Palvelut

Power Center tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja kannustavan ilmapiirin, joka mahdollistaa liikkumisen ilman rajoitteita – mielessä tai kehossa. Pyrimme palvelujemme avulla luomaan asiakkaillemme hyvää oloa ja onnistumisen tunteita. Power Centerin hierojat sekä fysioterapeutti ovat alan ammattilaisia ja he osaavat arvioida mitä kehosi kaipaa. Tavoitteenamme on sinun hyvinvointisi!

Hieronta

Piia Haverinen

PIIA HAVERINEN

Hei, olen vuonna 2011 valmistunut fysioterapeutti. Toimin Powerilla hierojana, fysioterapeuttina sekä personal trainerina. Olen kouluttautunut ahkerasti ja kehitän jatkuvasti osaamistani. Minulla on yli kymmenen vuoden kilpaurheilu tausta kamppailulajeista, joista saavutuksina mm. potkunyrkkeilyn usea Suomenmestaruus, World Cup kulta, MM hopea ja EM pronssi. Kilpailu-ura on antanut minulle arvokasta kokemusta tavoitteellisesta urheilusta sekä tuonut sinnikkyyttä ja päämäärätietoisuutta kaikkeen tekemiseen. Minun tavoitteena on tarjota Powerilaisille mahdollisimman hyvät työkalut kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikunnan iloon. Tarvitset sitten kehoa huoltavaa hierontaa, fysioterapeuttista analyysia, ohjausta ja neuvontaa tai sitten treeni vinkkejä, niin toivon voivani auttaa sinua. Koen, että urheilijan kehonhuolto ja vammojen ennaltaehkäisy on erittäin tärkeää ja se kulkeekin punaisena lankana kaikessa ohjauksessani. Kohtaan asiakkaan aina yksilönä, aidosti asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Lämpimästi tervetuloa!

Voit varata minulle ajan seuraaviin palveluihin:

Hieronta / Fascia käsittelyt, akupunkio, fysioterapia, voice massage terapia / purentaelimistön hoito, urheilu-/kinesioteippaus ja Cryoterapia.

Hinnasto:

HIERONTA / FASCIAKÄSITTELYT

30 min – 40 €
45 min – 50 €
60 min – 60 €
75 min – 70 €
90 min – 80 €
120 min – 100 €

FYSIOTERAPIA

45 min – 60 €
60 min – 70 €
90 min – 90 €

VOICE MASSAGE

60 min – 70 €
75 min – 80 €

AKUPUNKTIO

45 min – 60 €

URHEILU-/KINESIOTEIPPAUS

15 min – 25 €

CRYOTERAPIA

15 min – 30 €
muun hoidon yhteydessä 10 €

www.fysiopiia.fi • piia@powercenter.fi • 040 1596 772

HUOM! Peruutukset viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua, muuten laskutan hinnaston mukaisen hinnan.

Piia Haverinen

ANNI KARINEN

Hei, Olen Itä-Helsingin Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja vuosimallia 2020. Vastaanottoni sijaitsee Power Centerin alakerrassa ilmastoidussa ja viihtyisässä nurkkahuoneessa.

Hieronnassa pyrin sinua kuunnellen löytämään sopivan hierontapaineen, sekä tekniikat juuri sinulle. Voimanostotaustani ansiosta ei hieronnasta lopu ruuti kuitenkaan ihan heti kesken. Koulutettuna hierojana sekä personal trainerina pyrin aina kehittämään ja kouluttamaan itseäni eteenpäin. Toimin Powerilla myös personal trainerina mikäli olet vailla ohjausta kuntosalin puolella.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan.

Annin hierontahinnasto:

Ensikäynti 60 min – 45 €
45 min – 45 €
60 min – 50 €
90 min – 65 €
120 min – 85 €
Purentalihasten hieronta 60 min – 50 €

anni@powercenter.fi • 040 8397 698
Maksutavat: Käteinen, MobilePay, Pankkikortti, Epassi (hyvinvointi/hieronta), Smartum (hieronta) sekä Edenred (hieronta).

HUOM! Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, peruuttamattomista ajoista veloitetaan täysi hinta. Mikäli ajanvarauskalenterista ei löydy sopivaa aikaa, olethan yhteydessä puhelimitse.

Lämpimästi tervetuloa!

Treenaa nyt 30 päivää 39 eurolla!