Helmikuun uutisia

Tervehdys arvoisa Power Centerin asiakas!

Toivomme, että uusi vuosi on käynnistynyt sujuvasti ja energisesti. Haluamme ilolla ilmoittaa teille, että kulunvalvonta- ja asiakashallintajärjestelmämme on päivittynyt onnistuneesti, tarjoten entistäkin tehokkaamman ja käyttäjäystävällisemmän kokemuksen Power Center Appilla.

Uudistuksen myötä asiakkaamme ovat nyt saaneet mahdollisuuden mm. päivittää uuden maksutavan jäsenmaksulle. Kulkea salille sujuvasti sekä hallinnoida omaa asiakastiliä vaivattomasti, toki myös ryhmäliikuntatuntien varaus onnistuu kätevästi appilla. Power Center appi tekee kuntosalille siirtymisestä vaivatonta ja varmistaa, että voit keskittyä olennaiseen – treeniisi. Lataa sovellus nyt!

Tammikuun loppu toi muutoksia myös Power Centerin henkilökuntaan, kun vastaanottomme sai kaksi uutta innokasta työntekijää – Jessican ja Viivin. Jessica ja Viivi ovat parhaillaan oppimassa uutta käyttöjärjestelmäämme, ja he arvostavat suuresti teidän ymmärtäväisyyttänne tässä lähi viikkoina. Kiva että olette ottaneet heidät lämpimästi vastaan! Ymmärrettävästi muutokset voivat aiheuttaa hetkellistä haastetta myös meille vanhoille työntekijöille, mutta olemme jo erittäin hyvässä vauhdissa uuden järjstelmän kanssa.

Jos teillä on kysymyksiä tai tarvitsette tukea, olemme valmiita auttamaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että uudet toiminnot ja muutokset tuovat positiivisen lisän palveluihimme.


USEIN KYSYTTYÄ?

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, niin kurkkaa tänne ehkä löydät vastauksen....


Power Centerin jäsen, haluatko välttää laskutuslisän?

Suosittelemme kaikille asiakkaillemme toistuvaan korttiveloitukseen siirtymistä, sillä siitä ei muodostu asiakkaalle laskutuslisää. Toistuvan korttiveloituksen toimintamalli on tuttu esimerkiksi Spotifystä, BookBeatista, Netflixistä, ym. palveluista ja velotusperiaate on tässä täysin sama.

Jos olet jäsen ja sinulla on voimassa oleva laskutussopimus, sinun tulee ensin irtisanoa nykyinen sopimuksesi ja solmia uusi sopimus toistuvaa korttiveloitusta varten. Uuden sopimuksen luot käyttäen POWER CENTER - Appin kauppaa tai kirjautumalla verkkokauppaamme nettisivujemme kautta. Mikäli maksat taloudessanne useamman jäsensopimuksen, jokainen perheenjäsen tekee sopimuksen omalle henkilökohtaiselle asiakastililleen (myös alaikäinen). Maksutavaksi jokaiseen jäsensopimukseen syötetään sopimusten maksajan maksukortti.

Suosittelemme ostosten tekemistä suoraan POWER CENTER - Appin kautta.

HUOM! Jäsensopimus ehdot säilyvät asiakkaalla täysin ennallaan. Uusi 24/12 kuukauden jakso ei käynnisty alusta irtisanomisehtoineen, vaan jäsenyys jatkuu siitä, mihin se on jäänyt maksutapaa vaihdettaessa, eli ainoastaan maksutapa muuttuu.

Huomiothan että laskutussopimuksen irtisanominen ennen toistuvaan korttiveloitukseen siirtymistä vaatii AINA ilmoituksen osoitteeseen info@powercenter.fi, koska laskutussopimus on irtisanottava kirjallisesti.