fbpx

Syyskuun uutiskirje

Syyskuun uutiskirje

TARJOAMME KAIKILLE KUNTOSALI 12 kk JA 24 kk JÄSENILLE MAKSUTTOMAN RYHMÄLIIKUNNAN AJALLE 12.-25.9.2022!

Ryhmäliikunnan upea syyslukujärjestys on startannut. Lukujärjestyksestä löytyy paljon uutuuksia, kuten esimerkiksi Intelligent Cycling sisäpyöräilykokemus, 30 min Squat- ja UpperBody- tunnit, Cardio Kickboxing- tunti, Power Step- tunti, sekä paljon muuta. Lisäksi vanhat suosikit jatkavat omilla paikoillaan. Tuntikuvaukset sekä lukujärjestyksen löydät TÄÄLTÄ.

Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tunneille!

LÄMPÖÄ JA RENTOUTUMISTA HOT-TUNNEILTAMME!

Power Centerin HOT-studio on valmis ja olemmekin ehtineet ohjata salissa muutamia demotunteja. Palaute on ollut positiivista ja haluammekin nyt tarjota kaikille ryhmäliikunta-asiakkaillemme ILMAISEN TUTUSTUMISJAKSON HOT-TUNNEILLE AJALLA 29.8-11.9.2022!

HOT-studiomme aikataulun sekä tuntikuvaukset löydät TÄÄLTÄ

ALASALIN UUSI LAITE

Alakerran laitevalikoima täydentyy BootyBuilder station- laitteella. Nyt lantionnostojen tekeminen tangolla on alakerrassa entistäkin miellyttävämpää, ei tarvitse enää viritellä steppilautoja tai bokseja liikettä varten!

TIISTAI ILLAN UUSI RYHMÄLIIKUNNANOHJAAJA JAMI TURTIAINEN

Olen Jami Turtiainen, kokenut kamppailulajien harrastaja. Olen kilpaillut monissa eri kamppailulajeissa ja omaan mustan vyön Taekwondossa. Ohjaan Powerilla Cardio Kickboxingia, tervetuloa tunnille!

MAANANTAI ILLAN UUSI RYHMÄLIIKUNNANOHJAAJA NINNI KYKYRI-KARJALAINEN

Olen Ninni Kykyri-Karjalainen iloinen, energinen ja aito, koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja Personal Trainer. Ohjaan monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja Powerille tulen ohjaamaan sekä lihaskunto- että tanssitunteja.
Mielestäni ryhmäliikunnassa tärkeintä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunnan ilo pilke silmäkulmassa.