fbpx

Tärkeä kuntosalia koskeva tiedote

Tärkeä kuntosalia koskeva tiedote

Arvoisat Powerin asiakkaat,

Elämme tällä hetkellä poikkeustilassa ja tiedostamme tilanteen vakavuuden. Power Centerillä olemme reagoineet tähän laittamalla ryhmäliikunnan väliaikaisesti tauolle ja olemme ohjeistaneet asiakkaitamme hyvään käsihygieniaan ja tehostaneet koko kuntokeskuksen siivousta. Olemme tähän asti halunneet tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden käydä salilla, mutta seuraamme tilannetta koko ajan herkeämättä ja olemme valmiita reagoimaan jos tilanne muuttuu.

Aloitimme kuukausi sitten yrittäjinä Power Centerillä. Olemme investoineet salin ostoon, mutta myös uudistuksiin joista valitettavasti osa on nyt jäissä, mutta osa onneksemme saatiin jo toteutettua. Tilanne on meidän kannaltamme pelottava ja lähes jokaista suomalaista yritystä lyödään nyt kovaa. Olemme päättäneet yrittää kaikkemme, että saamme salin vietyä vaikean ajan läpi ja siinä tarvitsemme teidän kaikkien apua.

Toivomme nyt asiakkailtamme ymmärrystä ja että pitäisitte kuntosalikorttinne voimassa, vaikka ymmärrämme hyvin sen, että osa teistä tekee päätöksen olla käymättä kuntosalilla nykytilanteessa.

Haluamme kiittää uskollisia asiakkaitamme, joten tarjoamme jokaiselle jäsenelle/voimassa olevan kk- tai kertakortin haltijalle kuukauden ruokavalion ja treeniohjelman ilmaiseksi. Power Center on ensimmäinen kuntosali Suomessa joka ottaa käyttöön täysin uuden mobiiliapin, mihin asiakkaalle ladataan omien tavoitteiden mukainen ruokavalio sekä treeniohjelma. Sovellus sisältää myös seurantatyökalun. Valmistelemme teille parhaillaan mahdollisimman kattavaa pakettia ja halukkaat saavat sen käyttöönsä 1.5.2020 alkaen.

Yhteistyöterveisin,

Anna, Juha ja Suski
Power Center Kerava