SALIJÄSENYYS ILMAN SITOUTUMISTA?
NYT SE ON MAHDOLLISTA!

Power Centerin asiakkailla on nyt mahdollisuus liittyä salijäseneksi ilman 12 kk tai 24 kk sitoutumista. Tämä jäsenmaksu laskutetaan asiakkaalta 4 viikon välein, irtisanomisaika on 1 kk ja voit halutessasi irtisanoa jäsenyytesi ilman tasausmaksuja. Jäsenyyden voi myös muuttaa 12 kk tai 24 kk jäsenyydeksi milloin tahansa.

Kuntosali 54,90 eur / 4 viikkoa
Kuntosali + ryhmäliikunta 74,90 eur / 4 viikkoa

Jäsenyyden voit ostaa Powerin vastaanotosta tai verkkokaupasta!

SYYSKUUN AJAN LIITTYMISMAKSU UUSILLE JÄSENILLE 0 eur!

UUDET SUPERMASS-VALMISJUOMAT NYT MYYNNISSÄ!

Juomakaappiin tulee taas täydennystä kun Supermass- valmisjuomat tulevat jälleen myyntiin! Toimituksissa on ollut tauko, koska valmistaja on tuonut markkinoille uudistetut tuotteet ja nyt vihdoin ne ovat markkinoilla. Löydät Powerin kylmäkaapista PREZONE- treenilaturin, INTRAZONE- treenijuoman sekä AFTRZONE- palautusjuoman uudistetuissa tölkeissä.

SYKSYN RYHMÄLIIKUNTAUUTUUDET SPINBODY JA PILATES FUSION!

SpinBody-tunnilla polkaiset viikonlopun käyntiin! Spin- osuus (45 min) on harjoittelua matalilla ja keskitason sykealueilla. Tunnilla liikutaan pääosin peruskestävyysalueella käyden välillä vauhtikestävyyden puolella. Body-osuudessa (30 min) keskitytään parantamaan koko kehon lihaskuntoa helpoin perusliikkein käyttäen oman kehon painoa, Pump-tankoja sekä käsipainoja. Tunti kehittää hyvin rasva-aineenvaihduntaa ja peruskuntoa. Tunti sopii kaikille!
HUOM! halutessasi voit myös osallistua pelkästään Spin-osuuteen.

SpinBody lauantaisin klo 10-11.15
Ohjaaja: Suski

Fusion Pilates on kehonhallintatekniikkatunti. Tunnilla keskitytään kehonhallintaan syvien tukilihasten avulla ja soveltuu kaikille iästä ja liikuntakokemuksesta riippumatta. Tunnin tavoitteena on lisätä kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta parantamalla kehon keskustan hallintaa. Tunti sopii kaikille!

Pilates Fusion keskiviikkoisin klo 18.05-19.05
Ohjaaja: Anna

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Toukokuun supertarjous!