Hieroja ja LPG-hoitaja Anna Kallio

Olen koulutettu hieroja ja LPG-hoitaja, Somatic Pilates opettaja ja personal trainer. Tunnen urheilijoiden tarpeet ja osaan tarjota juuri oikeanlaista lihashuoltoa ja palautumista tukevia hoitoja. Suunnittelen jokaisen hoidon yksilöllisesti, jotta voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset ja tuntea olosi virkistyneeksi ja energiseksi.

Tavoitteenani on sinun hyvinvointisi ja kehosi paras mahdollinen toiminta.


HIERONTA: Hierontapalveluni kattavat monipuoliset tekniikat, joiden avulla voin rentouttaa lihaksiasi, lievittää kipuja ja parantaa liikkuvuuttasi. Olitpa sitten urheilija, aktiiviliikkuja tai tarvitset apua stressin lievittämiseen, suunnittelen hoidot juuri sinun tarpeidesi mukaan. Minulla on kokemusta eri lajien erityispiirteistä, ja voin tarjota täsmällistä ja tehokasta lihashuoltoa.


LPG: LPG-hoidot ovat innovatiivinen ja tehokas menetelmä kehon muokkaamiseen ja palautumiseen. LPG (Endermologie) käyttää mekaanista stimulaatiota, joka aktivoi kudoksia syvällä ihon alla, edistäen verenkiertoa, vähentäen selluliittia ja nopeuttaen lihasten palautumista. Tämä hoitomuoto sopii erinomaisesti sinulle, jos haluat parantaa kehosi hyvinvointia ja ulkonäköä.


HIERONTA HINNASTO:

30 min – 40 €
45 min – 50 €
60 min – 60 €
90 min – 80 €

Huomioithan että varauksien peruutukset on tehtävä viimeistään 12 h ennen ajanvarauksen alkua, peruuttamattomista ajanvarauksista veloitetaan täysi hinta.