SugarPower sokerointi

Tervetuloa Power Centerin SugarPower sokerointistudioon – viihtyisään tilaan, joka on erikoistunut laadukkaisiin sokerointipalveluihin. Olitpa tulossa hoitoon tai etsimässä ihonhoitotuotteita, meiltä saat kaiken tarvitsemasi.


Sokerointi on luonnonmukainen ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa, tehden siitä silkinpehmeän ja kirkkaamman. Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja lähes kaikilta alueilta ja kaikilta ihotyypeiltä. Se ei ole vain karvanpoistoa – sokerointi poistaa myös kuolleet ihosolut, jolloin iho näyttää terveemmältä ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Lopputulos: sileä, pehmeä iho jopa 4 viikon ajan!


Sokerointiin ensimmäistä kertaa?

Mikä on sopiva karvan pituus sokerointiin?

• Ensimmäistä sokerointikertaa varten karvan tulisi olla alueesta riippuen vähintään 2–4 mm pitkää. Esimerkiksi kainaloissa 2 mm riittää, kun taas säärissä suositellaan 4 mm pituutta. Hyvä nyrkkisääntö on kasvattaa karvoja noin 3–4 viikkoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Mitä pidempi karva, sitä parempi ja sileämpi lopputulos. Tarvittaessa lyhennämme karvaa sokerointia varten.

Kannattaako ihoa kuoria ennen sokerointia?

• Ihoa ei kannata kuoria päivää ennen ihonkarvanpoistoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Sokerointi poistaa kuollutta iho-solukkoa ja näin kuorii tehokkaasti ihoa.

Voinko tulla sokerointiin kuukautisten aikaan?

• Voit tulla sokerointiin myös kuukautisten aikana, kunhan käytössäsi on tamponi tai kuukuppi. Huomioithan, että kuukautisten aikana ja juuri ennen niiden alkua kipukynnys voi olla tavallista matalampi, joten sokerointi saattaa tuntua kivuliaammalta, erityisesti jos olet tulossa ensimmäistä kertaa tai olet herkkä kivulle. Paras aika kivun minimoimiseksi on kuukautisten jälkeen.


SOKEROINNIT

Tästä voit tarkistaa, mitä varaamasi palvelu sisältää.

Brasilialainen sokerointi eli intiimialueen sokerointi
Intiimialueelta poistetaan ihokarvat joko kokonaan tai jättäen häpykummulle ns. kiitorata. Henkilökunnallamme on koulutus vulvan alueen brasilialaiseen sokerointiin.

Bikinirajan sokerointi
Sisältää ihokarvojen sokeroinnin bikinirajan ulkopuolelta sekä peräaukon seudulta asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kainaloiden sokerointi
Sisältää kainalokarvojen sokeroinnin.

Pakaroiden sokerointi
Ihokarvat poistetaan takapuolen päältä ja peräaukon seudulta.

Reisien sokerointi
Ihokarvat poistetaan reisistä kauttaaltaan. Saatavilla myös takareisien ja sisäreisien sokeroinnit erillisinä palveluina.

Säärien sokerointi
Ihokarvat poistetaan varpaista polven yläpuolelle.

Käsivarsien sokerointi
Ihokarvat poistetaan olkapäistä kämmeniin.

Kasvojen sokerointi
Sisältää kasvojen alueen sokeroinnin: leuka, posket, ylähuuli ja kulmakarvat.


Varaa aika ja tule sokerointiin – meillä saat asiantuntevaa palvelua ja pitkäkestoisesti sileän ihon!