TARJOAMME KAIKILLE KUNTOSALI 12 kk JA 24 kk JÄSENILLE MAKSUTTOMAN RYHMÄLIIKUNNAN AJALLE 12.-25.9.2022!

Ryhmäliikunnan upea syyslukujärjestys on startannut. Lukujärjestyksestä löytyy paljon uutuuksia, kuten esimerkiksi Intelligent Cycling sisäpyöräilykokemus, 30 min Squat- ja UpperBody- tunnit, Cardio Kickboxing- tunti, Power Step- tunti, sekä paljon muuta. Lisäksi vanhat suosikit jatkavat omilla paikoillaan. Tuntikuvaukset sekä lukujärjestyksen löydät TÄÄLTÄ.

Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tunneille!

LÄMPÖÄ JA RENTOUTUMISTA HOT-TUNNEILTAMME!

Power Centerin HOT-studio on valmis ja olemmekin ehtineet ohjata salissa muutamia demotunteja. Palaute on ollut positiivista ja haluammekin nyt tarjota kaikille ryhmäliikunta-asiakkaillemme ILMAISEN TUTUSTUMISJAKSON HOT-TUNNEILLE AJALLA 29.8-11.9.2022!

HOT-studiomme aikataulun sekä tuntikuvaukset löydät TÄÄLTÄ

ALASALIN UUSI LAITE

Alakerran laitevalikoima täydentyy BootyBuilder station- laitteella. Nyt lantionnostojen tekeminen tangolla on alakerrassa entistäkin miellyttävämpää, ei tarvitse enää viritellä steppilautoja tai bokseja liikettä varten!

TIISTAI ILLAN UUSI RYHMÄLIIKUNNANOHJAAJA JAMI TURTIAINEN

Olen Jami Turtiainen, kokenut kamppailulajien harrastaja. Olen kilpaillut monissa eri kamppailulajeissa ja omaan mustan vyön Taekwondossa. Ohjaan Powerilla Cardio Kickboxingia, tervetuloa tunnille!

MAANANTAI ILLAN UUSI RYHMÄLIIKUNNANOHJAAJA NINNI KYKYRI-KARJALAINEN

Olen Ninni Kykyri-Karjalainen iloinen, energinen ja aito, koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja Personal Trainer. Ohjaan monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja Powerille tulen ohjaamaan sekä lihaskunto- että tanssitunteja.
Mielestäni ryhmäliikunnassa tärkeintä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunnan ilo pilke silmäkulmassa.

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Toukokuun supertarjous!