Uutiset

Lue lisää

Lue lisää

LPG- hoidolla on tieteellisesti todistettu merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen, hermostollinen ja hormonaalinen vaikutus.

LPG-hoidoissa hyödynnetään hoitopukua. Puku mahdollistaa asiakkaalle intimiteettisuojan sekä miellyttävämmän hoitokokemuksen. Lisäksi se myös sujuvoittaa ja tehostaa hoitoa.

Hoidon vaikutuksen ansiosta hoidetun alueen rasvasolut pienenevät, sidekudos muuttuu elastisemmaksi ja joustavammaksi sekä vahvemmaksi. Menetelmällä voidaan vaikuttaa mm. sellaisiin paikallisiin rasvakertymiin ja velttoon ihoon, joihin ei saa apua elintapamuutoksilla tai aktiivisella harjoittelulla. Naisille ja miehille omat räätälöidyt hoidot.

Hoito valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. LPG -vartalohoitoja suositellaan sarjahoitona riippuen asiakkaan tilanteesta. Hoidoissa suositellaan käytäväksi 2-3 kertaa viikossa. Tuloksia alkaa näkymään selkeämmin kolmannesta hoitokerrasta lähtien. Hoitosarjan pituus riippuu asiakkaan tilanteesta ja tavoitteista.
Kun päästään tavoitteisiin suositellaan ylläpitävänä ja tehostavana hoitona käymään noin kerran kuukaudessa tai riippuen asiakkaan sen hetkisestä tilanteesta.

Lue lisää

Muistutamme, että Power Centerin tiloihin pääsee ma-su kello 24.00 saakka. Tämän jälkeen ylä- ja alakerran välillä liikkuminen ei ole enää mahdollista, vaan asiakkaiden tulee treenata yhdessä kerroksessa. Kaikki ovet sulkeutuvat klo 24.00, jonka jälkeen salilta on mahdollista poistua vain ulos.

Lue lisää

Järjestelmäuudistuksen myötä olemme havainneet useita suorituksia virheellisillä viitteillä, mikä on vaikeuttanut maksujen oikeaa kohdentumista laskuihin tai että maksut eivät ole tavoittaneet meitä, koska maksunsaaja on ollut virheellinen.

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää