TÄRKEÄ TIEDOTE!

Järjestelmäuudistuksen myötä olemme havainneet useita suorituksia virheellisillä viitteillä, mikä on vaikeuttanut maksujen oikeaa kohdentumista laskuihin tai että maksut eivät ole tavoittaneet meitä, koska maksunsaaja on ollut virheellinen.

Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme tarkistamaan laskun maksuvaiheessa, että laskutiedot ovat ajan tasalla ja että maksusuorituksessa on käytetty oikeaa viitenumeroa sekä maksunsaajaa ja tilinumeroa. Oikea tilinumero on: FI45 1376 3000 1082 15 ja oikea maksunsaaja: Power Center Oy

On myös tärkeää huomata, että mikäli maksu on suoritettu väärälle maksunsaajalle ja tilille (väärä maksunsaaja VISMA Financial / Power Center, tilinumero: FI83 1304 3000 1206 62), asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Visma Amiliin mahdollisen palautuksen järjestämiseksi.

Mikäli lasku on virheellisesti suoritettu väärälle maksunsaajalle, tulee asiakkaiden maksaa lasku uudelleen oikeilla tiedoilla suoraan Power Centerille.

Ohjeet maksun palautusta varten:
Mikäli huomaatte suorittaneenne maksun väärälle tilinumerolle, voitte ilmoittaa asiasta VISMAlle lähettämällä heille oikean tilinumeron sekä kuitin maksusuorituksesta helposti täältä:

Voitte myös vaihtoehtoisesti soittaa Visma Amiliin numeroon 024 808 8050. Visma Amili Oy veloittaa väärälle tilille maksettujen maksujen käsittelystä 8 euron palautusmaksun.

Kiitämme yhteistyöstänne tässä asiassa ja pahoittelemme aiheutunutta haittaa. Mikäli teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja, olkaa rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ystävällisin terveisin,

Power Centerin henkilökunta