Haluatteko olla paras
työnantaja?

Yhdessä liikkuminen on paitsi hauskaa, niin se lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tyytyväisyyttä sekä itseen että työhön. Työpaikan tarjoamat liikuntatunnit tai kuntosalikortti voivat siis muodostua uudeksi aluksi liikunnallisemmalle elämäntavalle yhdessä työyhteisön kanssa tai itsenäisesti treenaten. Hyvinvoiva ja terve henkilöstö on yrityksen menestyksen edellytys. Hyvälaatuinen uni, liikunta ja terveellinen ravitsemus luovat työkyvyn perustan. Kun yksilöt voivat hyvin, tiimin suorituskyky paranee ja koko organisaation tuottavuus kasvaa. Tuottavuus on yrityksen henkilöstön hyvinvoinnin ja hyvän suorituskyvyn sivutuote. Sijoittaminen työntekijöiden hyvinvointiin ja terveyteen tuo yrityksellenne tutkitusti useita etuja. Pysyvän muutoksen saavuttaminen yksilötasolla parantaa koko yrityksen suorituskykyä.

Työyhteisössä on yleensä useita erilaisia tarpeita, mitä tulee kuntoilun aloittamiseen. Joku voi tarvita kipinän terveellisempään elämäntapaan, toinen tavoittelee parantunutta suorituskykyä ja kolmas haluaa nauttia liikunnan ilosta hyvässä porukassa. Esimerkiksi pienryhmävalmennuksessa ja muussa ohjatussa toiminnassa voimme parantaa tiimihenkeä entisestään ja saada tulokset kasvuun.

Power Center on yrityksenne kumppani, kun haluatte panostaa työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin. Työssä jaksaminen on tullut yhä tärkeämmäksi osaksi monen yrityksen toimintaperiaatteita ja yrityksiä kannustetaan löytämään ratkaisuja, jotka parantavat yksittäisen työntekijän jaksamista. Yksi tärkeä osa tätä on kuntoilu. Henkilöstön voidessa hyvin, sairaspoissaolot vähenevät ja työntekijät ovat entistä motivoituneempia työssään.


MEISTÄ

Power Center on Keravan suurin ja monipuolisin kuntokeskus ja laaja palveluntarjontamme varmistaa sen, että löydät meiltä juuri sinulle sopivimman harjoittelutavan ja saavutat tavoitteesi. Power Centerin valmennukset edistävät ja ylläpitävät henkilöstön työkykyä ja hyvinvointia. Se aktivoi työyhteisön jäseniä yksin ja yhdessä säännöllisen liikunnan pariin sekä tekemään terveyttä ja suorituskykyä tukevia ravitsemusvalintoja. Valmennuksissamme kehitämme myös mielen taitoja ja pyrimme itsensä johtamisen kautta huomioimaan jokapäiväisen palautumisen tärkeyttä sekä opettelemaan käytännön keinoja stressinhallintaan.


TARJOAMME

• Monipuoliset ryhmäliikuntapalvelut kokeneiden ja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla
• 1600m2 liikuntatilaa useassa saliosiossa
• Erillinen naisten sali
• Laaja toiminnallisen harjoittelun alue
• Tarjoamme osana valmennuspakettia nykyaikaisen ja modernin valmennuskokonaisuuden Power apin, ja mahdollisuuden liittyä Power Centerin huippuvalmentajien suunnittelemiin maksuttomiin, jatkuvasti avoinna oleviin valmennuksiin
•Tarjoamme työyhteisöille räätälöityjä liikuntapäiviä
•LCF Life Coach® valmennukset tarjoavat työyhteisöille räätälöityjä valmennuksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, parempaan johtamiseen sekä innostavan menestyksen tuottamiseen
• Hieronta, cryoterapia, akupunktio- ja fysioterapiapalvelut


KERTOKAA TOIVEISTANNE

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja suunnittelemme yrityksenne toiveiden mukaisen kokonaisuuden huomioiden kohderyhmän erityisyyden sekä tarvittaessa toteutusympäristön mahdollisuudet.


Suski Mantila
suski@powercenter.fi
044 5303 506

Jesper Nyberg
jesper@powercenter.fi
040 5301 646