🌟 KOKEILE LPG-HOITOJA POWERIN UUDESSA HOITOTILASSA ALASALISSA!🌟

Etsitkö tehokasta ja miellyttävää tapaa huoltaa ja hoitaa kehoasi? Nyt on tilaisuutesi kokeilla LPG-hoitoja Powerin upouudessa ja viihtyisässä hoitotilassamme.

Tarjoamme uusille asiakkaille tutustumistarjouksena: 30 minuutin LPG-hoidon vain 39€! Anna kehosi rentoutua, paranna aineenvaihduntaasi ja poista kuona-aineet.

Tutustu ainutlaatuiseen LPG-hoitoon, joka yhdistää tehokkuuden ja miellyttävän olon. Hoidolla on monia positiivisia vaikutuksia kehoon, ja se voi auttaa niin lihaskireyksiin kuin palautumiseenkin. LPG-hoito yhdistää hellävaraisen alipaineella tapahtuvan pehmytkudoskäsittelyn monipuolisesti muihin hoitomenetelmiin.

Varaa aikasi jo tänään ja anna kehollesi parasta mahdollista hoitoa!

Lisätiedot ja ajanvaraus löytyy TÄÄLTÄ

LPG-hoidot

Valmistaudu tulevaan syksyyn täydellä energialla ja liikunnan ilolla!

Powerin odotettu ryhmäliikunnan syyskausi starttaa perjantaina 1.9.

Olemme suunnitelleet syyskauden aikataulun huolella, jotta voit löytää juuri sinulle sopivat tunnit. Olipa intohimosi sitten tehokkaat ja hikiset IC-tunnit tai rauhoittavat HOT-tunnit tai jokin siltä väliltä, meillä on monipuolista liikuntaa tarjolla joka makuun.

💪 Inspiroivat ohjaajat, yhteisöllinen Ilmapiiri 💪

Powerin ryhmäliikunnassa yhdistyy tehokkuus ja hauskuus. Ammattitaitoiset ja motivoivat ohjaajamme ovat valmiina johdattamaan sinut energisiin treeneihin, jotka haastavat ja innostavat sinua joka kerta. Olitpa sitten uusi harrastaja tai kokenut liikkuja, löydät varmasti omat suosikkisi tuntitarjonnastamme.

Tutustu syksyn aikatauluun ja valitse itsellesi sopivat tunnit. Anna voiman, kunnon ja hyvän fiiliksen virrata läpi syksyn! 💥🏋️

Ryhmäliikunta- ja HOT -tunnit löydät TÄÄLTÄ

ryhmaliikuntatunnit

🌟 Supertarjouksien syyskuu on täällä! 🍂💪

💥 Kuntosali 16 viikkoa nyt 199 €! (Huom! Alle 13 € / viikko) 
💥 Uusille Jäsenille: Liittymismaksu 0 € VAIN syyskuun ajan! (norm. 29 €)
💥 Kuntosali 12 kk nyt vain 490 €! (norm. 550 €)

Kaikki tarjoukset ovat voimassa syyskuun ajan.

Huom! 10x Sarjakortin hinta muuttuu 1.9.2023 alkaen 105 €
(Sarjakortti on voimassa 12 viikkoa ostopäivästä)

Verkkokauppaan pääset TÄÄLTÄ

Syyskuun tarjoukset

Saavuta tavoitteesi ammattitaitoisen personal trainerin avulla!

Tiesitkö, että Power Center tarjoaa laadukasta personal training -palvelua? Jos kaipaat lisää motivaatiota treeniisi, etkä tiedä miten pitäisi treenata kehittävästi, tai haluat elää terveellisesti ilman jatkuvia dieettejä, meidän ammattitaitoiset personal trainerit ovat täällä sinua varten!

Personal training on yksilöllinen ja tehokas tapa saavuttaa tavoitteita ja kehittää kuntoa. Power Centerin personal trainerit suunnittelevat harjoitusohjelman juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi perustuen. Voit luottaa siihen, että saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea koko treenisi ajan.

Meidän personal trainerimme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat sinua turvallisesti ja tehokkaasti kohti tavoitteitasi. Olipa tavoitteesi lihaskunnon kasvattaminen, painonpudotus tai vaikka kehonhallinnan parantaminen, löydämme juuri sinulle sopivan valmentajan ja valmennuskokonaisuuden.

Powerin personal trainerit löydät TÄÄLTÄ

Personal Training

Elokuun uutiskirje

VALMISTAUDU SYKSYYN VOIMALLA! Powerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit palaavat viimein kesätauolta. Elokuun ajan voimassa on vielä kesäaikataulu pienin muutoksin, mutta syyskuusta eteenpäin astumme uuteen aikatauluun. Tule mukaan energiseen joukkoomme ja koe, miten...

Heinäkuun uutiskirje

Power Centerin huimat heinäkuun tarjoukset – treenaa kesällä ja säästä! Heinäkuu on täällä, ja meillä on upeita tarjouksia sinulle! Nyt on aika saada kuntoiluun uutta potkua ja samalla säästää rahaa. Tutustu alla oleviin kuumiin heinäkuun tarjouksiimme. –...

Uudet ilmastointilaitteet

Arvoisa Power Centerin asiakas, Haluamme iloisesti ilmoittaa, että olemme tilanneet uusia ilmastointilaitteita varmistaaksemme miellyttävän ja viileän ympäristön kaikille asiakkaillemme. Tiedämme, että kuumat kesäpäivät voivat olla haastavia, ja haluamme tarjota...

Kesäkuun uutiskirje

POWERIN VASTAANOTTO SIIRTYY KESÄAIKAAN 1.6. ALKAEN Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua ennen Juhannusta 1.-22.6.2023 seuraavasti: MA-PE KLO 16-19LA-SU SULJETTU Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua välillä 23.6.-30.7.2023 seuraavasti: MA-TO KLO 16-19PE-SU...

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

Kesätarjous!