Osteopaatti ja hieroja Hilla Härkönen

Olen Metropolia ammattikorkeakoulusta valmistunut osteopaatti. Erityisosaamisalaani ovatkin erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat sekä toiminnalliset häiriöt.

Hoito rakennetaan yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tärkeässä osassa hoitoa on myös tarkastella kehon toiminnallisuuksia ja liikemalleja, joten hoidon aikana ei siis keskitytä välttämättä vain itse oireilevaan kudokseen, vaan siinä pyritään löytämään myös syy oireiden tai ongelman taustalla.

Omaan pitkän ja monipuolisen urheilutaustan eri lajien parista, ja tällä hetkellä kilpailen aktiivisesti body fitnesissä.

Mikäli kärsit akuutimmasta vaivasta tai pitkittyneemmästä kiputilasta, lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! Huomaathan, että osteopaatin vastaanotolle voi myös tulla huollattamaan kehoaan, eli varsinaista vaivaa sinulla ei edes tarvitse olla.

HINNASTO:

30 min 50 € (spesifin vaivan jatkohoitokäynti)
60 min 80 € (normaali hoitoaika / ensikäynti)
90 min 100 € (laaja-alaisemman vaivan hoitoaika / useamman vaivan hoitoaika)

Yhteystiedot: hilla@powercenter.fi tai p. 040 044 8382

Huomioithan että varauksien peruutukset on tehtävä viimeistään 12 h ennen ajanvarauksen alkua, peruuttamattomista ajanvarauksista veloitetaan täysi hinta.​​​​​​​

TUTUSTUMISTARJOUS!

Ensimmäinen 60 min käynti 70 €

​​​​​​​Varaus tehtävä 31.8.2024 mennessä.