RYHMÄLIIKUNNAN UUTUUDET ALKAVAT LOKAKUUSSA!

Ryhmäliikuntaan on tulossa mielenkiintoisia uutuuksia 3.10. alkaen!

TERVE SELKÄ on rauhallinen ja matalan kynnyksen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla keskitytään selän hyvinvointia tukeviin voima-, kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteisiin.

Terve selkä maanantaisin klo 19.05-20, ohjaajana Ninni Kykyri-Karjalainen

KAHVAKUULA 30 on koko kehon haastava lihaskuntoharjoitus, jossa erityisesti keskivartalon lihakset saavat hyvän harjoituksen. Kahvakuulalla tehdään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä, joten myös syke kohoaa. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Kahvakuula 30 tiistaisin klo 17.50-18.20, ohjaajana Jukka Ruotsalainen

HUOM!
Asiakkaittemme toiveesta Cardio Kickboxing- tuntia on siirretty alkamaan aikaisemmin.
Cardio Kickboxing tiistaisin klo 19-20, ohjaajana Jami Turtiainen

Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tunneille!

Varaa paikka tunnille täältä

POWER CENTERIN SAUNAT

Pyydämme ystävällisesti saunoja käyttäviä asiakkaitamme huolehtimaan siitä ettei saunat olisi turhaan päällä. Sauna olisi hyvä laittaa päälle 30 min ennen kuin on aikeissa saunoa, jotta saunat eivät olisi turhaan tunteja päällä käyttämättöminä. Tarkkailemme saunojen- sekä sähkönkulutusta näiltä osin ja tiedotamme välittömästi mikäli joudumme sähkön hintojen nousun johdosta säännöstelemään saunojen käyttöä tai sulkemaan saunat.

PÄIVITYSTÄ LAITTEISIIN

Yläkerran voimailusaliin on saapunut vanhan rikkinäisen taljan tilalle uusi upea Gymleco-merkkinen talja!

VALMENNUS VAJEC TMI

Alakerrassa vuokralaisena pitkään ollut Fibaco on lopettanut toimintansa Power Centerillä. Power Center on solminut vuokrasopimuksen Fibacon tiimistä asiakkaillemme tutuksi tulleen Matej Vacekin kanssa.

Tässä Matejn terveiset Powerilaisille:
Matejn valmennus perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan ja valmentajan välissä. Kulmakivet ovat kehon ja mielen tasapaino, voimaharjoittelu, ruokavalio, unen laatu, stressin hallinta ja motivaation hankinta ja ylläpito.
Matejlla takana lukuisia hyvinvoinnin koulutuksia (FAF PT, Fibaco, Fustra, Beddit), noin 10000 ohjauskertaa kuntosalilla, kokemusta useiden pallopelien parissa. Tämän hetken kiinnostuksen kohteet ovat kehon painon harjoittelu, kamppailulajit ja terveysliikunta, jossa tavoitteena on vahvempi, liikkuvampi ja terveempi keho.

LOKAKUUN SUPERTARJOUS!

60 MIN HIERONTA 40 EUROA!

Powerin alakerran koulutettu hieroja Anni Karinen tarjoaa lokakuun tarjouksena kaikille uusille asiakkaille 60 min hieronnan nyt 40 €.

Varaa aika Annille täältä.

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Toukokuun supertarjous!