fbpx

Personal Training

VALMENTAJATIIMIMME

Juha Mentula: Personal training ja ruokavaliot
Jesper Nyberg: Personal training ja ravintovalmennus
Anni Karinen: Personal training
Jasmin Mantila: Liikuntaneuvoja LPT, voimisteluvalmentaja ja erityisliikuntaryhmät sekä terveys- ja kuntoliikunta
Piia Haverinen: Terveys- ja kuntoliikunta, erityisryhmien liikunta ja soveltava liikunta, urheilijan fysiikkavalmennus, kehonhuolto, ryhmäliikunnan ohjaus sekä kuntonyrkkeily
Anna Kallio: Personal training, ravintovalmennus, ryhmäliikunnan ohjaus sekä LCF Life Coach® -valmennukset

Personal trainer Keravalla, Juha Mentula

JUHA MENTULA

Personal trainer
Voimavalmentaja

Tarjoan yli kahdenkymmenen vuoden aikana kerryttämäni kokemuksen ja tietämyksen harjoittelemisesta. Tavoitteesi voi olla kuntoilu ja elämänätapamuutos tai ihan jopa kilpalavoille tähtääminen, niin olen mielelläni mukana sen toteuttamisessa. Räätälöidään treeniohjelmasi ja ruokavaliosi juuri näihin tavoitteisiisi sopiviksi ja lähdetään yhdessä jahtaamaan niitä!

Laita rohkeasti vain viestiä!

Ohjauksista ja muista palveluistani saat tarkemmin tietoa täältä.

Juhan ohjaukset voit varata suoraan Powerin respasta (ma-ke 16-20 ja to-pe 16-19) tai sähköpostitse juha@powercenter.fi

Personal trainer Keravalla, Jesper Nyberg

JESPER NYBERG

Personal trainer
Koulutus: Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja

Valmentajana olen kannustava, motivoiva ja autan sinut saavuttamaan tavoitteesi. Oikein ja juuri sinulle tehty ohjelma sekä harjoittelun että ravitsemuksen suhteen mahdollistavat kehityksen. Kehityksen kannalta on myös tärkeää, että harjoittelu on hauskaa, palkitsevaa ja innostavaa. Haluankin auttaa sinua löytämään liikunnan ilon niin, että se ilo pysyy mukana loppuelämäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä jos koet, että kaipaisit apua harjoitteluun. Tehdään yhdessä selkeät askelmerkit, joilla saavutetaan tavoitteesi.

Jesperin ohjaukset voit varata suoraan Powerin respasta (ma-ke 16-20 ja to-pe 16-19) tai sähköpostitse: info@powercenter.fi

 

Personal trainer Keravalla, Anni Karinen

ANNI KARINEN

Personal trainer
Koulutus: Personal trainer & Ravintovalmentaja (Trainer4you)
Hieroja-opiskelija 2020 (Itä-Helsingin Hierojakoulu)
Ravintolakokki (Ravintolakoulu Perho)

Valmentajana olen rehellinen ja sinua aina eteenpäin potkiva kohti tavoitteitasi niiden ylä- ja alamäissä. Toki pienellä pilkkeellä silmäkulmassa varustettuna. Omaa urheilutaustaani löytyy kestävyysurheilupuolelta 4 maratonin ja useiden puolikkaiden verran, fitness-urheilijana, sekä uusimpana kokemuksena voimanostonpuolelta. On tärkeää oppia tekniikat huolella!
Siis kiinnostipa sinua juoksuharrastuksen aloittaminen tai raudan rääkkääminen; olen matkassasi mukana aina alkutaipaleestasi alkaen. Asiakkaitani on aloittelijoista kilpaurheilijoihin.

Annin ohjaukset voit varata suoraan Powerin respasta (ma-ke 16-20 ja to-pe 16-19) tai sähköpostitse anni@powercenter.fi

 

Personal trainer Keravalla, Jasmin Mantila

JASMIN MANTILA

Liikuntaneuvoja LPT
Erikoistunut erityisliikuntaryhmiin sekä terveys-ja kuntoliikuntaan
Voimisteluvalmentaja
Ryhmäliikunnan ohjaaja

Olen Jasmin Mantila, ammatiltani olen liikuntaneuvoja, voimisteluvalmentaja ja Personal trainer.
Harrastuuksini kuuluu fitnessurheilu ja oma lajini vapaaohjelmafitness. Ohjaajana vahvuuksiani ovat erityisesti toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu ja kanssani opit vaikka käsilläseisontaa!
Ohjaan kaikkia liikkujia erityisryhmistä voimaharjoittelijoihin. Tervetuloa treenaamaan kanssani, tehdään tavoitteistasi totta!

Jasminin ohjaukset voit varata suoraan Powerin respasta (ma-ke 16-20 ja to-pe 16-19) tai sähköpostitse jasmin@powercenter.fi

 

 

Piia Haverinen personal training

PIIA HAVERINEN

Terveys- ja kuntoliikunta
Erityisryhmien liikunta ja soveltava liikunta
Urheilijan fysiikkavalmennus
Kehonhuolto
Ryhmäliikunnan ohjaus
Kuntonyrkkeily

Hei, olen vuonna 2011 valmistunut fysioterapeutti. Toimin Powerilla hierojana, fysioterapeuttina sekä personal trainerina. Olen kouluttautunut ahkerasti ja kehitän jatkuvasti osaamistani. Minulla on yli kymmenen vuoden kilpaurheilu tausta kamppailulajeista, joista saavutuksina mm. potkunyrkkeilyn usea Suomenmestaruus, World Cup kulta, MM hopea ja EM pronssi. Kilpailu-ura on antanut minulle arvokasta kokemusta tavoitteellisesta urheilusta sekä tuonut sinnikkyyttä ja päämäärätietoisuutta kaikkeen tekemiseen. Minun tavoitteena on tarjota Powerilaisille mahdollisimman hyvät työkalut kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikunnan iloon.

Piian ohjaukset voit varata suoraan Powerin respasta (ma-ke 16-20 ja to-pe 16-19) tai sähköpostitse piia@powercenter.fi

 

 

Anna Kallio Personal Trainer

ANNA KALLIO

Personal trainer
Ravintovalmentaja
Ryhmäliikunnan ohjaaja
LCF Life Coach®

Autan sinua saavuttamaan hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvät tavoitteesi sekä löytämään terveelliset elämäntavat ja oppimaan painonhallintaa miellyttävällä ja pysyvällä tavalla. Parannat tuloksiasi tavoitteellisessa kuntosaliharjoittelussa tai vaikka painonpudotuksessa.

Ota viipymättä yhteyttä jos tavoitteenasi on pysyvä elämäntapamuutos. Vahvoja osaamisalueitani ovat painonhallinta, toiminnallinen harjoittelu, ravintovalmennus, erityisruokavaliot ja ratkaisukeskeinen valmennus.

Kuntosaliharjoittelu, fitnessurheilu sekä fitness kisaaminen ovat lähellä sydäntäni, kuten myös terveellisten ja maukkaiden ruokareseptien kokeilu ja suunnittelu.

Annan ohjaukset voit varata suoraan Powerin respasta (ma-ke 16-20 ja to-pe 16-19) tai sähköpostitse anna@powercenter.fi