fbpx

Syyskuun uutiskirje

Syyskuun uutiskirje

SALIJÄSENYYS ILMAN SITOUTUMISTA?
NYT SE ON MAHDOLLISTA!

Power Centerin asiakkailla on nyt mahdollisuus liittyä salijäseneksi ilman 12 kk tai 24 kk sitoutumista. Tämä jäsenmaksu laskutetaan asiakkaalta 4 viikon välein, irtisanomisaika on 1 kk ja voit halutessasi irtisanoa jäsenyytesi ilman tasausmaksuja. Jäsenyyden voi myös muuttaa 12 kk tai 24 kk jäsenyydeksi milloin tahansa.

Kuntosali 54,90 eur / 4 viikkoa
Kuntosali + ryhmäliikunta 74,90 eur / 4 viikkoa

Jäsenyyden voit ostaa Powerin vastaanotosta tai verkkokaupasta!

SYYSKUUN AJAN LIITTYMISMAKSU UUSILLE JÄSENILLE 0 eur!

UUDET SUPERMASS-VALMISJUOMAT NYT MYYNNISSÄ!

Juomakaappiin tulee taas täydennystä kun Supermass- valmisjuomat tulevat jälleen myyntiin! Toimituksissa on ollut tauko, koska valmistaja on tuonut markkinoille uudistetut tuotteet ja nyt vihdoin ne ovat markkinoilla. Löydät Powerin kylmäkaapista PREZONE- treenilaturin, INTRAZONE- treenijuoman sekä AFTRZONE- palautusjuoman uudistetuissa tölkeissä.

SYKSYN RYHMÄLIIKUNTAUUTUUDET SPINBODY JA PILATES FUSION!

SpinBody-tunnilla polkaiset viikonlopun käyntiin! Spin- osuus (45 min) on harjoittelua matalilla ja keskitason sykealueilla. Tunnilla liikutaan pääosin peruskestävyysalueella käyden välillä vauhtikestävyyden puolella. Body-osuudessa (30 min) keskitytään parantamaan koko kehon lihaskuntoa helpoin perusliikkein käyttäen oman kehon painoa, Pump-tankoja sekä käsipainoja. Tunti kehittää hyvin rasva-aineenvaihduntaa ja peruskuntoa. Tunti sopii kaikille!
HUOM! halutessasi voit myös osallistua pelkästään Spin-osuuteen.

SpinBody lauantaisin klo 10-11.15
Ohjaaja: Suski

Fusion Pilates on kehonhallintatekniikkatunti. Tunnilla keskitytään kehonhallintaan syvien tukilihasten avulla ja soveltuu kaikille iästä ja liikuntakokemuksesta riippumatta. Tunnin tavoitteena on lisätä kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta parantamalla kehon keskustan hallintaa. Tunti sopii kaikille!

Pilates Fusion keskiviikkoisin klo 18.05-19.05
Ohjaaja: Anna