SEURAAVAT KUNTOREMONTTI-RYHMÄT KÄYNNISTYVÄT TAMMIKUUSSA 2021!

Kuntoremontti Startti 5 viikkoa 159 €:
• Viisi ryhmätreeniä (1 treeni viikossa)
• Viiden viikon kuntosalikortin aloitupäivästä lähtien
• Treeniohjelman sekä ruokavalion Power appiin
• Treenikavereita ja energiaa arkeen
Aloituspäivä 14.1.2021

Kuntoremontti 10 viikkoa 420 €:
• 20 ryhmätreeniä (2 treeniä viikossa)
• Kymmenen viikon kuntosalikortin aloitupäivästä lähtien
• Treeniohjelman sekä ruokavalion Power appiin
• Treenikavereita ja energiaa arkeen
Aloituspäivä 11.1.2021

Ilmoittautumiset ryhmään ja lisätiedot: jasmin@powercenter.fi tai Power Centerin vastaanottoon sen aukioloaikoina.

Huom! Kuntoremontti on oltava maksettuna jotta ilmoittautuminen otetaan vastaan. Maksun voit suorittaa verkkokaupassamme tai Power Centerin vastaanottoon sen aukioloaikoina. Kuntoremontti 10 viikkoa on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Ensimmäinen erä on oltava maksettuna ennen aloituspäivää.

TAMMIKUUN 2021 HUIPPUTARJOUKSET!

• Treenaa kesään saakka! Nyt 6 kk salikortti hintaan 280 € (norm. 300 €)!

• Alkuvuoden tehostartti: 12 vk kuntosali + 10x personal trainer- paketti yhteensä vain 870 € (norm. 970 €)!

• Ryhmäliikunta 12 vk 170 € (norm. 209,70 €)!

Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2021 saakka.
Tammikuun tarjoukset ostettavissa myös Powerin verkkokaupasta.

 

RYHMÄLIIKUNNAN AVOIMET OVET KOKO VIIKON AJAN 11.-17.1.2021

Tervetuloa tutustumaan ryhmäliikuntatunteihimme veloituksetta koko viikon ajan! Varaa paikkasi ennakkoon nettisivuiltamme. Tule testaamaan uutuustuntejamme: Les Mills Body Pump ja Body Combat, spinning, jooga sekä dance!
Tunnit ja aikataulut löydät täältä.

ANNAN CORE + KEHONHUOLTO-TUNTI SUNNUNTAISIN KLO 11-12 ALKAEN 17.1.2021

Treenaatko vatsalihakset aina samalla tavalla, viimeisillä voimilla treenin lopuksi tai unohtuvatko ne välillä ihan kokonaan? Vahva ja toimiva keskivartalo on suuri etu sekä terveydelle, suorituskyvylle että ulkonäölle. Core-harjoitus parantaa keskivartalon lihasten voimaa sekä vahvistaa ennen kaikkea syviä vatsalihaksia. Tiukan keskikropan salaisuus on vahva korsetti, syvät vatsa- ja selkälihakset ovat kaiken liikkumisen perusta. Kohdennetuissa harjoituksissa saa vatsa- ja alaselänlihakset kyytiä kylkiä unohtamatta. Hyvän keskivartalon tuen merkitys korostuu juuri urheilusuorituksen aikana, kun kehoa kuormitetaan rajusti. Syvälle pureutuvat keskivartaloliikkeet ovat hidastempoisia, ja niiden tekeminen vaatii hyvää keskittymistä. Treeni parantaa myös tasapainoasi sekä ryhtiä. Core harjoituksen päätteeksi huollamme kehoa ja parannamme liikkuvuutta. Tervetuloa oppimaan uusia vatsalihasliikkeitä ja rakentamaan itsellesi vahvaa perustaa!

Ohjaaja: Anna Kallio
Aika: Sunnuntai klo 11-12

KINESIS-TILAN MUUTOS JA LAITTEIDEN SIJAINTI

Kuten suurin osa asiakkaistamme on jo varmaan huomannutkin, yläkerran pieni toiminnallinen tila on muutettu spinning- saliksi ja jatkossa toiminnalliset treenit keskittyvät lähinnä alakertaan. Kinesislaitteet siirtyivät naisten salin aulaan, jossa ne ovat kaikkien asiakkaittemme käytössä. Tilassa on valoisaa ja rauhallista treenata, toivottavasti tykkäätte!

POWER APIN VALMENNUKSET

Kuten joulukuussa jo kerroimme, olemme uudistaneet Power apin ja sieltä löytyy ilmaisten valmennusten lisäksi nyt myös esimerkiksi Big Wheels- by Juha- jalkojen lihaskasvuun tähtäävä 10 viikon valmennus hintaan 59 €. Luomme apin verkkokauppaan jatkossa lisää uusia maksuttomia ja maksullisia valmennuksia. Teemme valmennukset valmentajatiimeinä, joten jokainen valmennus on tarkkaan mietitty ja ammattitaidolla toetutettu. Sovelluksen suosio on ylittänyt odotukset, ja olemmekin iloisesti yllättyneitä siitä että apin käyttäjiä on jo toista sataa Powerilaista! Jatkamme siis tämän palvelun kehittämistä edelleen ja toivomme edelleen palautetta asiakkailtamme käyttökokemuksista palveluin parantamiseksi.

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Lokakuun uutiskirje

Lokakuun supertarjous, yläkerran voimailusalin uusi talja, uudet ryhmäliikuntatunnit, sekä muita ajankohtaisia asioita!

Syyskuun uutiskirje

Uusien ohjaajien ja alasalin uuden laitteen esittely, sekä tietoa mahtavista jäseneduista!

Elokuun uutiskirje

Tietoa Powerin ryhmäliikunnan startista kesätauon päätteeksi, Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalista ja -tutustumistunnista, InBody770-mittauksesta, naistensalin uudesta Multi Hip -laitteesta, sekä sarjakorttimuuksista ja respan aukioloajoista!

Heinäkuun uutiskirje

Tietoa heinäkuun korttitarjouksesta, käsilläseisontavalmennuksesta, sekä respan aukioloajoista kesällä..

Barre