Vastauksia kysymyksiin koskien uutta Power Appia ja kulkemista salille

Suosittelemme kaikille Power Appiin siirtymistä, se toimii salikorttinasi. Sieltä voit myös näppärästi varata ja perua ryhmäliikuntatunnit sekä tehdä ostoksia verkkokaupasta!


​​​​​​​Voinko edelleenkin jatkaa kulkemista lätkällä?


Kyllä voit. Sinun ei tarvitse ladata Power Appia, vaan voit jatkaa samaan tapaan kuin ennenkin. Jos jatkat lätkän käyttöä, pääset hallitsemaan asiakastiliäsi ja ilmoittautumaan ryhmäliikuntaan selaimella osoitteesta powercenter.fi


Ryhmäliikuntaan pääset ilmouttautumaan täältä: https://powercenter.fi/fi-fi/article/etusivu/jumppien-varauskalenteri-nettisivuilla/494/


Haluan välttää laskutuslisän ja siirtyä toistuvaan korttiveloitukseen. Miten toimin?


Suosittelemme kaikille asiakkaillemme toistuvaan kortiveloitukseen siirtymistä, sillä siitä ei muodostu asiakkaalle laskutuslisää. Toistuvan korttiveloituksen toimintamalli on tuttu esimerkiksi: Spotifystä, BookBeatista, Netflixistä, ym. palveluista ja veloitusperiaate on tässä täysin sama. Jos olet jäsen ja sinulla on laskutussopimus, täytyy olemassa oleva laskutussopimus ensin irtisanoa ja tehdä uusi jäsensopimus toistuvalle korttiveloitukselle. Ehdot säilyvät asiakkalla samana, eli et aloita uutta 24/12kk määräaikaista sopimusjaksoa alusta irtisanomisehtoineen, vaan jatkat jäsenyyttäsi siitä mihin se on jäänyt, vain maksutapa muuttuu. Laskutussopimuksen irtisanominen ennen korttiveloitukseen siirtymistä vaatii aina ilmoituksen sähköpostilla info@powercenter.fi


Meillä on ollut koko perhe samalla laskulla, miten toimimme jatkossa?


Valitettavasti jatkossa perhe/yhteislaskutus ei ole enää mahdollinen. Korttiveloituksissa voitte käyttää samaa korttia (esimerkiksi vanhemman maksukortti asetetaan lapsen Power Appiin). Suosittelemme siis etenkin perheitä siirtymään Power Appiin ja toistuvaan korttiveloitukseen.


Voinko maksaa liikuntaedulla?


Kyllä voit, alla ohjeet:

Liikuntaedulla maksaminenJäsenyysmaksuja voit maksaa Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä palveluntarjoajien verkkopalveluiden tai sovellusten kautta. Liikuntasaldon käsittelyaika on 1-2 viikkoa eli siirrä saldoa viimeistään 2 viikkoa ennen laskun eräpäivää. Mikäli lasku on lähetetty ennen saldon käsittelyä, hyvitys siirtyy seuraavan kuukauden laskutukseen. Mobiilimaksut voit tehdä etänä, tekemällä maksun, ja lähettämällä tiedon maksusta sähköpostilla info@powercenter.fi. Paperiset setelit tuodaan Power centerin respaan sen aukioloaikoina.


Ohjeet jäsenyyden maksamiseen liikuntaedulla:


1. Kirjaudu liikuntaetujen tarjoajan verkkopalveluun tai sovellukseen.

2. Etsi palvelun käyttöpaikoista Power Center

3. Määritä haluamasi maksettava summa. (Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä, jolloin lataamaasi saldoa käytetään tuleviin jäsenmaksuihisi niin kauan kun saldoa riittää).

4. Lähetä siirrosta sähköpostia osoitteeseen info@powercenter.fi, jonka käsittelemme 1-2 viikon kuluessa. Siirtämäsi saldo kohdistuu automaattisesti seuraavaan laskutettavaan jaksoon käsittelyajan jälkeen. Voit myös tehdä latauksen Power Centerin respassa sen aukioloaikana, jolloin lisäämme edun tilillesi välittömästi.


Vuosikortin, aikakortin- tai kertakortin maksaminen liikuntaedulla:


Mikäli haluat ostaa vuosikortin tai muun määräaikaisen kortin tai kertakortin, voit maksaa suoraan verkkokaupassa Smartumilla tai ePassilla. Mikäli liikuntaetua ei ole tarpeeksi, loppusumman voit maksaa muulla maksuvaihtoehdolla.

Mikäli käytössäsi on Edenred, maksu tapahtuu seuraavasti:


1. Kirjaudu Edenred verkkopalveluun tai sovellukseen.

2. Etsi palvelun käyttöpaikoista Power Center

3. Määritä haluamasi maksettava summa ja lisää viestikenttään mihin haluatte oston käyttää.

4. Lähetä siirrosta sähköpostia osoitteeseen info@powercenter.fi, jonka käsittelemme 1-2 viikon kuluessa. Siirtämäsi saldo kohdistuu automaattisesti seuraavaan laskutettavaan jaksoon käsittelyajan jälkeen. Voit myös tehdä latauksen Power Centerin respassa sen

aukioloaikana, jolloin lisäämme edun tilillesi välittömästi. Mikäli et ole vielä käynyt meillä, muistathan käydä rekisteröitymässä meille!


En ole antanut Power Centerille sähköpostiosoitettani, miten laskutus toimii jatkossa?


Jos et ole antanut Power Centerille sähköpostiosoitettasi, ja sinulla on laskutussopimus, tulee laskun lähetystavaksi automaattisesti paperilasku. Paperilaskun laskutuslisä on 5€, sähköpostilaskun sekä e-laskun 1,50€. Power appi on ilmainen ja toistuvasta korttiveloituksesta ei mene lisämaksua.