UUTTA POWERILLA!

Uusi vahvistus Power Centerin palveluihin!

Power Centerin palveluvalikoima laajenee entisestään, kun toivotamme osteopaatti ja hieroja Hilla Härkösen tervetulleeksi tiimiimme! Hilla aloittaa toimintansa 1.8.2024 alkaen alakerran hierontahuoneella ja hänen ajavarauksensa on nyt avattu!

Hillan erikoisosaamiseen kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoito sekä yksilöllisesti räätälöidyt hoitokokonaisuudet. Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää asiantuntevaa apua suoraan kuntokeskuksessamme!

Tervetuloa!


HILLAN TUTUSTUMISTARJOUS!

Ensimmäinen 60 min käynti nyt 70 €

​​​​​​​Varaus tehtävä 31.8.2024 mennessä.


ODOTETTU UUTUUS: PowerFamily jäsenyys!

Tulossa myyntiin 1.8.2024 alkaen!

PowerFamily jäsenyydellä saat mahdollisuuden yhdistää liikunnan ja yhdessäolon entistäkin edullisemmin. Kun huoltajalla on voimassaoleva jäsenyys, perheen 10-17-vuotiaat lapset saavat kuntosalijäsenyyden huikealla -50% alennuksella!

Tervetuloa PowerFamily jäseneksi!


Tervetuloa Power Centerin Powermixx-ryhmäliikuntatunneille alkaen 1.9.2024!

Powermixx on kokonaisvaltainen ja ammattitaitoisten huippuohjaajiemme toteuttama valmennus, joka tarjoaa sinulle enemmän kuin perinteinen ryhmäliikunta – kaikki saman hinnan sisällä. Powermixx sisältää testit, joilla selvität lähtötasosi ja seuraat edistymistäsi, sekä räätälöidyn harjoitusohjelman, joka tukee tavoitteitasi. Lisäksi saat tasapainoisen ruokavalion, joka tukee harjoitteluasi, ja pääset osallistumaan monipuolisille ja innostaville ryhmäliikuntatunneillemme.

Voit valita sinulle sopivimman Powermixx-paketin:

Kestävyys & Voima
Voima & Toiminnallisuus
Pilates & Liikkuvuus