedämme, että kuumat kesäpäivät voivat olla haastavia, ja haluamme tarjota...

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

Kesätarjous!