fbpx

RYHMÄLIIKUNNAN SYYSKAUSI ALKAA!

RYHMÄLIIKUNNAN SYYSKAUSI ALKAA!

Powerin uudistettu ja entistäkin kattavampi ryhmäliikunta-aikataulu pyörähtää jo käyntiin heti elokuussa!
Aikataulustamme löydät joka päivälle varmasti mieleisesi tunnin, pidät sitten rauhallisesta joogasta tai tiukemmasta Body Combatista. Jos et ole aiemmin kokeillut spinning- eli sisäpyöräilytuntejamme, nyt on aika tulla testaamaan! Spinning kohottaa kuntoa tehokkaasti ja sopii kaikille.
Power Centerin ohjaajat ovat alansa rautaisia ammattilaisia, ja olemme entistäkin motivoituneempia tekemään Power Centeristä Keravan parhaan ryhmäliikuntasalin. Kauden käynnistymisen kunniaksi pidämme ryhmäliikunnan osalta avoimien ovien viikon ajalla 2.-8.8.2021, jolloin tunneille pääsee osallistumaan maksutta. Mustathan ilmoittautua tunneille etukäteen nettisivujemme kautta tai olemalla yhteydessä Power Centerin vastaanottoon jos tarvitset apua ilmoittautumisessa.

Tervetuloa!

Pääset ilmoittautumaan tunneille täältä.

INBODYPÄIVÄ JA AVOIMET OVET LAUANTAINA 21.8.2021!

Järjestämme salillamme Inbodymittauspäivän lauantaina 21.8.2021 klo 11-15. Samalla tarjoamme uusille asiakkaille mahdollisuuden tutustua kuntosaliimme maksutta. Inbodymittauksista vastaa tuttuun tapaan alan markkinajohtaja Easyway Finland ja mittaukset tehdään InBody770-laitteella, joka takaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset. Mittauksen hinta on 25 €, asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, eli ajanvarausta ei tarvita.

Lämpimästi tervetuloa!

Syksyyskauden vahva startti: Kuntosali tai ryhmäliikunta 8 viikkoa satasella eli vain 12,50 € / viikko!

Tarjous on voimassa 31.8.2021 saakka. Tarjouksen voit ostaa myös Powerin verkkokaupasta.

KUNTOREMONTTI – PIENRYHMÄVALMENNUKSET ALKAVAT JÄLLEEN VIIKOLLA 33!

Ilmoittaudu siis mukaan 5 tai 10 viikon valmennukseen. Kuntoremonttiryhmämme harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin.

Kuntoremontin hinnat:
5 vk 250 €
10 vk 420 €

Lisätietoa Kuntoremontista saat: jasmin@powercenter.fi

YLÄKERRAN VOIMAILUSALIN UUSI JÄRJESTYS

Olemme järjestelleet yläkerran voimailusalin laitteet uudelleen. Järjestys on toteutettu lihasryhmittäin:

Graffitisali: Jalat (penkkipunnerruspenkit 2 kpl sekä vinopenkki 1 kpl löytyvät edelleen täältä)
Käsipainoalueen oikealla puolella: Kädet
Käsipainoalueen takana: Rinta
Keskellä salia: Selkä
Salin vasemmalla puolella: Olkapäät
(Smith- laitteet sekä ristikkäistalja ovat edelleen samoilla paikoilla. Puren pohjelaite on siirretty alakertaan)

Uudelleen järjestelemisen myötä voimailusaliin on saatu paljon tilaa lisää. Toivomme että treenit sujuvat entistäkin mukavammin nyt kun kaikki saman lihasryhmän laitteet ovat lähekkäin. Ystävällisesti muistutamme, että salin asiakkaalla ei ole turvallisuussyistä oikeutta kääntää / siirtää laitteita mieleiseensä suuntaan. Jos haluatte antaa palautetta uudesta järjestyksestä, tai antaa kehitysideoita, otamme niitä mielellämme vastaan salin vastaanottoon tai info@powercenter.fi