Powermixx-kortti ja maksuvaihtoehdot

Powermixx-jäsenyydet

Jäsenyydet 12 kk, 24 kk tai ilman sitoutumista. 4 viikon välein laskutettavaan jäsenmaksuun sisältyy rajaton kuntosali, ryhmäliikunta, sekä ohjelmointi vuoden ympäri. Jäsenille hyvitetään joulu-ja kesätauon ohjatun ryhmäliikunnan osuus (35 € / 4 vk).


Powermixx kausimaksu (koko kausi maksetaan kerralla etukäteen)

Kausimaksuun sisältyy rajaton kuntosali, ryhmäliikunta, sekä ohjelmointi kauden ajaksi. Ei sisällä joulu- ja kesätauon harjoitusohjelmia.

Powermixx- 12 vk aikakorttiin sisältyy rajaton kuntosali, ryhmäliikunta, sekä ohjelmointi kauden ajaksi. Ei sisällä joulu- ja kesätauon ohjelmia. Oikeuttaa hyvitykseen joulu- ja kesätauon ryhmäliikunnan osalta (Hyvitys 35 € / 4 vk annetaan välittömästi seuraavan kauden alkaessa eikä sitä voi siirtää).

Powermixx 12 vk (vain ohjatut tunnit) aikakorttiin sisältyy ohjattu ryhmäliikunta, sekä ohjelmointi kauden ajaksi. Ei sisällä joulu- ja kesätauon ohjelmia. Oikeuttaa hyvitykseen joulu- ja kesätauon ryhmäliikunnan osalta (käyttämättä jääneet päivät siirretään seuraavalle kaudelle. Hyvitys on käytettävä välittömästi seuraavan kauden alkaessa eikä sitä voi siirtää).