POWER CENTERILLE ON SAAPUNUT UUSI JALKALAITE: PENDULUM SQUAT!

Personal trainerimme Juha Mentulan vinkit Watson Pendulum Squat -jalkalaitteen käyttämiseen:

Ainutlaatuisen tehokas laite reisi-, pakara-sekä takareisilihaksien treenaamiseen. Eri jalka-asennoilla saadaan juuri oikea haluttu lihasryhmä rasitukseen.

Säädettävällä alustalla saadaan aina kyykyt tarvittavan syvyisiksi ilman turhaa rasitusta alaselälle, jota usein esiintyy perinteistä jalkakyykkyä täydellä liikeradalla tehdessä.

Laite on itsessäänkin jo hyvin raskas, joten suuria painomääriä ei tarvita laitetta käytettäessä. Suosittelen pitkiä sarjoja ilman ylisuuria kuormia, siten polte lihaksissa tulee olemaan aivan eriluokkaa kuin muissa jalkalaitteissa.

Uusi laite löytyy graffitisalista josta toinen Smith- laite on siirretty olkapäälaitteiden ja ristikkäistaljan viereen.

MAALISKUUN SUPERTARJOUS!

 

KUNTOSALI 12 VIIKKOA NYT VAIN 150 €

Tarjous on voimassa koko maaliskuun ajan.

TERVETULOA INBODYMITTAUKSEEN LAUANTAINA 5.3.2022 KLO 11-15

 

Mittauksista vastaa tuttuun tapaan markkinajohtaja Easyway Finland. Kehonkoostumusmittaukset tehdään InBody770-laitteella, joka takaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset. Mittauksen hinta on 30 €, asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, eli ajanvarausta ei tarvita.

TIEDOTUS SALDON LATAUKSISTA

 

Asiakas voi ladata asiakastililleen saldoa liikuntaedulla tai rahalla. Asiakastilille ladattu saldo vanhenee 12 kk (365 pv) kuluttua saldon lataamispäivästä lähtien. Huomioithan että vanhentunutta saldoa ei hyvitetä asiakkaalle millään tavalla.

Power Centerin sopimusehdot ja säännöt löytyvät kattavasti täältä.

VIELÄ EHDIT GOLFKAUDEKSI KUNTOON!

 

Golfarin kauteen valmistava fysiikkavalmennus Power apissa 15.3.2022!
Lataa Golf-fitnessvalmentajamme Suski Mantilan suunnittelema golfarin 4 viikon fysiikkavalmennus puhelimeesi 15.3.2022 alkaen tästä. Valmennus on Power Centerin asiakkaille ilmainen.

PILATES: SMALL MOVES. BIG CHANGES.

 

Pilates on kehoa kokonaisvaltaisesti haastava, ja säännöllisesti harjoitettuna hyvin palkitseva ja ainutlaatuinen liikuntamuoto. Kehon kireydet avautuvat vastavaikuttajalihaksia aktivoimalla eli liikkuvuus paranee käsi kädessä voimantuoton kanssa. Myös tasapaino ja ketteryys kehittyvät monipuolisten harjoitteiden myötä kuin itsestään. Tämän monipuolisempaa treeniä saat hakea.
Yhdellä treenikerralla saat todella paljon enemmän harjoitusta pitkille, liikkumista sääteleville lihasketjuille kuin monessa helpommassa jumpassa. Pilates on kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto.

Pilatesliikkeiden teho perustuu kuuteen harjoittelua ohjaavaan periaatteeseen:

Ydin (Pilates Power House): Fyysinen keskittyminen kehon ytimeen.
Keskittyminen: Saat maksimiarvon jokaisesta liikkeestä sitoutumalla harjoitukseen.
Hallinta: Älä jätä mitään liikettä huomioimatta. Jokaisella liikkeellä on tarkoitus, mielen ohjaama.
Tarkkuus: Ylläpidä tietoisuutta jokaisen liikkeen ajan.
Hengitys: Tehosta jokaista harjoitusta täydellä hallitulla hengityksellä.
Virtaus: Harjoituksen energia yhdistää kaikki kehon osat ja liikkuu kehon läpi tasaisesti.

Pilates tunneille voit osallistua keskiviikkoisin klo 18.05-19.05
Voit varata paikan tunnille täältä
Ohjaaja: Anna Kallio

Syyskuun uutiskirje

🌟 KOKEILE LPG-HOITOJA POWERIN UUDESSA HOITOTILASSA ALASALISSA!🌟 Etsitkö tehokasta ja miellyttävää tapaa huoltaa ja hoitaa kehoasi? Nyt on tilaisuutesi kokeilla LPG-hoitoja Powerin upouudessa ja viihtyisässä hoitotilassamme. Tarjoamme uusille asiakkaille...

Elokuun uutiskirje

VALMISTAUDU SYKSYYN VOIMALLA! Powerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit palaavat viimein kesätauolta. Elokuun ajan voimassa on vielä kesäaikataulu pienin muutoksin, mutta syyskuusta eteenpäin astumme uuteen aikatauluun. Tule mukaan energiseen joukkoomme ja koe, miten...

Heinäkuun uutiskirje

Power Centerin huimat heinäkuun tarjoukset – treenaa kesällä ja säästä! Heinäkuu on täällä, ja meillä on upeita tarjouksia sinulle! Nyt on aika saada kuntoiluun uutta potkua ja samalla säästää rahaa. Tutustu alla oleviin kuumiin heinäkuun tarjouksiimme. –...

Uudet ilmastointilaitteet

Arvoisa Power Centerin asiakas, Haluamme iloisesti ilmoittaa, että olemme tilanneet uusia ilmastointilaitteita varmistaaksemme miellyttävän ja viileän ympäristön kaikille asiakkaillemme. Tiedämme, että kuumat kesäpäivät voivat olla haastavia, ja haluamme tarjota...

Kesäkuun uutiskirje

POWERIN VASTAANOTTO SIIRTYY KESÄAIKAAN 1.6. ALKAEN Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua ennen Juhannusta 1.-22.6.2023 seuraavasti: MA-PE KLO 16-19LA-SU SULJETTU Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua välillä 23.6.-30.7.2023 seuraavasti: MA-TO KLO 16-19PE-SU...

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Kesätarjous!