Powerin uudistettu ja entistäkin kattavampi ryhmäliikunta-aikataulu pyörähtää jo käyntiin heti elokuussa!
Aikataulustamme löydät joka päivälle varmasti mieleisesi tunnin, pidät sitten rauhallisesta joogasta tai tiukemmasta Body Combatista. Jos et ole aiemmin kokeillut spinning- eli sisäpyöräilytuntejamme, nyt on aika tulla testaamaan! Spinning kohottaa kuntoa tehokkaasti ja sopii kaikille.
Power Centerin ohjaajat ovat alansa rautaisia ammattilaisia, ja olemme entistäkin motivoituneempia tekemään Power Centeristä Keravan parhaan ryhmäliikuntasalin. Kauden käynnistymisen kunniaksi pidämme ryhmäliikunnan osalta avoimien ovien viikon ajalla 2.-8.8.2021, jolloin tunneille pääsee osallistumaan maksutta. Mustathan ilmoittautua tunneille etukäteen nettisivujemme kautta tai olemalla yhteydessä Power Centerin vastaanottoon jos tarvitset apua ilmoittautumisessa.

Tervetuloa!

Pääset ilmoittautumaan tunneille täältä.

INBODYPÄIVÄ JA AVOIMET OVET LAUANTAINA 21.8.2021!

Järjestämme salillamme Inbodymittauspäivän lauantaina 21.8.2021 klo 11-15. Samalla tarjoamme uusille asiakkaille mahdollisuuden tutustua kuntosaliimme maksutta. Inbodymittauksista vastaa tuttuun tapaan alan markkinajohtaja Easyway Finland ja mittaukset tehdään InBody770-laitteella, joka takaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset. Mittauksen hinta on 25 €, asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, eli ajanvarausta ei tarvita.

Lämpimästi tervetuloa!

Syksyyskauden vahva startti: Kuntosali tai ryhmäliikunta 8 viikkoa satasella eli vain 12,50 € / viikko!

Tarjous on voimassa 31.8.2021 saakka. Tarjouksen voit ostaa myös Powerin verkkokaupasta.

KUNTOREMONTTI – PIENRYHMÄVALMENNUKSET ALKAVAT JÄLLEEN VIIKOLLA 33!

Ilmoittaudu siis mukaan 5 tai 10 viikon valmennukseen. Kuntoremonttiryhmämme harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin.

Kuntoremontin hinnat:
5 vk 250 €
10 vk 420 €

Lisätietoa Kuntoremontista saat: jasmin@powercenter.fi

YLÄKERRAN VOIMAILUSALIN UUSI JÄRJESTYS

Olemme järjestelleet yläkerran voimailusalin laitteet uudelleen. Järjestys on toteutettu lihasryhmittäin:

Graffitisali: Jalat (penkkipunnerruspenkit 2 kpl sekä vinopenkki 1 kpl löytyvät edelleen täältä)
Käsipainoalueen oikealla puolella: Kädet
Käsipainoalueen takana: Rinta
Keskellä salia: Selkä
Salin vasemmalla puolella: Olkapäät
(Smith- laitteet sekä ristikkäistalja ovat edelleen samoilla paikoilla. Puren pohjelaite on siirretty alakertaan)

Uudelleen järjestelemisen myötä voimailusaliin on saatu paljon tilaa lisää. Toivomme että treenit sujuvat entistäkin mukavammin nyt kun kaikki saman lihasryhmän laitteet ovat lähekkäin. Ystävällisesti muistutamme, että salin asiakkaalla ei ole turvallisuussyistä oikeutta kääntää / siirtää laitteita mieleiseensä suuntaan. Jos haluatte antaa palautetta uudesta järjestyksestä, tai antaa kehitysideoita, otamme niitä mielellämme vastaan salin vastaanottoon tai info@powercenter.fi

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Toukokuun supertarjous!