UUTUUSLAITE!

Power Centerin alakertaa muokataan entistäkin toiminnallisempaan suuntaan uusilla laitehankinnoilla. Alakertaan on hankittu Hammer Strength Base Ground Combo Incline, painolevykuormitteinen vipuvarsilaite, jota käytetään yläselän, rintakehän, hartioiden ja ojentajien harjoittamiseen.

Laitteella voi tehdä kolmea harjoitusta:

High row

Incline push pull

Incline press

Laite on suunniteltu toiminnalliseksi ja jäljittelemään luonnollisia, ergonomisesti oikeita liikeratoja. Lisäksi hankintalistallamme on ylä- ja alakertaan muutama uusi mielenkiintoinen jalkalaite, mutta Koronan aiheuttamien toimitusvaikeuksien takia toimituksia joudutaan odottamaan ensi vuoden puolelle.

Pidämme teidät ajan tasalla!

INBODYPÄIVÄ LAUANTAINA 30.10.2021 KLO 11-15

Järjestämme salillamme Inbodymittauspäivän lauantaina 30.10.2021 klo 11-15. Inbodymittauksista vastaa tuttuun tapaan alan markkinajohtaja Easyway Finland ja mittaukset tehdään InBody770-laitteella, joka takaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset.

Mittauksen hinta on 25 €, asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, eli ajanvarausta ei tarvita.

LOKAKUUN HUIPPUTARJOUS!

20x kortti kuntosalille tai ryhmäliikuntaan 120 €.

Huom! Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

POWER APPIIN UUSIA VALMENNUKSIA!

BasicPower ja FitPower saavat jatkoa! BasicPower 2.0 sekä FitPower 2.0 nostavat aloittelijat seuraavalle tasolle. Nämä valmennukset sopivat myös jo kokeneemmille treenaajille. Valmennukset kestävät 8 viikkoa ja valmennuksiin voi liittyä koska tahansa.

Valmennus on ilmainen ja Power Centerin asiakkaille avoin. Jokainen Power Apin valmennus sisältää kattavan liikepankin kirjallisine ohjeineen, kuvineen sekä videoineen.

Valmennukset sisältävät 3-jakoiset treeniohjelmat ja ne painottuvat vapaisiin painoihin. Jos olet aloittelija, suosittelemme lataamaan ensin Basic Power 1.0- valmennuksen. Näissä valmennuksissa liikkeet ovat haastavampia, toistomäärät lyhyempiä ja kuormitus asteen kovempaa.

Jos kaipaat enemmän tukea harjoitteluusi, tsekkaa Personal trainer- tarjontamme täältä.

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Toukokuun supertarjous!