Alkuun haluamme esittää nöyrimmät kiitoksemme teille kaikille asiakkaillemme ketkä olette tukeneet salia pandemia-ajan yli. Vaikka emme olekaan vielä selvillä vesillä mutta uskomme että pahin on jo takana, emmekä olisi pystyneet pitämään salia pystyssä ja kehittämään sen toimintaa ilman teidän kaikkien tukea. Suuri kiitos siis teille kaikille! Pyrimme olemaan luottamuksenne arvoisia tekemällä Power Centeristä entistäkin paremman paikan kaikille treenata ja viettää vapaa-aikaa.

Tästä syyskuun tiedotteesta löydät infoa: Verkkokaupastamme, naisten pukuhuoneen remontista, syyskuun salikorttitarjouksesta sekä tietoa uudesta treeniapista!

Nähdään salilla!

POWERIN VERKKOKAUPPA PALVELEE 24 H

Oletko huomannut että sivuillemme on avattu nyt myös verkkokauppa?
Verkkokaupassa voit ladata kortillesi aikaa tai treenikertoja ympäri vuorokauden! Verkkokauppa- linkin alta löydät myös ryhmäliikunnan sekä hieronnan ajanvarauskalenterit. Maksuvälineenä käy verkkopankkimaksu sekä yleisimmät pankki- sekä luottokortit. Sivuille on tulossa lisäyksenä myös madollisuus maksaa Epassilla.
Kehitämme verkkokauppaamme edelleen, jotta saamme siitä mahdollisimman hyvin kaikkia asiakkaitamme palvelevan kokonaisuuden.

Tervetuloa ostoksille!

NAISTEN PUKUHUONEEN REMONTTI ON KÄYNNISSÄ 2.-16.9.2020

Miesten ison pukuhuoneen remontti on saatu valmiiksi ja tila näyttääkin lähes uudelta!
Seuraava vaihe on naisten yläkerran ison pukuhuoneen remontointi. Pukuhuone on täysin pois käytöstä ajalla 2.-16.9.2020.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä, mutta lupaamme että se on sen arvoista kun saadaan uusi ihana pukuhuone myös naisille!

POWER APPI UUDISTUU!

Olemme vaihtaneet valmennussovelluksemme alustaa ja uudistuksen myötä Power apin käyttö tulee entistä helpommaksi sekä asiakkaille että valmentajille!
Personal Trainerimme ovat jo aloittaneet yksityis- ja kuntoremonttiasiakkaiden siirtämistä alustalle. Uudessa apissa on mielettömästi upeita ominaisuuksia:

• Verkkovalmennusalusta toimii sekä mobiilisti että tietokoneella. Voit myös tulostaa ison osan materiaaleista.

• Monipuoliset seurantatyökalut tuovat valmennuksiin uuden ulottuvuuden ja tarjoavat rutkasti lisämotivaatiota matkallesi.

• Selkeät tehtävälistat ja mikrotehtävät tekevät valmennuksista yksinkertaisia ja helposti ymmärrettäviä.

• Treeniohjelmat ja ravinto-ohjelmat yhdessä paikassa selkolukuisen seurannan ja suoritustyökalun kera.

• Chatin avulla yksilöllistä valmennusta ja parasta mahdollista tukea asiakkaan matkan tueksi.

Sovellukseen rakennetaan tällä hetkellä erilaisia valmennuskokonaisuuksia kaikkien asiakkaittemme saataville! Lisää aiheesta lokakuun uutiskirjeessä.

SYYSKUUN SUPERTARJOUS: KUNTOSALI 16 VIIKOA VAIN 200 €

Tarjous on voimassa 1.-30.9.2020.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Lokakuun uutiskirje

Lokakuun supertarjous, yläkerran voimailusalin uusi talja, uudet ryhmäliikuntatunnit, sekä muita ajankohtaisia asioita!

Syyskuun uutiskirje

Uusien ohjaajien ja alasalin uuden laitteen esittely, sekä tietoa mahtavista jäseneduista!

Elokuun uutiskirje

Tietoa Powerin ryhmäliikunnan startista kesätauon päätteeksi, Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalista ja -tutustumistunnista, InBody770-mittauksesta, naistensalin uudesta Multi Hip -laitteesta, sekä sarjakorttimuuksista ja respan aukioloajoista!

Heinäkuun uutiskirje

Tietoa heinäkuun korttitarjouksesta, käsilläseisontavalmennuksesta, sekä respan aukioloajoista kesällä..

Barre