Toukokuun uutiset


Powerin vastaanoton aukioloajat muuttuvat!

6.5.2024 alkaen Power Centerin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 16-20. Torstaista sunnuntaihin palvelemme teitä sopimuksen mukaan, joten ilmoitathan etukäteen halustasi asioida vastaanotossamme puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinpäivystyksemme on avoinna arkisin klo 12-20, joten voit olla meihin yhteydessä helposti päivän aikana puhelimitse. Voit toki aina lähettää meille sähköpostia milloin tahansa, sillä sähköpostipalvelumme on avoinna kellon ympäri.

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 050 4714 387
Tavoitat meidän sähköpostitse osoitteesta info@powercenter.fi


Liikuntaedulla maksaminen Power Centerillä on helppoa!

Power Center tarjoaa useita vaihtoehtoja jäsenyysmaksujen maksamiseen liikuntaeduilla. Voit käyttää Smartumia, ePassia tai Edenrediä palveluntarjoajien verkkopalveluiden tai sovellusten kautta. Liikuntasaldon käsittelyaika on 1-2 viikkoa, joten siirrä saldoa viimeistään 2 viikkoa ennen laskun eräpäivää. Jos lasku lähetetään ennen saldon käsittelyä, hyvitys siirtyy seuraavan kuukauden laskutukseen.
Huomioithan että fyysisillä liikuntaetuseteleillä maksu onnistuu vain Power Centerin vastaanotossa sen aukioloaikoina.


Power Centerin ryhmäliikuntatunnit starttaavat 2.5.2024 alkaen kesäaikataulun merkeissä

Power Centerin ryhmäliikuntatuntien kesäaikataulu on voimassa 2.5.-31.8.2024. Ryhmäliikuntatunnit ovat kesätauolla 21.6.-31.7.2024 välisen ajan.