Alkuun haluamme esittää nöyrimmät kiitoksemme teille kaikille asiakkaillemme ketkä olette tukeneet salia pandemia-ajan yli. Vaikka emme olekaan vielä selvillä vesillä mutta uskomme että pahin on jo takana, emmekä olisi pystyneet pitämään salia pystyssä ja kehittämään sen toimintaa ilman teidän kaikkien tukea. Suuri kiitos siis teille kaikille! Pyrimme olemaan luottamuksenne arvoisia tekemällä Power Centeristä entistäkin paremman paikan kaikille treenata ja viettää vapaa-aikaa.

Tästä syyskuun tiedotteesta löydät infoa: Verkkokaupastamme, naisten pukuhuoneen remontista, syyskuun salikorttitarjouksesta sekä tietoa uudesta treeniapista!

Nähdään salilla!

POWERIN VERKKOKAUPPA PALVELEE 24 H

Oletko huomannut että sivuillemme on avattu nyt myös verkkokauppa?
Verkkokaupassa voit ladata kortillesi aikaa tai treenikertoja ympäri vuorokauden! Verkkokauppa- linkin alta löydät myös ryhmäliikunnan sekä hieronnan ajanvarauskalenterit. Maksuvälineenä käy verkkopankkimaksu sekä yleisimmät pankki- sekä luottokortit. Sivuille on tulossa lisäyksenä myös madollisuus maksaa Epassilla.
Kehitämme verkkokauppaamme edelleen, jotta saamme siitä mahdollisimman hyvin kaikkia asiakkaitamme palvelevan kokonaisuuden.

Tervetuloa ostoksille!

NAISTEN PUKUHUONEEN REMONTTI ON KÄYNNISSÄ 2.-16.9.2020

Miesten ison pukuhuoneen remontti on saatu valmiiksi ja tila näyttääkin lähes uudelta!
Seuraava vaihe on naisten yläkerran ison pukuhuoneen remontointi. Pukuhuone on täysin pois käytöstä ajalla 2.-16.9.2020.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä, mutta lupaamme että se on sen arvoista kun saadaan uusi ihana pukuhuone myös naisille!

POWER APPI UUDISTUU!

Olemme vaihtaneet valmennussovelluksemme alustaa ja uudistuksen myötä Power apin käyttö tulee entistä helpommaksi sekä asiakkaille että valmentajille!
Personal Trainerimme ovat jo aloittaneet yksityis- ja kuntoremonttiasiakkaiden siirtämistä alustalle. Uudessa apissa on mielettömästi upeita ominaisuuksia:

• Verkkovalmennusalusta toimii sekä mobiilisti että tietokoneella. Voit myös tulostaa ison osan materiaaleista.

• Monipuoliset seurantatyökalut tuovat valmennuksiin uuden ulottuvuuden ja tarjoavat rutkasti lisämotivaatiota matkallesi.

• Selkeät tehtävälistat ja mikrotehtävät tekevät valmennuksista yksinkertaisia ja helposti ymmärrettäviä.

• Treeniohjelmat ja ravinto-ohjelmat yhdessä paikassa selkolukuisen seurannan ja suoritustyökalun kera.

• Chatin avulla yksilöllistä valmennusta ja parasta mahdollista tukea asiakkaan matkan tueksi.

Sovellukseen rakennetaan tällä hetkellä erilaisia valmennuskokonaisuuksia kaikkien asiakkaittemme saataville! Lisää aiheesta lokakuun uutiskirjeessä.

SYYSKUUN SUPERTARJOUS: KUNTOSALI 16 VIIKOA VAIN 200 €

Tarjous on voimassa 1.-30.9.2020.

Syyskuun uutiskirje

🌟 KOKEILE LPG-HOITOJA POWERIN UUDESSA HOITOTILASSA ALASALISSA!🌟 Etsitkö tehokasta ja miellyttävää tapaa huoltaa ja hoitaa kehoasi? Nyt on tilaisuutesi kokeilla LPG-hoitoja Powerin upouudessa ja viihtyisässä hoitotilassamme. Tarjoamme uusille asiakkaille...

Elokuun uutiskirje

VALMISTAUDU SYKSYYN VOIMALLA! Powerin ryhmäliikunta- ja HOT-tunnit palaavat viimein kesätauolta. Elokuun ajan voimassa on vielä kesäaikataulu pienin muutoksin, mutta syyskuusta eteenpäin astumme uuteen aikatauluun. Tule mukaan energiseen joukkoomme ja koe, miten...

Heinäkuun uutiskirje

Power Centerin huimat heinäkuun tarjoukset – treenaa kesällä ja säästä! Heinäkuu on täällä, ja meillä on upeita tarjouksia sinulle! Nyt on aika saada kuntoiluun uutta potkua ja samalla säästää rahaa. Tutustu alla oleviin kuumiin heinäkuun tarjouksiimme. –...

Uudet ilmastointilaitteet

Arvoisa Power Centerin asiakas, Haluamme iloisesti ilmoittaa, että olemme tilanneet uusia ilmastointilaitteita varmistaaksemme miellyttävän ja viileän ympäristön kaikille asiakkaillemme. Tiedämme, että kuumat kesäpäivät voivat olla haastavia, ja haluamme tarjota...

Kesäkuun uutiskirje

POWERIN VASTAANOTTO SIIRTYY KESÄAIKAAN 1.6. ALKAEN Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua ennen Juhannusta 1.-22.6.2023 seuraavasti: MA-PE KLO 16-19LA-SU SULJETTU Power Centerin vastaanotto palvelee Sinua välillä 23.6.-30.7.2023 seuraavasti: MA-TO KLO 16-19PE-SU...

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut

Kesän ryhmäliikunta-aikataulut Kesä lähestyy vauhdilla, ja se tarkoittaa, että ryhmäliikuntatunnit saavat uuden aikataulun 29. toukokuuta 2023 alkaen. Kesäaikataulu on voimassa 29.5-22.6.2023 sekä 31.7.-31.8.2023. On kuitenkin hyvä muistaa, että heinäkuun ajan...

Toukokuun uutiskirje

Tietoa toukokuun supertarjouksesta, helatorstain ryhmäliikuntatunneista, sekä tulevasta InBody-mittauksesta..

Hauskaa Vappua kaikille!

Vappupäivänä maanantaina 1.5. Powerin vastaanotto on suljettu sekä ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Arkeen palaamme tietenkin normaalisti heti tiistaina 2.5.

Kesätarjous!