Ajattelimme ryhmäliikunnan täysin uudella tavalla ja tässä tulos: POWERMIXX

Taipaleemme Power Centerillä alkoi, kun vuonna 2020 intoa puhkuen ostimme salin edellisiltä omistajilta. Salilla ei silloin käytännössä ollut ryhmäliikuntaa ollenkaan. Olemme Annan kanssa ohjanneet ryhmäliikuntaa 20 vuotta kumpainenkin, ja pyörittäneet jo useampaa omaakin paikkaa vuosien varrella, joten meillä oli heti aika selkeä käsitys siitä, miten alamme rakentamaan toimivaa ryhmäliikuntaa Powerille.

Kolme viikkoa kauppojen jälkeen istuin sohvalla ja kuulin uutisista sanan Koronavirus. Noiden vuosien jälkeen ryhmäliikunta ei ole enää ollut entisensä. Niistä ihmisistä, ketkä silloin lopettivat ryhmäliikunnan, on jonkun tutkimuksen mukaan palannut saleille vain alle puolet.

Salit yrittävät nyt kilpailla ryhmäliikkujista mitä ihmeellisimmin keinoin, jotkut lupaavat koiranpentuja tunneille, toiset kaatavat alkoholia laseihin ja kolmannet tarjoavat kausittain uusimpia härveleitä kengurukengistä kattovaljaisiin. Tuntitarjonnassa on ollut enenevässä määrin 15-30min tunteja, jotta pystytään vastaamaan kiireisen ihmisen aikatauluihin.


Rakensimme ryhmäliikunnan perusteellisesti uudelleen suorituskykyisempää elämätapaa tavoitteleville aktiiviliikkujille.


Isot ketjut luottavat huippuunsa hiottuihin ja kiillotettuihin konseptitunteihin ja niiden vahvuus onkin vähän kuin MacDonaldsin hampurilaisessa: aina samanlainen ja tasalaatuinen ilman yllätyksiä.

Viime keväänä, kun suunnittelimme syksyn ryhmäliikuntaa, tietäen että kilpailutilanne on entistäkin kovempi, tajusimme että me emme vain ole koskaan olleet mitään edellä luetelluista. Vaikka muiden tavoissa tehdä ryhmäliikuntaa ei todellakaan ole mitään vikaa, on pakko pysyä uskollisena omalle visiolle siitä, mitä ryhmäliikunta meidän mielestämme on. Keskitymme siihen mitä todella osaamme, tuloksia tuovaan, kehittävään ja tehokkaaseen ryhmäliikuntaan, missä annamme ammattitaidostamme asiakkaille kaiken, mutta emme nyt emmekä koskaan lupaa tuloksia ilman kovaa työtä ja sitoutumista.

Syntyi POWERMIXX

Rakensimme ryhmäliikunnan perusteellisesti uudelleen suorituskykyisempää elämätapaa tavoitteleville aktiiviliikkujille. Olemme kaikki todella ylpeitä lopputuloksesta, ja uskon että asiakkaat hullaantuvat siihen myös täysin!

Ensimmäinen POWERMIXX- kausi alkaa 2.9.2024 ja kestää 16 viikkoa. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi treenaamaan kanssamme, oli tavoitteesi sitten juosta puolimaraton, nostaa 100 kg maasta, päästä vaivatta syväkyykkyyn tai tehdä Pilateksen satanen puhtaasti.

Nähdään Powerilla!

– Suski, Powermixx- ohjaaja