fbpx

Päivitys kuntosalitilojen käyttöön liittyen

Päivitys kuntosalitilojen käyttöön liittyen

RAKKAAT ASIAKKAAMME

Avin päätöksellä kuntosalitilojen sulku jatkuu Koronapandemian pahentumisen johdosta ajalla 11.-24.1.2022 , joten Power Center on suljettu. Vuokraamme tilaa yksityisten henkilöiden käyttöön. Samaan perheeseen tai vakiintuneeseen yksityiselämän piiriin vuokraajan kanssa kuuluvat henkilöt voivat myös oleskella samassa tilassa vuokra-ajalla, jos he ovat Power Centerin asiakkaita. Sen lisäksi tiloissa saa harjoitella rajoituksetta ammattiurheilijat ja kansainväliseen kilpaurheiluun karsijat valmentajineen sekä 2003- syntyneet ja sitä nuoremmat henkilöt.

HUOM! Tähän ryhmään kuuluvien henkilöiden tulee olla viipymättä yhteydessä: info@powercenter.fi, jotta saamme urheilijan tai nuoren kulkuoikeuden päivitettyä ko henkilölle. Huomaathan että urheilulisenssi on pyydettäessä esitettävä välittömästi henkilökunnalle/tilaa tarkastavalle viranomaiselle, joten se on oltava mukana aina salin tiloissa liikkuessasi.
Salimaksuja maksaneet yksityishenkilöt voivat hyödyntää niitä vuokranmaksussa. Salimaksu oikeuttaa vuokraamaan tilaa 5 kertaa viikossa 1,5 h kerrallaan. Huomioithan että varaus on voimassa 30 min, omalle varaukselle on saavuttava siis 30 min varauksen alkamisajankohdasta. Kertakortista vähennetään kertoja vuokrattujen vuorojen määrä.
Vuokraoikeus on vain Power Centerin nykyisellä asiakaskunnalla joten emme myy kertamaksuja tai tutustumistarjouksia sulun aikana.

VUOKRATTAVAT TILAT OVAT:

  • Yläkerran voimailusali sekä isot pukuhuoneet
  • Alakerran toiminnallinen tila sekä alakerran pukuhuoneet
  • Cardiosali sekä yläkerran pukuhuoneet
  • Ryhmäliikuntasalit sekä yläkerran pukuhuoneet
  • Naisten sali (avataan yhteiskäyttöön vuokra-ajaksi. Tässä tilassa ei ole pukuhuoneen käyttömahdollisuutta, mutta käytössä ovat isojen pukuhuoneiden WC:t).

Salivuokraukseen pääset täältä

Oleskelu salin tiloissa ainoastaan vuokrasopimuksen mukaisesti.

Ryhmäliikunnan lähiohjaus on tauolla, ja ryhmäliikunnan kevätkausi starttaa 25.1.2022.

Pahoittelemme tilannetta ja pidätämme oikeudet muutoksiin, koska tilanne elää jatkuvasti. Pyydämme asiakkailtamme ymmärrystä, koska emme pysty vaikuttamaan tilanteeseen vaan noudatamme viranomaisten määräyksiä.