Power Appi

Ruokavaliovalmennus Keravalla, kuntosali PowerCenter, Power Appi

POWER APPI

Power Center tarjoaa asiakkailleen tavoitteiden mukaiset ruoka- ja treeniohjelmat kätevästi suoraan älypuhelimeen. Ruokaohjelmassa löytyy jokaiselle aterialle monta vaihtoehtoa. Power Centerin valmentajien suunnittelemalla ruokavaliolla saavutat tavoitteesi, oli se sitten kiinteytys, painonpudotus, voimanlisäys ja yleinen hyvinvointi. Samasta apista löydät myös oman tavoitteesi mukaisen treeniohjelman. Sovelluksessa pystyt myös seuraamaan kätevästi tuloksia, esimerkiksi painoasi.

Aloita 10 viikon valmennus kanssamme!

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

• Rasvanpoltto ja kiinteytys
• Voiman ja lihasmassan lisäys

10 viikon valmennus nyt tarjoushintaan Power Centerin asiakkaille 39,90 €! (norm. 59,90 €)

Salin ulkopuoliset asiakkaat voivat ostaa valmennuksen normaalihinnalla.

Treeniohjelmat ja valmennusohjelmat Keravalla & mobiilissa

LATAA PUHELIMEESI

Valmennuksen saat käyttöösi Power Centerin vastaanotosta. Ostaessasi valmennuksen, ilmoitat tavoitteesi ja lataat tarvittaessa henkilökuntamme avustuksella älypuhelimeesi Step2fit- sovelluksen. Saat seuraavaan päivään mennessä sähköpostiisi käyttäjätunnuksen sekä salasanan ja pääset heti treenaamaan Power Centerin valmentajien suunnittelemilla ohjelmilla.

Suosittelemme, että aloittelijat ovat yhteydessä Power Centerin Personal trainereihin ennen ohjelman aloittamista, hinnaston sekä valmentajaesittelyt löydät nettisivuiltamme Personal training -osiosta.

StepFit mobiilisovellus PowerCenter Keravan asiakkaille
Ruokavaliovalmennus Keravalla, kuntosali PowerCenter, Power Appi

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

Sovellus on erittäin silmää miellyttävä ja sitä on myös todella helppo käyttää. Ruokavaihtoehtoja on sopivasti ja ruokavaliota saa muokattua omaan makuun sopivaksi. Paino lähti heti laskuun! Helppoa kun noudattaa vain ohjeita.

– Jaana

– – –

Power valmennus on ollut todella helppokäyttöinen, tykkään appin freesistä ja motivoivasta lookista. Power appi on tukenut hyvin oman valmennuksen etenemisestä ja edistymisen seurantaa. Ravinto-ohjelma on ollut selkeä ja helppo noudattaa ilman kikkailuja, joita monessa valmennuksessa voi olla. Power apin ravinto-ohjelma kulkee kivasti mukana ja on toiminut myös muistilistana ruokakaupassa. Power apista löytyy kaikki tarvittava valmennuksen onnistumiseen.

– Virpi

– – –

Power valmennus on ollut todella tehokas lisä painonpudotuksessani. Applikaatiosta on löytynyt sekä monipuolinen ruokaohjelma useilla eri vaihtoehdoilla sekä tehokas painonpudotusta tukeva treeniohjelma. Tämän lisäksi mittauspisteet ovat helppottaneet kehityksen seuraamista. Power apin yleisilme on raikas ja olen varma että se pysyy mukana myös tulevaisuudessa.

– Pasi