fbpx

Kuntosalitilojen vuokraaminen poikkeusaikana

Kuntosalitilojen vuokraaminen poikkeusaikana

ARVOISAT ASIAKKAAMME

Avin päätöksellä kuntosalitilat on suljettava Koronapandemian pahentumisen johdosta, joten Power Center on suljettu ajalla 28.12.2021-10.1.2022.

Vuokraamme tilaa yksityisten henkilöiden käyttöön 28.12.2021 alkaen.

Tilojamme voivat vuokrata yksityiset henkilöt yksi ihminen kerrallaan. Samaan perheeseen vuokraajan kanssa kuuluvat henkilöt voivat myös oleskella samassa tilassa vuokra-ajan.

Sen lisäksi tiloissa saa harjoitella rajoituksetta ammattiurheilijat ja kansainväliseen kilpaurheiluun karsijat valmentajineen sekä 2004- syntyneet ja sitä nuoremmat henkilöt.
HUOM! Tähän ryhmään kuuluvien henkilöiden tulee olla viipymättä yhteydessä: info@powercenter.fi, jotta saamme urheilijan kulkuoikeuden päivitettyä ko henkilölle. Huomaathan että urheilulisenssi on pyydettäessä esitettävä välittömästi henkilökunnalle/tilaa tarkastavalle viranomaiselle, joten se on oltava mukana aina salin tiloissa liikkuessasi.

Salimaksuja maksaneet yksityishenkilöt voivat hyödyntää niitä vuokranmaksussa. Salimaksu oikeuttaa vuokraamaan tilaa 4 kertaa viikossa 1,5 h kerrallaan. Kertakortista vähennetään kertoja vuokrattujen vuorojen määrä.

Vuokraoikeus on vain Power Centerin nykyisellä asiakaskunnalla joten emme myy kertamaksuja 28.12.2021-10.1.2021 välisenä aikana.

VUOKRATTAVAT TILAT OVAT:

• Yläkerran voimailusali sekä isot pukuhuoneet

• Alakerran toiminnallinen tila sekä alakerran pukuhuoneet

• Cardiosali sekä yläkerran pukuhuoneet

• Ryhmäliikuntasalit sekä yläkerran pukuhuoneet

• Naisten sali (avataan yhteiskäyttöön vuokra-ajaksi. Tässä tilassa ei ole pukuhuoneen käyttömahdollisuutta, mutta käytössä ovat isojen pukuhuoneiden WC:t).

Salivuokraukseen pääset täältä

Oleskelu salin tiloissa ainoastaan vuokrasopimuksen mukaisesti.

Ryhmäliikunnan lähiohjaus jää tauolle, ja ryhmäliikunnan kevätkausi starttaa 11.1.2022.

Pahoittelemme tilannetta ja pidätämme oikeudet muutoksiin, koska tilanne elää jatkuvasti. Pyydämme asiakkailtamme ymmärrystä, koska emme pysty vaikuttamaan tilanteeseen vaan noudatamme viranomaisten määräyksiä.