Hieronta

Power Center tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja kannustavan ilmapiirin, joka mahdollistaa liikkumisen ilman rajoitteita – mielessä tai kehossa. Pyrimme palvelujemme avulla luomaan asiakkaillemme hyvää oloa ja onnistumisen tunteita. Power Centerin hierojat sekä fysioterapeutti ovat alan ammattilaisia ja he osaavat arvioida mitä kehosi kaipaa. Tavoitteenamme on sinun hyvinvointisi!

PIIA HAVERINEN

Hei, olen vuonna 2011 valmistunut fysioterapeutti. Toimin Powerilla hierojana, fysioterapeuttina sekä personal trainerina. Olen kouluttautunut ahkerasti ja kehitän jatkuvasti osaamistani. Minulla on yli kymmenen vuoden kilpaurheilu tausta kamppailulajeista, joista saavutuksina mm. potkunyrkkeilyn usea Suomenmestaruus, World Cup kulta, MM hopea ja EM pronssi. Kilpailu-ura on antanut minulle arvokasta kokemusta tavoitteellisesta urheilusta sekä tuonut sinnikkyyttä ja päämäärätietoisuutta kaikkeen tekemiseen. Minun tavoitteena on tarjota Powerilaisille mahdollisimman hyvät työkalut kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikunnan iloon. Tarvitset sitten kehoa huoltavaa hierontaa, fysioterapeuttista analyysia, ohjausta ja neuvontaa tai sitten treeni vinkkejä, niin toivon voivani auttaa sinua. Koen, että urheilijan kehonhuolto ja vammojen ennaltaehkäisy on erittäin tärkeää ja se kulkeekin punaisena lankana kaikessa ohjauksessani. Kohtaan asiakkaan aina yksilönä, aidosti asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Lämpimästi tervetuloa!

Voit varata minulle ajan seuraaviin palveluihin:

Fysioterapia, hieronta, akupunktio, voice massace, purentaelimistön käsittely sekä XCryo paikalliskylmähoitoa.


Hinnasto:

FYSIOTERAPIA / HIERONTA
30 min – 50 €
45 min – 60 €
60 min – 70 €
70 min – 80 €
90 min – 90 €

XCRYO PAIKALLISKYLMÄHOITO
15 min – 30 €

Lisätiedot: piia@powercenter.fiwww.fysiopiia.fi

Peruutukset viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua.

Varaa

ANNI KARINEN

Hei, Olen Itä-Helsingin Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja vuosimallia 2020. Vastaanottoni sijaitsee Power Centerin alakerrassa ilmastoidussa ja viihtyisässä nurkkahuoneessa.

Hieronnassa pyrin sinua kuunnellen löytämään sopivan hierontapaineen, sekä tekniikat juuri sinulle. Voimanostotaustani ansiosta ei hieronnasta lopu ruuti kuitenkaan ihan heti kesken. Koulutettuna hierojana sekä personal trainerina pyrin aina kehittämään ja kouluttamaan itseäni eteenpäin. Toimin Powerilla myös personal trainerina mikäli olet vailla ohjausta kuntosalin puolella.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan.

Annin hierontahinnasto:

Ensikäynti 60 min – 45 €
45 min – 45 €
60 min – 50 €
90 min – 65 €
120 min – 85 €
Purentalihasten hieronta 60 min – 50 €

anni@powercenter.fi040 8397 698
Maksutavat: Käteinen, MobilePay, Pankkikortti, Epassi (hyvinvointi/hieronta), Smartum (hieronta) sekä Edenred (hieronta).

HUOM! Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, peruuttamattomista ajoista veloitetaan täysi hinta. Mikäli ajanvarauskalenterista ei löydy sopivaa aikaa, olethan yhteydessä puhelimitse.

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa

HIEROJAT ANNA KALLIO JA JASMIN MANTILA

Tavoitteenamme on edistää ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä. Oletpa sitten arjesta nautiskelija, huippu-urheilija tai jotain siltä väliltä – saat meiltä hoitoa, joka edistää sinun tavoitettasi tehokkaasti. Tarjoamme klassista- sekä urheiluhierontaa Power Centerin 1. krs hierontahuoneella.

Tervetuloa!

Hinnasto:

30 min – 40 €
45 min – 50 €
60 min – 60 €
90 min – 80 €

Huomioithan että varauksien peruutukset on tehtävä viimeistään 12 h ennen ajanvarauksen alkua, peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden hinnan.

Varaa