fbpx

Power Appi

Tukea ja lisämotivaatiota harjoitteluun – Tutustu valmennuksiimme!

Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisen ja modernin valmennuskokonaisuuden suoraan älypuhelimeen. Jokaisella asiakkaallamme on mahdollisuus liittyä Power Centerin huippuvalmentajien suunnittelemiin ilmaisiin, jatkuvasti avoinna oleviin valmennuksiin.

FitPower 1.0 naisille
BasicPower 1.0 miehille

Nämä kaikille sopivat valmennukset toimivat tukenasi, jos haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun ja jos olet jo kokeneempi treenaaja, saat valmennuksista mukavaa vaihtelua rutiiniisi. Voit Power Centerin asiakkaana liittyä valmennuksiin koska tahansa täältä.

Power Apin kaupasta voit myös ostaa erilaisia valmentajiemme suunnittelemia ohjemapaketteja ja valmennuksia! Klikkaa tästä kauppaan.

Power Appi verkkovalmennusalusta toimii sekä mobiilisti että tietokoneella. Voit myös tulostaa ison osan materiaaleista. Monipuoliset seurantatyökalut tuovat valmennuksiin uuden ulottuvuuden ja tarjoavat rutkasti lisämotivaatiota matkallesi. Selkeät tehtävälistat ja mikrotehtävät tekevät valmennuksista yksinkertaisia ja helposti ymmärrettäviä. Treeniohjelmat ja ravinto-ohjelmat yhdessä paikassa selkolukuisen seurannan ja suoritustyökalun kera. Personal Training asiakkaillemme tarjoamme Chatin avulla yksilöllistä valmennusta ja parasta mahdollista tukea asiakkaan matkan tueksi.