Intelligent Cycling- sovellus: ota kaikki irti sisäpyöräilytunneistamme!

Osa asiakkaistamme on löytänyt jo Intelligent Cycling sisäpyöräilytunneillamme maksutta osallistujien käyttöön tarjottavan sovelluksen. Ohjaajana koen, että sovelluksen käytön aloittamisen jälkeen asiakkaat tosiaankin ymmärtävät enemmän omasta harjoittelustaan ja kuntotasostaan. Sovelluksen käyttö on helppoa ja lisävarusteeksi tarvitaan vain bluetooth- ominaisuudella varustettu sykevyö.

Mitä hyötyjä sovelluksen käyttö tarjoaa ja kannattaako sen käyttö?

Sovelluksessa on kolme ominaisuutta:

  • Palaute suorituksista tunnin aikana livenä
  • Yhteenveto harjoituksen jälkeen
  • Harjoitushistoria ja vuosiraportit


Sovellus kertoo sinulle tunnin aikana helpoin värikoodein, oletko oikealla sykealueella. Jos pyyhkäiset vasemmalle, pääset helposti käsiksi kaikkiin suorituskykytietoihisi harjoittelun aikana. Yleiskatsauksessa on hyödyllisiä harjoitusmittareita, kuten sykkeesi prosentteina maksimista, teho ja RPM (nopeus).

Teitkö sen, mitä tulit tekemään? Harjoituksen lopussa voit käydä läpi täydellisen harjoitusyhteenvedon. Voit halutessasi juhlia saavutuksiasi jakamalla tulokset suoraan sosiaaliseen mediaan. Pics or it didn´t happen!

Treeniyhteenvedon lisäksi jokaisen suoritetun harjoituksen jälkeen pääset myös vanhoihin yhteenvetoihin harjoitushistoriasi kautta. Hyppää ajassa taaksepäin ja ihastele, kuinka aktiivisesti ja sitoutuneesti käyt tunneilla ja kuinka paljon suorituskykysi on parantunut ajan myötä. Kalenterivuoden jälkeen saat vuosiraportin, josta näet kuinka monta tuntia olet viettänyt pyörän satulassa tänä vuonna, kuinka monta harjoitusta olet suorittanut.

Toivoisin, että sovellus kannustaa ja motivoi sinua, rakas asiakkaamme, harjoittelemaan enemmän ja paremmin. Suosittelen sovelluksen käyttöä kaiken kuntoisille ja tasoisille innokkaille pyöräilijöille. Autan sovelluksen käyttöönotossa ja käytössä mielelläni, tule rohkeasti kysymään apua!

Me Powerilla rakastamme sisäpyöräilyä ja toivotamme sinut tervetulleeksi Intelligent Cycling- tunneille!

Suski, Powerin jumppaope