Personal training

Tarjoamme henkilökohtaisia valmennuspalveluja niin yksityishenkilöille, ryhmille kuin yrityksillekin. Asiantuntevat valmentajamme auttavat sinua optimoimaan harjoittelusi oman arkesi ja lähtötilanteesi mukaan. Selvitämme yhdessä tilanteesi ja rakennamme tavoitteisiisi sopivan kokonaisuuden.


Valmentaja­tiimimme

Juha Mentula: Personal training ja ruokavaliot
Anna Kallio: Personal training, ravintovalmennus. LCF Life Coach® ja Somatic Pilates opettaja
Suski Mantila: Personal training, Fysiikkavalmennus
Jasmin Mantila: Liikuntaneuvoja LPT, voimisteluvalmentaja ja erityisliikuntaryhmät sekä terveys- ja kuntoliikunta
Jesper Nyberg: Personal training ja ravintovalmennus
Anni Karinen: Personal training ja psyykkinen valmennus
Piia Haverinen: Fysioterapeutti, personal trainer, voimavalmentaja, kuntoutus ja voimaharjoitteluJuha Mentula

Personal trainer ja voimavalmentaja

Tarjoan yli kahdenkymmenen vuoden aikana kerryttämäni kokemuksen ja tietämyksen harjoittelemisesta. Tavoitteesi voi olla kuntoilu ja elämänätapamuutos tai ihan jopa kilpalavoille tähtääminen, niin olen mielelläni mukana sen toteuttamisessa. Räätälöidään treeniohjelmasi ja ruokavaliosi juuri näihin tavoitteisiisi sopiviksi ja lähdetään yhdessä jahtaamaan niitä!

Laita rohkeasti vain viestiä!

Ohjauksista ja muista palveluistani saat tarkemmin tietoa täältä.


Ota yhteyttä Juhaan täältä


Anna Kallio

Personal trainer, ravintovalmentaja, LCF Life Coach® ja Somatic Pilates opettaja

Autan sinua saavuttamaan hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvät tavoitteesi sekä löytämään terveelliset elämäntavat ja oppimaan painonhallintaa miellyttävällä ja pysyvällä tavalla. Parannat tuloksiasi tavoitteellisessa kuntosaliharjoittelussa tai vaikka painonpudotuksessa.

Ota viipymättä yhteyttä jos tavoitteenasi on pysyvä elämäntapamuutos. Vahvoja osaamisalueitani ovat painonhallinta, toiminnallinen harjoittelu, ravintovalmennus, erityisruokavaliot sekä ratkaisukeskeinen valmennus. Olen myös Somatic Pilates opettaja ja ohjaan yksityistunteja sekä pienryhmiä.

Kuntosaliharjoittelu, fitnessurheilu, fitness kisaaminen sekä Pilates ovat lähellä sydäntäni, kuten myös terveellisten ja maukkaiden ruokareseptien kokeilu ja suunnittelu.

Voit varata tapaamisen ja ohjausajan suoraan sähköpostitse.

Lisätietoa palveluistani löydät tarkemmin täältä.


Ota yhteyttä Annaan täältä

Suski Mantila

Personal training, Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja, urheiluhieroja, koulutettu LPG-hoitaja. Olen pitkän linjan liikunnan ammattilainen, työvuosia alalla on kertynyt jo yli 20. Koulutukseltani olen ammattivalmentaja (fysiikkavalmennus) sekä urheiluhieroja. Lisäkoulutuksia on vuosien varrella kertynyt lukuisia. Toimin myös poseerausvalmentajana fitnesslajien kilpailijoille kaikkiin lajeihin. Teen fysiikkavalmennusta sekä pt-ohjauksia. Oma urheilu-urani on voimanoston sekä kehonrakennuksen parista.

Ota yhteyttä niin päästään treenaamaan!Ota yhteyttä Suskiin täältäJasmin Mantila

Liikuntaneuvoja LPT, erikoistunut erityisliikuntaryhmiin sekä terveys-ja kuntoliikuntaan, voimisteluvalmentaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja

Olen Jasmin Mantila, ammatiltani olen liikuntaneuvoja, voimisteluvalmentaja ja Personal trainer. Harrastuuksini kuuluu fitnessurheilu ja oma lajini vapaaohjelmafitness. Ohjaajana vahvuuksiani ovat erityisesti toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu ja kanssani opit vaikka käsilläseisontaa! Ohjaan kaikkia liikkujia erityisryhmistä voimaharjoittelijoihin. Tervetuloa treenaamaan kanssani, tehdään tavoitteistasi totta!


Ota yhteyttä Jasminiin täältä
Jesse Nyberg

Personal trainer ja Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja

Valmentajana olen kannustava, motivoiva ja autan sinut saavuttamaan tavoitteesi. Oikein ja juuri sinulle tehty ohjelma sekä harjoittelun että ravitsemuksen suhteen mahdollistavat kehityksen. Kehityksen kannalta on myös tärkeää, että harjoittelu on hauskaa, palkitsevaa ja innostavaa. Haluankin auttaa sinua löytämään liikunnan ilon niin, että se ilo pysyy mukana loppuelämäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä jos koet, että kaipaisit apua harjoitteluun. Tehdään yhdessä selkeät askelmerkit, joilla saavutetaan tavoitteesi.Ota yhteyttä Jesseen täältä
Anni Karinen

Personal trainer, ravintovalmentaja, psyykkinen valmentaja sekä koulutettu hieroja

Valmentajana olen rehellinen ja sinua aina eteenpäin potkiva kohti tavoitteitasi niiden ylä- ja alamäissä. Tietysti pienellä pilkkeellä silmäkulmassa varustettuna. Omaan kilpaurheilutaustaa fitneksen, sekä voimanoston puolelta. Kestävyyslajien puolesta maaliviiva on ylitetty maratonien ja puolimaratonien matkoilta. Liikunta on suurin intohimoni. Toimin Powerilla myös koulutettuna hierojana.
Siis kiinnostipa sinua juoksuharrastuksen aloittaminen tai raudan rääkkääminen; olen matkassasi mukana aina alkutaipaleestasi alkaen!


Ota yhteyttä Anniin täältä
Piia Haverinen

Fysioterapeutti, personal trainer, voimavalmentaja
Kuntoutus, voimaharjoittelu

Olen fysioterapeutti (AMK) ja voimavalmentaja (Trainer 4You). Minulla on pitkä kansainvälinen kilpaurheilutausta kamppailulajeista. Erityisiä osaamisalueitani ovat kuntouttava harjoittelu, lajispesifi voimaharjoittelu sekä kamppailulajit. Jos kaipaat ohjausta kuntosaliharjoittelun turvalliseen aloittamiseen, ohjelmointia vamman kuntoutukseen tai jos sinulla on jokin liikuntakyvyn rajoite, joka haittaa harrastamista tai arkea, niin löydämme varmasti yhdessä keinot tehokkaaseen ja turvalliseen harjoitteluun. Jos olet puolestaan kilpa- tai muuten tavoitteellisesti harjoitteleva urheilija, joka kaipaa lajin tueksi voima- ja nopeus ominaisuuksien kehittämistä, olen valmis auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhteinen matka kohti pieniä tai isompia tavoitteita!Ota yhteyttä Piiaan täältä