fbpx

Toukokuun uutiskirje

Toukokuun uutiskirje

INTELLIGENT CYCLING SAAPUU POWERILLE!

Intelligent Cycling vie sisäpyöräilykokemuksen uusiin kulottuvuuksiin! IC- tunneilla pääset pyöräilemään innostavien ohjaajiemme johdolla erilaisissa virtuaalimaailmoissa. Lisäksi tuntien eri osiot ja intensiteetit ovat jatkuvasti näkyvillä asiakkaille helposti ymmärrettävässä muodossa. Saat kaikki harjoitukset jopa omalle älypuhelimellesi. Intelligent Cycling- studiomme valmistuttua kutsumme kaikki asiakkaamme tutustumaan sisäpyöräilytunneillemme maksutta! Lisäinfoa tulossa toukokuun aikana.

HALUATKO OPPIA SEISOMAAN KÄSILLÄSI?

Järjestämme Power Centerillä kaikille, myös kuntosaliasiakkaillemme avoimen ja maksuttoman käsilläseisonta- workshopin, jossa kahden peräkkäisen perjantain aikana telinevoimisteluvalmentaja Jasmin Mantila opettaa käsilläseisonnan alkeita ryhmäliikuntasalissa. Workshop sopii kaikille lähtötasosta riippumatta.

Tervetuloa oppimaan jotain uutta ja hauskaa!

Käsilläseisonta- workshop:
Pe 13.5. klo 18.15-19
Pe 20.5. klo 18.15-19

Ilmottaudu workshopiin Powerin respassa tai täällä

ILMOITTAUDU RYHMÄLIIKUNTAAN KÄTEVÄSTI ONTHEMOVE- APIN KAUTTA!

Ryhmäliikunnan ilmoittautuminen ja tunnin peruminen on tehty nyt asiakkaillemme erittäin helpoksi! Lataa puhelimeesi ilmainen OnTheMove- appi sovelluskaupastasi, ja kirjaudu appiin samalla sähköpostiosoitteella, minkä olet antanut Power Centerin asiakastietoihin. Kysy tarvittaessa lisätietoja respasta!

POWER CENTERIN 2. KERROKSEN OVI SULJETTU MYÖS RESPAN AUKIOLOAIKOINA

Power Centerin 2. kerroksen ovi on suljettu myös respan aukioloaikoina. Jos kulkulätkästä on päässyt virta loppumaan, soita ovikelloa ja päästämme sinut sisään. Ulko-ovi on avoinna respan aukioloaikoina ja alakerran saliin pääsy on aina vain kulkulätkällä.

Respan aukioloajat alkaen 1.5.2022:
MA-KE klo 16-20
TO klo 16-19
PE klo 15-18
LA-SU suljettu

Verkkokauppamme palvelee 24/7

BENCHPOWER BY JUHA MENTULA – UUSI VALMENNUS POWER APISSA!

Tässä valmennus, jonka avulla saat takuulla lisää rautaa penkkipunnerrustankoon! Ohjelma on progressiivinen, ja se on suunniteltu tarkasti viikko viikolta. 
Treeniohjelma ei ole kuntosaliharjoittelun vasta-alkajille, vaan kokeneemmille harrastajille jotka haluavat maksimaalisen penkkipunnerrustuloksen.
Kesto ohjelmalla on 13 viikkoa, ja kuormitus lasketaan prosenteissa maksimista. Heti alkuun testataan siis penkkimaksimi, josta lasket sarjapainot joka viikko vaihtuvien määrättyjen prosenttien mukaan. Treenit on jaoteltu kahteen osaan, ja esimerkkimallissa treenit ovat maanantaina ja torstaina. Toki voit tehdä treenit muinakin päivinä, mutta mielellään ei peräkkäisinä päivinä. Muita lihasryhmiä, esim jalkoja voit treenata oman mielen mukaan koska tahansa. Tehtaan takuu, että 13 viikon jälkeen penkkimaksimi on uusilla kymmenluvuilla!

ÄITIENPÄIVÄN TARJOUS!

Kuntosali 12 Viikkoa 150 €
HUOM! Tarjous on voimassa 2.-15.5.2022