Arvoisat Powerin asiakkaat,

Elämme tällä hetkellä poikkeustilassa ja tiedostamme tilanteen vakavuuden. Power Centerillä olemme reagoineet tähän laittamalla ryhmäliikunnan väliaikaisesti tauolle ja olemme ohjeistaneet asiakkaitamme hyvään käsihygieniaan ja tehostaneet koko kuntokeskuksen siivousta. Olemme tähän asti halunneet tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden käydä salilla, mutta seuraamme tilannetta koko ajan herkeämättä ja olemme valmiita reagoimaan jos tilanne muuttuu.

Aloitimme kuukausi sitten yrittäjinä Power Centerillä. Olemme investoineet salin ostoon, mutta myös uudistuksiin joista valitettavasti osa on nyt jäissä, mutta osa onneksemme saatiin jo toteutettua. Tilanne on meidän kannaltamme pelottava ja lähes jokaista suomalaista yritystä lyödään nyt kovaa. Olemme päättäneet yrittää kaikkemme, että saamme salin vietyä vaikean ajan läpi ja siinä tarvitsemme teidän kaikkien apua.

Toivomme nyt asiakkailtamme ymmärrystä ja että pitäisitte kuntosalikorttinne voimassa, vaikka ymmärrämme hyvin sen, että osa teistä tekee päätöksen olla käymättä kuntosalilla nykytilanteessa.

Haluamme kiittää uskollisia asiakkaitamme, joten tarjoamme jokaiselle jäsenelle/voimassa olevan kk- tai kertakortin haltijalle kuukauden ruokavalion ja treeniohjelman ilmaiseksi. Power Center on ensimmäinen kuntosali Suomessa joka ottaa käyttöön täysin uuden mobiiliapin, mihin asiakkaalle ladataan omien tavoitteiden mukainen ruokavalio sekä treeniohjelma. Sovellus sisältää myös seurantatyökalun. Valmistelemme teille parhaillaan mahdollisimman kattavaa pakettia ja halukkaat saavat sen käyttöönsä 1.5.2020 alkaen.

Yhteistyöterveisin,

Anna, Juha ja Suski
Power Center Kerava

Maaliskuun uutiskirje

Tietoa uutuuksista kuten huippusuosittu Hot Barre ja muut ryhmäliikunnan lisätunnit. Uutuuksia myös laite- ja välinevalikoimassa, kuin myös respan tiskillä sekä Kuntoremontin rintamalla!

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

Huikeat uudenvuoden tarjoukset, muistutus saldolatausten voimassaoloajasta, sekä tietoa tuntien varausehtomuutoksesta..

Joulukuun uutiskirje

Jouluviikon aukioloajat, Powerin pikkujoulut ja itsenäisyyspäivän vastaanotto, tammikuun kuntoremontti, InBodymittaus sekä paita-alennus!

Marraskuun uutiskirje

Powerin pimeät Black Friday tarjoukset, sekä tietoa HOT-tuntitarjonnan uutuuksista Hot Pilates ja HOT Mobility & Stretching -tunneista.

Lokakuun uutiskirje

Lokakuun supertarjous, yläkerran voimailusalin uusi talja, uudet ryhmäliikuntatunnit, sekä muita ajankohtaisia asioita!

Syyskuun uutiskirje

Uusien ohjaajien ja alasalin uuden laitteen esittely, sekä tietoa mahtavista jäseneduista!

Elokuun uutiskirje

Tietoa Powerin ryhmäliikunnan startista kesätauon päätteeksi, Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalista ja -tutustumistunnista, InBody770-mittauksesta, naistensalin uudesta Multi Hip -laitteesta, sekä sarjakorttimuuksista ja respan aukioloajoista!

Heinäkuun uutiskirje

Tietoa heinäkuun korttitarjouksesta, käsilläseisontavalmennuksesta, sekä respan aukioloajoista kesällä..

Barre