Kesäkuun uutiset

Kesän supertarjous!

Kesä on täällä ja nyt Power Center tarjoaa 12 viikkoa kuntosalikortin vain 150 €!
Treenaa koko kesä edullisesti ja nauti tuloksista. Tarjous on voimassa 1.-30.6.2024.


Varaa aika LPG-hoitoihin ja hierontaan!

Palvelemme alasalin LPG-hoitohuoneessa läpi kesän! Asiakkaitamme ovat niin päätetyöläiset, kuntoutuvat, sohvaperunat ja tottakai urheilijat ja Powerin salin asiakkaat. Vaikka taustat vaihtelevat, fysiologia ja anatomia ovat kaikilla samat. Onnistuneen hoidon avain piilee asiakkaan kuuntelussa ja yksilöllisen hoitosuunnitelman laatimisessa, juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa!

Terveisin,

Anna, Jasmin ja Suski


Syyskauden Pilatesryhmiin ilmoittautuminen on käynnissä nyt

Haluatko henkilökohtaista ohjausta ja tehokasta harjoittelua pienryhmässä? Varaa paikkasi nyt ja liity mukaan nauttimaan yksilöllisestä harjoittelusta ja rennosta ilmapiiristä. Tervetuloa!

Pilates vahvistaa keskivartalon lihaksia ja parantaa vartalon hallintaa kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena on saavuttaa vahva, vakaa ja hyvin toimiva keho, keskittymällä erityisesti keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen.

Pilatesharjoitusten keskiössä on syvien tukilihasten löytäminen, aktivointi ja vahvistaminen sekä optimaalisten liikeratojen saavuttaminen. Pilates edistää lihastyön tasapainoa ja opettaa lihaksia aktivoitumaan tehokkaasti ja oikeassa järjestyksessä liikkeiden aikana.

Urheilijoille ja aktiiviliikkujille Pilates tarjoaa erinomaista perustreeniä ja tukee lajiharjoittelua. Pilates opettaa myös kehon huoltamista ja sen toiminnan ymmärtämistä.

PILATES ALKEET RYHMÄ 18.8.-15.12.2024, YHTEENSÄ 33 H, VIISI PAIKKAA JÄLJELLÄ!

(Huom! Ei tunteja: su 6.10. ja ke 9.10.)

HINTA: 449 €

TUNNIT KAKSI KERTAA VIIKOSSA: keskiviikkoisin klo 16-17 ja sunnuntaisin klo 12.30-13.30

PILATES ALKEET JATKO RYHMÄ 18.8.-15.12.2024, YHTEENSÄ 33 H, KAKSI PAIKKAA JÄLJELLÄ!

(Huom! Ei tunteja: su 6.10. ja ti 8.10.)

HINTA: 449 €

​​​​​​​TUNNIT KAKSI KERTAA VIIKOSSA: tiistaisin klo 16-17 ja sunnuntaisin klo 12.30-13.30


Uusi jäsen? Liity nyt!

Liity nyt Powerin jäseneksi ja saat liittymismaksun ilmaiseksi heinäkuun loppuun saakka! Nyt on täydellinen aika aloittaa treenit huippuluokan puitteissa ja motivoivassa ympäristössä. Käytä verkkokaupan kassalla koodia JÄSEN24 niin liittymismaksu poistuu. Tarjous on voimassa 1.6.-31.7.2024 välisen ajan.


Tervetuloa Annan ja Suskin treenimatkalle lokakuussa!

Täydellinen matka, jossa kaikki on kohdallaan! Nyt vielä muutama paikka vapaana tällä täydellisellä treenimatkalla, joka tarjoaa kaiken tarvittavan. Parhaat ohjaajat ja tunnit, mahtava seura, upea hotelli ja kaunis ympäristö tekevät tästä treenilomasta unelmiesi matkan. Älä missaa tilaisuutta – ilmoittaudu mukaan ja tee lokakuusta energinen ja unohtumaton!