Ryhmäliikunta

Me Power Centerin ryhmäliikunnassa uskomme, että parhaat ja pitkäkestoisimmat tulokset saavutetaan säännöllisesti tehtävän mielekkään harjoittelun kautta. Ilo on läsnä jokaisella ryhmäliikuntatunnillamme. Ryhmän tsemppi sekä ohjaajan tuki korostuvat tunneillamme, joten jaksat viedä treenisi loppuun asti myös vaikeimpina päivinä.

Olet tervetullut ryhmäliikuntaan sellaisena kuin olet. Motivaatio treenaukseen täytyy jokaisen löytää itse, mutta me lupaamme kannustaa sinua jokaisessa treenissä. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua sekä saavuttamaan haluamasi tulokset että voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin.

Tervetuloa treenamaan kanssamme!

Tuntikuvaukset

CORE 30 / 45

Core-harjoitus parantaa keskivartalon lihasten voimaa sekä vahvistaa ennen kaikkea syviä vatsalihaksia. Tiukan keskikropan salaisuus on vahva korsetti, syvät vatsa- ja selkälihakset ovat kaiken liikkumisen perusta. Kohdennetuissa harjoituksissa saa vatsa- ja alaselänlihakset kyytiä kylkiä unohtamatta. Hyvän keskivartalon tuen merkitys korostuu juuri urheilusuorituksen aikana, kun kehoa kuormitetaan rajusti. Tunti sopii kaikille!

CROSS TRAINING

Cross Training on voima- ja painonnostoharjoitteluun pohjautuva treeni joka lisää voimaa, vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa, ja samalla polttaa suuren määrän kaloreita. Tunti painottuu voimaharjoitteluun jonka lopuksi tehdään lyhyt intervallitreeni. Jokainen asiakas harjoittelee oman voima- ja kuntotasonsa mukaisesti.

DANCE MIX

Helppo ja hikinen tanssitunti, joka sopii kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa. Tunnilla tanssitaan useampaa eri tanssityyliä. Tärkeintä ei ole tanssitekniikka vaan yhdessä liikkuminen. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka jälkeen tanssitaan yhtä tai useampaa sarjaa. Tunti loppuu venyttelyihin.

FUNCTIONAL FITNESS

Functional Fitness on monipuolinen intervalli-treeni jossa hiki virtaa varmasti! Jokainen harjoittelee omalla tasollaan sillä liikkeet suoritetaan aikaa vastaan, eikä tunti sisällä askelsarjoja. Tunnin lopuksi rauhoitutaan venyttelyiden ja kehonhuollon merkeissä. Tunti sopii kaikille!

INTELLIGENT CYCLING (IC)

Power Centerin Intelligent Cycling -sisäpyöräilytunnit ovat ainutlaatuinen elämysmatka innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla upeissa maisemissa. Valikoimastamme löydät aikaisten aamujen IC Wake Up, lyhyempää treeniä kaipaavalle IC Basic, sekä kokonaisvaltainen IC Ride 75. Kaikilla Intelligent Cycling ja Cycling-tunneillamme on ohjaaja.

Intelligent Cyclingin upeat maisemat ja reitit tekevät sisäpyöräilystä mielenkiintoista ja selkeää. Pyöräilemme savannilla, sademetsässä, kaupungissa tai vaikka dinosaurusten keskellä! Screenillä näkyy jatkuvasti treenin intensiteetti sekä aika selkein graafisin kuvauksin. Voit halutessasi käyttää tunneilla myös Intelligent Cycling -mobiilisovellusta omassa puhelimessasi. Sovelluksen käyttö edellyttää bluetooth-sykevyötä. Intelligent cycling -mobiilisovellus ladataan omaan puhelimeen ennen tuntia ja sovellukseen liitetään oma sykevyö. Ohjelmassa toimivat kaiken merkkiset sykevyöt, mutta sykevyössä täytyy olla bluetooth-valmius. Ennen tunnin alkua näet valkokankaalla numerosarjan, “Ticket To Ride”. Kun kirjaat kyseisen tunnin Ticket-to-ride-numerosarjan omaan älypuhelinsovellukseesi, ohjaa sovellus sinua henkilökohtaisesti tuntityypin mukaisiin sykelukemiin ja rasitustuntemuksiin tunnin eri vaiheissa. Kaikille sisäpyöräilytunneille voit osallistua myös ilman sykevyötä. IC-tunnit sopivat kaikille!

POWER PILATES 55

Power Pilates ottaa huomioon nykytiedon kehon toiminnasta, harjoittelijan kehotyypistä ja kuntotasosta, jotta harjoittelu olisi turvallista ja vastaisi paremmin yksilöllisiin tarpeisiin. Modernin Pilates-harjoittelun yleistavoite on kehittää kehon optimaalista toiminnallista ryhtiä. Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta. Harjoituksia tehdään sekä matalalla että korkealla kuormitustasolla sekä pienillä ja isoilla liikeradoilla riippuen harjoituksen tavoitteesta. Keho tiivistyy, ryhti kohenee ja erilaiset vaivat vähenevät. Pilateksen perusliikkeiden lisäksi tunnilla tehdään tehokkaita harjoituksia myös pienvälineillä (esim. Pilatespallo, pilatesrulla, pilatesrengas tai kuminauha) jotka tuovat lisähaastetta ja voimaa harjoitukseen tai helpottavat/tukevat liikkeiden suoritusta. Tunti sopii kaikille!

HOT-tunnit – Kehon ja mielen hyvinvointia

Lämpö ja liike yhdessä vaikuttavat koko kehoon ainutlaatuisella terveyttä ja hyvinvointia edistävällä tavalla! Hot-Studiomme on lämmitetty 35-38 asteeseen. Lämpö rauhoittaa mieltä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä antaa harjoitukselle lisähaastetta, joten keho hyötyy lämmöstä monin tavoin. Lämpö myös lisää lihasten venyvyyttä sekä nivelten liikkuvuutta mahdollistaen asentojen työstämisen pidemmälle ja syvemmälle lyhyemmässä ajassa ja pienemmällä loukkaantumisriskillä. Hikoilu puolestaan nuorentaa ihoa, kehon suurinta elintä. Syke nousee ja verenkierto paranee. Terveydellistä vaikutusta on koko sydän- ja verenkiertoelimistölle, ja kudoksiin pääsee virtaamaan rikasta ja ravitsevaa verta kun kehon eri alueet ja osat vuorollaan puristuvat ja vapautuvat asentosarjoissa ja venytyksissä. Lisäksi kehon lämpötilan hiljalleen nostaminen kiihdyttää immuniteettisysteemin toimintaa ja siten edesauttaa kehoa taistelemaan tulehduksia vastaan ja poistamaan haitallisia myrkkyjä. Lämmöllä on uskomaton parantava vaikutus, jota on käytetty hyväksi kulttuureissa ympäri maailman jo vuosituhansien ajan.

HOT-tunnit saavat sinut sekä näyttämään hyvältä että tuntemaan olosi hyväksi koska ne toimivat sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. HOT-tunnit muokkaavat kehoasi vahvemmaksi, hoikemmaksi ja joustavammaksi, mutta asennot vaikuttavat myös kehon sisällä. Hermosto, aineenvaihduntaan ja ruuansulatukseen vaikuttavat elimet, immuniteettisysteemi ja hormoonitoiminta, kaikki saavat osansa HOT-tuntiemme hyvistä vaikutuksista. HOT-tuntimme myös rauhoittavat ja virkistävät mieltä antamalla tauon päivän ajatustyöstä. Voit miltei tuntea miten stressi helpottaa kun astut matolle lämpimään saliin! Powerin HOT-studio tarjoaa Sinulle hyvän treenin ja saa sinut tuntemaan olosi energiseksi ja kevyemmäksi.

Huomioithan, että kaikille HOT-tunneillemme tarvitset mukaan oman maton, pyyhkeen ja vesipullon.

HOT BARRE 55

Barre-tunneilla yhdistetään elementtejä joogasta, pilateksesta ja baletista. Tuloksena on kokonaisvaltainen, tehokas ja nopeasti tuloksia tuova tunti. Barre on intensiivinen mutta helposti seurattava harjoitus, joka saa pakaroihin ja reisiin mielettömän poltteen ja laittaa endorfiinin jylläämään! Jokaisella barretunnilla tehdään ylä-, ala- ja tietenkin keskivartalon liikkeitä – siis koko kroppaa. Modernilla barretunnilla ei kuitenkaan tarvitse tanssia balettia. Lisähaastetta harjoitteluun saadaan pienvälineiden esimerkiksi kuminauhojen ja pallon avulla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta baletista tai pilateksesta. Harjoitus pidetään lämmitetyssä HOT-salissamme. Tunti sopii kaikille!

HOT MOBILITY & STRETCHING 30 / 45

Helppo ja miellyttävä tunti, jonka tavoitteena on lisätä liikkuvuutta ja palauttaa kehoa. Tunti koostuu yksinkertaisista liikkuvuutta lisäävistä liikkeistä sekä venyttelystä ja rentoutumisesta. Tunti sopii kaikille!

HOT PILATES

HOT Pilates on dynaaminen 55 minuutin tunti, joka on haastava koko kehon harjoitus 38°C HOT-salissamme. Tunti sisältää perinteistä mattopilatesta yhdistettynä voimaintervalliharjoitteluun. HOT Pilates vahvistaa lihaksia ja polttaa rasvaa samalla kun se sisältää tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta lisääviä harjoituksia. Tunti on suunniteltu kaiken tasoisille treenaajille ja sitä rakastavat sekä naiset että miehet. HOT Pilates on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisätä voimaa, vahvistaa pitkiä lihaksia, luoda vahvemmat syvät vatsalihakset ja tuntea olonsa upeaksi. Muista ottaa mukaan vesipullo ja pyyhe, koska tällä tunnilla hiki lentää!

HOT PILATES ENERGY 45

Tunti on tehokasta ja energia/voimapilates-pohjaista harjoittelua, joka tekee hyvää koko keholle. Harjoitteita saatetaan tehostaa käyttämällä pilatesrenkaita tai pilatespalloja joiden avulla liikkeiden tehoa voidaan lisätä tai harjoitteita voidaan vastavuoroisesti myös helpottaa. Harjoitus parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa ja saat siitä hyötyä myös muihin lajeihin, kuten joogaan, juoksuun, kuntosaliharjoitteluun tai vaikkapa tanssiin. Tunti sopii kaikille!

HOT PILATES FLOW 45

Tämä Pilates aamutunti erityisesti kehoa avaava tunti. Pääpaino on erityisesti keskivartalon syvien lihasten vahvistamisessa, kehon linjauksessa, rangan liikkuvuudessa, kehonhallinnassa ja hengityksessä. Harjoitukset haastavat kehoa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Hengityksen ja syvien lihasten kautta ryhtisi kohoaa ja energiatasosi nousee. Tunti sopii kaikille!

HOT YIN YOGA 45

Yin on restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Yin-joogassa käytetään passiivia asentoja, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin; jänteisiin, nivelsiteisiin ja rustoihin, jotka ovat usein vaikeita aktivoida ja aukaista. Rauhallinen ja pehmeä tunti. Tunti sopii kaikille!

RYHMÄLIIKUNTA- JA HOT -TUNTIEN VARAUSJÄRJESTELMÄ SEKÄ VARAUSSÄÄNNÖT

Kaikille tunneillemme täytyy tehdä varaus varausjärjestelmämme kautta. Tunnille voivat osallistua kertamaksulla, sarjakortilla, aikakortilla tai jäsenyydellä. Kaikki kortit ovat myynnissä verkkokaupassamme. Voit toki ostaa mieleisesi kortin paikan päältä Powerin vastaanotosta sen aukioloaikoina.

Mikäli olet estynyt tulemaan varaamallesi tunnille, tunti on peruutettava neljä (4) tuntia ennen varatun tunnin alkua. Kaikille jumppaajille toimivaa asiakaspalvelua ajatellen mieluiten vuorokautta (24 h) aikaisemmin. Näin vapautat paikkasi muille jumppaajille. Perimme hinnastomme mukaisen kertamaksun ryhmäliikuntatunnista 13 € tai HOT-tunnista 16 €, lähetämme maksun sähköpostitse erillisenä laskuna. Mikäli käytössäsi on sarjakortti vähennämme yhden (1) kertakäynnin sarjakortilta.

HUOM! Mikäli tunti on täynnä, voit varata paikan jolloin järjestelmä asettaa sinut jonoon. Mikäli tunnilta vapautuu paikka, saat tiedon viim. neljä (4) tuntia ennen tunnin alkua että sinut on siirretty jonosta osallistujiin. Paikan varattuasi lunastat paikkasi tunnille leimaamalla itsesi sisään avainlätkälläsi Power Centerin vastaanotossa, mikäli osallistut tunnille kertamaksulla saat pääsykoodin verkkokaupasta tai ilmoittaudu vastaanottoomme saapuessasi tunnille.

Ryhmäliikuntaohjaajat

Anna Kallio

Olen Anna Kallio sähäkkä ja napakka energiapakkaus, liikunnanohjaaja, koulutettu LCF Life Coach® sekä ravintovalmentaja. Olen ohjannut vuodesta 2006 lähtien ryhmäliikuntatunteja sekä olen myös toiminut esimiestehtävissä liikunta-alalla. Oma lajitaustani kolmeltakymmeneltä liikuntavuodelta on erittäin monipuolinen ja kokeilen edelleen mielelläni uusia lajeja sekä harjoitteita. Minulle on erittäin tärkeää, että asiakas saa ohjauksistani irti sen, mitä useat ryhmäliikuntatunnille tai yksityisohjauksiin osallistuvat tulevat hakemaan eli hyvän ja kokonaisvaltaisen treenin. Lupaan että kanssani treenaat taatusti kovaa ja hiki lentää. Kannustan haastamaan omaa kroppaa ja tavoittelemaan tuloksia. Ohjaan myös kehonhuoltotunteja sekä Pilatesta, sillä vaativa ja rankka treeni tarvitsee vastapainoksi kehonhuoltoa sekä liikkuvuuden parantamista. Ohjauksessani korostuu ajatus, että oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen kannalta on tärkeää myös huoltaa kehoa. Nähdään Powerin jumpissa tai kuntosalin puolella!

Suski Mantila

Olen Suski Mantila, liikunta-alan ammattilainen Helsingistä. Aktiiviurallani kilpailin kehonrakennuksessa ja voimanostossa. Nykyisin treenaan lähinnä omaksi ilokseni ja yritän pysyä edelleen mahdollisimman hyvässä kunnossa. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2003. Peruskoulutukseltani olen lähihoitaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja personal trainer. Olen lisäkouluttanut itseäni aktiivisesti myös viime vuosina painonnoston, voimailun, kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin ja liikkeen laadun lisäkoulutuksin. Sydämeltäni olen 100 % jumppa- sekä ryhmäliikunnanohjaaja ja siitä nautin edelleenkin eniten. Toimin myös kehonrakentajien sekä fitnesskilpailijoiden poseerausvalmentajana sekä Suomen fitnessurheiluliiton tuomarina. Ohjaan salilla ryhmäliikuntaa sekä fitnessurheilijoiden poseeraustreenejä. Minut löytää myös Powerin tiskin takaa. Toivottavasti saan jakaa kanssanne monta mahtavaa treenihetkeä. Nähdään Powerilla!

Jukka Ruotsalainen

Olen Jukka Ruotsalainen, pitkän linjan liikunnan ammattilainen. Tanssi on ollut aina lähellä sydäntäni ja tämä näkyy tunneillani. Olen ohjannut lähes kaksikymmentä vuotta tunteja pääkaupunkiseudulla. Erikoisosaamistani ovat erilaiset tanssi- ja kehonhuoltolajit, mm. klassinen Pilates ja Astangajooga. Olen myös intohimoinen sisäpyöräilijä. Tunneillani on hauska, rento ja hikinen tunnelma. Vapaa-ajallani olen koiraharrastaja, ja kotoani löytyy lauma Italianvinttikoiria ja Azawakheja.

Jasmin Mantila

Jasmin Mantila

Olen Jasmin Mantila, vuonna 2017 valmistunut liikuntaneuvoja Helsingistä. Omaa taustaa löytyy telinevoimistelun ja Team Gymin puolelta yli 10-vuotta, ja nykyään kilpailen vapaaohjelmafitnesissä.
Olen valmentanut myös lasten telinevoimistelun kilpa- ja harrasteryhmiä vuodesta 2011 saakka. Powerilla ohjaan kuntosalin sekä ryhmäliikunnan puolella. Treeneissäni haastat itseäsi uusilla tavoilla ja uusilla taidoilla. Minut löydät myös tiskin takaa.
Nähdään Powerilla!

Jasmin Mantila

Jami Turtiainen

Olen Jami Turtiainen, kokenut kamppailulajien harrastaja. Olen kilpaillut monissa eri kamppailulajeissa ja omaan mustan vyön Taekwondossa. Ohjaan Powerilla Kuntonyrkkeilyä, tervetuloa tunnille!

Jasmin Mantila

Anniina Wallenius

Olen Anniina Wallenius, Power Centerin iloisen energinen asiakaspalvelija ja ryhmäliikuntaohjaaja.
Liikunta ja sen tuoma ilo ihmisille oivalluksineen, ovat lähellä sydäntäni. Ohjausvuosia ryhmäliikunnoissa minulla on takana toistakymmentä. Pidän tärkeänä, että jokainen asiakas viihtyy, tuntee olonsa hyväksi ja saa salilla olostaan voimaa jaksaa arjessa paremmin kuntotasostaan riippumatta. Salille toivotan kaikki asiakkaat tervetulleeksi hymyssä suin.
Tule tutustumaan Powerin rentoon ilmapiiriin ja ottamaan ilo treenistä kuin treenistä!

Barre