TERVETULOA
POWERILLE UUSI
TREENAAJA

Näin aloitat

Saavu paikalle asiakaspalvelun ollessa auki ja kerro tulevasi salille ensimmäistä kertaa. Asiakaspalvelijamme esittelee sinulle kuntosalimme tilat ja laitteet sekä säilytyskaapit.

Tutustuessasi ensimmäisellä kerralla henkilökunnan ollessa paikalla, saat heti vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä voit kysyä tarvittaessa neuvoa treenin aikana. Tärkeintä on lopulta se, että lähdet liikkeelle ja uskaltaudut kokeilemaan kuntosaliharjoittelua. Kaikki salilla olijat ovat joskus olleet siellä ensikertalaisia. Voit hyvillä mielin aloittaa harjoittelun, vaikka se tuntuisi hieman pelottavaltakin.

Kuntosalimme ikäraja on 13 vuotta. Huomioithan että alle 15-vuotiaat eivät voi rekisteröityä Power Center Oy:n asiakkaiksi ilman huoltajan suostumusta. Alle 15-vuotiaiden henkilötiedot kirjataan asiakasrekisteriin vain huoltajan luvalla. Alle 18-vuotiaan 12 tai 24 kk jäsenyydet allekirjoittaa aina huoltaja. Alle 18-vuotias harjoittelee kuntosalillamme aina huoltajan vastuulla. Lisätiedot info@powercenter.fi tai 09-2741641.

Muutama vinkki aloittelijalle:

  • Aloita kevyesti!
  • Osallistu matalan kynnyksen Kuntoremontti-ryhmään
  • Hanki harjoittelun tueksi Personal Trainer
  • Treenaa kaverin kanssa
  • Aseta itsellesi tavoitteita
  • Tue treeniä oikeanlaisella ruokavaliolla
  • Huomaa tulokset
  • Nauti treenin jälkeisestä hyvästä olosta!

PERSONAL TRAINERIT TUKENASI

Jos kuntosaliharjoittelun aloittaminen itsenäisesti tuntuu hankalalta, kannattaa varata treeniaika Power Centerin Personal trainereilta jotta saat omien tavoitteiden mukaisen henkilökohtaisen kuntosaliohjelman sekä saliohjausta. Näin vältytään väärien liikeratojen oppimiselta ja saliharjoittelu alkaa turvallisesti!

MAKSUTON POWER APPI

Jokaisella Power Centerin asiakkaalla on mahdollisuus ladata käyttöönsä Power Appi. Saat käyttöösi laajan valikoiman Power Centerin Personal trainereiden laatimia kuntosaliohjelmia. Ohjelmat on suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneimmille treenaajille.

Kesätarjous!