Personal training

Tarjoamme henkilökohtaisia valmennuspalveluja niin yksityishenkilöille, ryhmille kuin yrityksillekin. Asiantuntevat valmentajamme auttavat sinua optimoimaan harjoittelusi oman arkesi ja lähtötilanteesi mukaan. Selvitämme yhdessä tilanteesi ja rakennamme tavoitteisiisi sopivan kokonaisuuden.

Valmentajatiimimme:

Juha Mentula: Personal training ja ruokavaliot
Anna Kallio: Personal training, ravintovalmennus. LCF Life Coach® ja Somatic Pilates opettaja
Suski Mantila: Personal training, TPI Sertifioitu Golf fitness- valmentaja (Level 1 & Power Level 2)
Jasmin Mantila: Liikuntaneuvoja LPT, voimisteluvalmentaja ja erityisliikuntaryhmät sekä terveys- ja kuntoliikunta
Jesper Nyberg: Personal training ja ravintovalmennus
Anni Karinen: Personal training ja psyykkinen valmennus
Piia Haverinen: Terveys- ja kuntoliikunta, erityisryhmien liikunta ja soveltava liikunta ja urheilijan fysiikkavalmennus

Juha Mentula

Personal trainer ja voimavalmentaja

Tarjoan yli kahdenkymmenen vuoden aikana kerryttämäni kokemuksen ja tietämyksen harjoittelemisesta. Tavoitteesi voi olla kuntoilu ja elämänätapamuutos tai ihan jopa kilpalavoille tähtääminen, niin olen mielelläni mukana sen toteuttamisessa. Räätälöidään treeniohjelmasi ja ruokavaliosi juuri näihin tavoitteisiisi sopiviksi ja lähdetään yhdessä jahtaamaan niitä!

Laita rohkeasti vain viestiä!

Ohjauksista ja muista palveluistani saat tarkemmin tietoa täältä.

Anna Kallio

Anna Kallio

Personal trainer, ravintovalmentaja, LCF Life Coach® ja Somatic Pilates opettaja

Autan sinua saavuttamaan hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvät tavoitteesi sekä löytämään terveelliset elämäntavat ja oppimaan painonhallintaa miellyttävällä ja pysyvällä tavalla. Parannat tuloksiasi tavoitteellisessa kuntosaliharjoittelussa tai vaikka painonpudotuksessa.

Ota viipymättä yhteyttä jos tavoitteenasi on pysyvä elämäntapamuutos. Vahvoja osaamisalueitani ovat painonhallinta, toiminnallinen harjoittelu, ravintovalmennus, erityisruokavaliot sekä ratkaisukeskeinen valmennus. Olen myös Somatic Pilates opettaja ja ohjaan yksityistunteja sekä pienryhmiä.

Kuntosaliharjoittelu, fitnessurheilu, fitness kisaaminen sekä Pilates ovat lähellä sydäntäni, kuten myös terveellisten ja maukkaiden ruokareseptien kokeilu ja suunnittelu.

Voit varata tapaamisen ja ohjausajan suoraan sähköpostitse.

Lisätietoa palveluistani löydät tarkemmin täältä.

Anna Kallio Personal Trainer

Suski Mantila

Personal trainer ja TPI Sertifioitu Golf fitness- valmentaja (Level 1 & Power Level 2)

Tavoitteletko räjähtävää lyöntivoimaa?
Haluatko pelata ilman kipua?
Pystyisitkö pelaamaan enemmän kierroksia jos suorituskykysi olisi parempi?
Treenaatko sinun lyöntiäsi ajatellen oikeita ominaisuuksia vai arvailetko?
Voima- ja nopeusvoimaharjoittelu talvikaudella on tärkeä osa golfkauteen valmistautumista. Lisäksi saat kaupan päälle kaikki voima- ja toiminnallisen sekä liikkuvuusharjoittelun kiistattomat terveyshyödyt.

Minun harjoittelufilosofiani sekoittaa perinteistä kuntosaliharjoittelua kovan intensiteetin toiminnalliseen harjoitteluun. Tulet siis tekemään esimerkiksi maastavetoja, kyykkyjä, rinnallevetoja sekä tempauksia, kehonpainoharjoittelua sekä cardiota. Tämän lisäksi teemme nopeusvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittävää harjoittelua. Koko harjoitusohjelma perustuu asiakkaan testaamiseen ja tämän työkalun pohjalta ohjelmien suunnitteluun sekä toteutukseen.

Lisätietoa palveluistani saat tarkemmin täältä.

Anna Kallio Personal Trainer

Jasmin Mantila

Liikuntaneuvoja LPT, erikoistunut erityisliikuntaryhmiin sekä terveys-ja kuntoliikuntaan, voimisteluvalmentaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja

Olen Jasmin Mantila, ammatiltani olen liikuntaneuvoja, voimisteluvalmentaja ja Personal trainer. Harrastuuksini kuuluu fitnessurheilu ja oma lajini vapaaohjelmafitness. Ohjaajana vahvuuksiani ovat erityisesti toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu ja kanssani opit vaikka käsilläseisontaa! Ohjaan kaikkia liikkujia erityisryhmistä voimaharjoittelijoihin. Tervetuloa treenaamaan kanssani, tehdään tavoitteistasi totta!

 

Anna Kallio Personal Trainer

Jesse Nyberg

Personal trainer ja Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja

Valmentajana olen kannustava, motivoiva ja autan sinut saavuttamaan tavoitteesi. Oikein ja juuri sinulle tehty ohjelma sekä harjoittelun että ravitsemuksen suhteen mahdollistavat kehityksen. Kehityksen kannalta on myös tärkeää, että harjoittelu on hauskaa, palkitsevaa ja innostavaa. Haluankin auttaa sinua löytämään liikunnan ilon niin, että se ilo pysyy mukana loppuelämäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä jos koet, että kaipaisit apua harjoitteluun. Tehdään yhdessä selkeät askelmerkit, joilla saavutetaan tavoitteesi.

 

Anna Kallio Personal Trainer

Anni Karinen

Personal trainer, ravintovalmentaja, psyykkinen valmentaja sekä koulutettu hieroja

Valmentajana olen rehellinen ja sinua aina eteenpäin potkiva kohti tavoitteitasi niiden ylä- ja alamäissä. Tietysti pienellä pilkkeellä silmäkulmassa varustettuna. Omaan kilpaurheilutaustaa fitneksen, sekä voimanoston puolelta. Kestävyyslajien puolesta maaliviiva on ylitetty maratonien ja puolimaratonien matkoilta. Liikunta on suurin intohimoni. Toimin Powerilla myös koulutettuna hierojana.
Siis kiinnostipa sinua juoksuharrastuksen aloittaminen tai raudan rääkkääminen; olen matkassasi mukana aina alkutaipaleestasi alkaen!

 

Piia Haverinen personal training

Piia Haverinen

Terveys- ja kuntoliikunta, erityisryhmien liikunta ja soveltava liikunta ja urheilijan fysiikkavalmennus

Hei, olen vuonna 2011 valmistunut fysioterapeutti. Toimin Powerilla hierojana, fysioterapeuttina sekä personal trainerina. Olen kouluttautunut ahkerasti ja kehitän jatkuvasti osaamistani. Minulla on yli kymmenen vuoden kilpaurheilu tausta kamppailulajeista, joista saavutuksina mm. potkunyrkkeilyn usea Suomenmestaruus, World Cup kulta, MM hopea ja EM pronssi. Kilpailu-ura on antanut minulle arvokasta kokemusta tavoitteellisesta urheilusta sekä tuonut sinnikkyyttä ja päämäärätietoisuutta kaikkeen tekemiseen. Minun tavoitteena on tarjota Powerilaisille mahdollisimman hyvät työkalut kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikunnan iloon.


 

Kesätarjous!